1984. december 6.
„Drága gyermekek! Ezekben a napokban a családi imára hívlak benneteket. Isten nevében sok üzenetet adtam nektek, de nem hallgattatok rám. Ez a Karácsony csak akkor lesz felejthetetlen számotokra, ha elfogadjátok az üzeneteket, amelyeket adok nektek. Drága gyermekek, ne hagyjátok, hogy az öröm napja számomra a legszomorúbb nap legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. december 13.
„Drága gyermekek! Tudjátok, hogy az öröm ideje közeledik. Szeretet nélkül azonban semmit sem fogtok elérni. Ezért először kezdjétek el szeretni a családotokat, ti mindannyian az egyházközségben, s akkor majd képesek lesztek szeretni és befogadni mindazokat, akik ide jönnek. Legyen ez a hét egy olyan hét, amelyen megtanuljátok, hogyan kell szeretni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. december 20.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy tényleg tegyetek valamit Jézus Krisztusért. Azt kívánom, hogy a Jézusra hagyatkozás jeléül minden család hozzon egy szál virágot az öröm napjáig. Igen, azt szeretném, ha a családok minden tagja letenne egy szál virágot a jászol mellé, hogy amikor Jézus eljön, láthassa önátadásotokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. december 21. Üzenet Karácsonyra Jelena Vasilj által:
„Azt szeretném, hogy legyetek virágok, amelyek Karácsonykor kinyílnak Jézus számára. Olyan virágok, amelyek Karácsony befejeztével sem szűnnek meg virágozni. Azt szeretném, hogy a szíveitek legyenek Jézus pásztorai.”
1984. december 27.
„Drága gyermekek! Ezen a Karácsonyon a sátán különösen meg akarta zavarni Isten terveit. Ti, drága gyermekek, Karácsony napján ráismertetek a sátánra. Isten azonban győzedelmeskedik mindnyájatok szívében. Legyen továbbra is öröm a szívetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1985. december 5.
„Drága gyermekek! Azt kérem, hogy a Karácsonyra bűnbánattal, imádsággal, szeretet-cselekedetekkel készüljetek. Ne az anyagi dolgokra figyeljetek, mert akkor nem tudjátok átélni a Karácsonyt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. december 12.
„Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy Karácsonykor ünnepeljük együtt Jézust. Azon a napon egészen sajátos módon fogom őt nektek adni. Azt kérem, hogy e napon ünnepeljétek Jézust, és az Ő születését. Drága gyermekek, ezen a napon imádkozzatok többet és gondoljatok gyakrabban Jézusra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. december 19.
„Drága gyermekek! Ma a felebaráti szeretetre akarlak hívni benneteket. Ha szeretitek a felebarátaitokat, jobban fogjátok érezni Jézus jelenlétét, különösen Karácsonykor. Isten nagy ajándékokat fog adni, ha ráhagyatkoztok. Karácsonykor elsősorban az édesanyáknak szeretném anyai áldásomat adni, a többieket Jézus áldja meg az Ő áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. december 26.
„Drága gyermekek! Köszönetet mondok mindenkinek, aki meghallgatta üzeneteimet, s azt tette Karácsony napján, amit kértem. Mától szeretnélek benneteket minden bűntől mentesen a szeretetben vezetni. Engedjétek át nekem szíveteket! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1986. december 4.
„Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy készítsétek elő szíveteket ezekre a napokra, amikor az Úr különösen meg akar tisztítani benneteket múltatok minden bűnétől. Drága gyermekek, erre egyedül nem vagytok képesek, ezért itt vagyok, hogy segítsek nektek. Imádkozzatok, drága gyermekek! Csak így lesztek képesek arra, hogy minden rosszat felismerjetek magatokban, és átadjátok azokat az Úrnak, hogy az Úr teljesen megtisztítsa szíveteket. Imádkozzatok tehát szüntelenül, drága gyermekek, és készítsétek szíveteket bűnbánattal és böjttel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. december 11.
„Drága gyermekek! Ebben az időszakban az imádságra hívlak benneteket, különösen azért, hogy megtapasztaljátok a születő Jézussal való találkozás örömét. Azt szeretném, drága gyermekek, hogy úgy éljétek át ezeket a napokat, ahogyan én. Szeretnélek benneteket az örömmel elkísérni és megmutatni azt az örömöt, amire mindnyájatokat el akarom vezetni. Ezért drága gyermekek, imádkozzatok és hagyatkozzatok teljesen rám. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. december 18.
„Drága gyermekek! Ma újra az imádságra szeretnélek hívni benneteket. Amikor imádkoztok, sokkal szebbek vagytok, mint a virágok, amelyek a hó után megmutatják teljes szépségüket, és leírhatatlan színekben tündökölnek. Így ti is, drága gyermekek, imádság után tárjátok fel Istennek mindazt, ami szép bennetek, hogy kedvessé váljatok előtte. Drága gyermekek, imádkozzatok, nyissátok meg bensőtöket az Úrnak, hogy szép és harmonikus virággá formáljon benneteket a mennyország számára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. december 25.
„Drága gyermekek! Ma is hálát adok az Úrnak, mindazért, amit velem tett, legfőképpen azért az ajándékáért, hogy ma is veletek lehetek. Drága gyermekek, ezekben a napokban, az Atya különleges kegyelmeket ad mindazoknak, akik megnyitják a szívüket. Megáldalak benneteket, és azt kívánom, drága gyermekek, hogy ti is felismerjétek a kegyelmeket, s bocsássatok mindent Isten rendelkezésére, hogy megdicsőüljön általatok. Szívem aggódva követi minden lépéseteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1987. december 25.
„Drága gyermekek! Örüljetek velem! Örül a szívem Jézus miatt és szeretném őt ma nektek adni. Azt kívánom, drága gyermekek, hogy nyissátok meg szíveteket előtte, s én szeretettel átadom őt nektek. Azt szeretném, drága gyermekek, hogy Jézus átformáljon, tanítson és oltalmazzon titeket. Ma rendkívüli módon imádkozom értetek, és bemutatlak Istennek, hogy ő megnyilvánulhasson bennetek. Hívlak benneteket, hogy őszintén, szívből imádkozzatok, s így minden imátok Istennel való találkozás legyen. Munkátokban és mindennapi életetekben tegyétek Istent az első helyre. Ma nagyon komolyan kérlek benneteket, hogy hallgassatok rám, s cselekedjetek úgy, amint kérem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1988. december 25.
„Drága gyermekek! A békére hívlak benneteket. Éljétek a békét szívetekben és környezetetekben, hogy mindenki megismerje a békét, ami nem tőletek, hanem Istentől származik. Gyermekeim, nagy nap ez a mai: örvendjetek velem! Ünnepeljétek Jézus születését az én békémmel. A békével, amellyel, mint Édesanyátok, a Béke Királynője jöttem hozzátok. Ma különleges áldásomat adom nektek. Vigyétek el minden teremtményhez, hogy békéjük legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1989. december 25.
„Drága gyermekek! Ma különösen megáldalak benneteket anyai áldásommal, s közbenjárok értetek Istennél, hogy megadja nektek a szív megtérésének ajándékát. Évek óta hívlak benneteket elmélyült lelki életre és egyszerűségre, ti mégis hidegek vagytok! Ezért, kicsinyeim fogadjátok el komolyan és éljétek az üzeneteket, hogy lelketek ne legyen szomorú, ha már nem leszek veletek, és nem vezetlek többé benneteket, mint bizonytalan gyermekeket az első lépésekre. Tehát, gyermekeim, olvassátok minden nap az üzeneteket, amelyeket adtam, és váltsátok életre. Szeretlek benneteket, ezért hívlak hogy lépjetek Istennel az üdvösség útjára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1990. december 25.
„Drága gyermekek! Ma rendkívüli módon hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a békéért. Drága gyermekek, béke nélkül nem tudjátok megtapasztalni a gyermek Jézus születését, sem ma, sem mindennapi életetekben. Ezért kérjétek a béke Urát, hogy oltalmazzon titeket palástjával és segítsen nektek, hogy felfoghassátok a béke nagyságát és fontosságát szívetekben. Így tudjátok majd kiárasztani a békét szívetekből az egész világra. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Isten előtt. Imádkozzatok, mert a sátán le akarja rombolni béketervemet. Engesztelődjetek ki, és segítsetek életetekkel, hogy béke uralkodjon az egész földön. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1991. december 25.
„Drága gyermekek! Ma különleges módon hozom hozzátok a kis Jézust, hogy megáldjon benneteket a béke és a szeretet áldásával. Drága gyermekeim, ne feledjétek, hogy ez olyan kegyelem, amit sok ember nem ért és nem is fogad el. Ezért ti, akik azt valljátok, hogy hozzám tartoztok és segítségemet kéritek, adjatok oda mindent magatokból. Mindenekelőtt adjátok szereteteteket és mutassatok példát családotokban. Azt mondjátok, hogy a Karácsony családi ünnep. Ezért drága gyermekek, a családotokban, tegyétek Istent az első helyre, hogy békét adhasson, megoltalmazhasson, nemcsak a háborútól, hanem minden sátáni támadástól is a béke idején. Amikor Isten veletek van, mindenetek megvan. De ha nem vágytok rá, nyomorúságosak vagytok, és nem tudjátok, kinek az oldalán álltok. Ezért drága gyermekek, döntsetek Isten mellett és akkor mindenetek meglesz. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1992. december 25.
„Drága gyermekek! Ma szeretnélek mindnyájatokat a palástom alá venni és oltalmazni minden sátáni támadástól. Ma a béke napja van, de óriási a békétlenség az egész világon. Ezért hívlak benneteket, hogy az imádságon keresztül velem együtt építsétek fel a béke új világát. Nélkületek ezt nem tudom megtenni, ezért anyai szeretetemmel hívlak mindnyájatokat, és a többit majd Isten elvégzi. Nyíljatok meg Isten terve és szándékai előtt, hogy együttműködhessetek vele a békéért és a jóért. Ne feledjétek, hogy életetek nem a tiétek, hanem ajándék, amellyel másokat kell megörvendeztetnetek és az örök élet felé vezetnetek. Drága gyermekek, kicsiny Jézusom gyöngéd szeretete kísérjen mindig benneteket! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1993. december 25.
„Drága gyermekek! Ma együtt örülök a kis Jézussal, és azt kívánom, hogy Jézus öröme töltsön be minden szívet. Az üzenetemmel, gyermekeim, áldást adok Fiammal, Jézussal együtt, hogy minden szívben a béke uralkodjék. Szeretlek benneteket gyermekeim, és arra hívlak mindnyájatokat, hogy imáitokkal jöjjetek közelebb hozzám. Ti csak beszéltek, beszéltek, de nem imádkoztok. Döntsetek tehát, gyermekeim, az ima mellett. Csak így lesztek boldogok, és Isten meg fogja adni, amit kértek tőle. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1994. december 25.
„Drága gyermekeim! Ma együtt örülök, és imádkozom veletek a békéért: a békéért a szívetekben, békéért a családotokban, békéért a vágyaitokban, és békéért az egész világon. A Béke Királya áldjon meg ma benneteket, és adjon békét nektek. Megáldalak, és szívemben hordozlak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1995. december 25.
„Drága gyermekek! Ma is veletek örülök, s elhozom nektek a kis Jézust, hogy megáldjon benneteket. Kérlek, drága gyermekek, egyesítsétek vele életeteket! Jézus a Béke Királya, egyedül ő adhatja meg a békét, amit kerestek. Veletek vagyok, és felajánllak benneteket Jézusnak, különösen most, ezekben az új időkben, amikor dönteni kell mellette. Ez az idő a kegyelem ideje. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1996. december 25.
Drága gyermekek! Ma különleges módon, a kicsiny Jézust ölemben tartva vagyok veletek, és arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy nyíljatok meg az Ő hívására. Ő boldogságra hív benneteket. Gyermekeim, éljétek az evangélium örömhírét, amelyet azóta ismételgetek nektek, amióta veletek vagyok. Gyermekeim, az édesanyátok vagyok, és a szeretet Istenét és a béke Istenét szeretném megismertetni veletek. Nem akarom, hogy szomorúságban teljen az életetek, hanem arra vágyom, hogy az evangélium szerint az örökkévalóságra teljessé váljon az örömben. Az életetek csak így nyer értelmet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
1997. december 25.
„Drága gyermekek! Ma is együtt örülök veletek, és a jóságra hívlak benneteket. Szeretném, hogy mindegyikőtök megfontolja, és hordozza a békét szívében, és ezt mondja: Istent akarom életemben az első helyre tenni! Ilyen módon, gyermekeim, közületek mindenki szentté fog válni. Mondjátok gyermekeim, mindenkinek: „Jót akarok neked.“ – és ők jóval fognak válaszolni, és a jóság beköltözik majd minden ember szívébe. Gyermekeim, ma este Fiam jóságát hozom nektek, aki életét adta, hogy megváltson benneteket. Ezért, gyermekeim, örvendezzetek, és nyújtsátok kezeteket Jézus felé, aki maga a jóság. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1998. december 25.
Drága gyermekek! Ebben a karácsonyi örömben áldásommal szeretnélek megáldani benneteket. Különös módon adom át nektek, gyermekeim, a kicsi Jézus áldását. Hadd töltsön el benneteket az Ő békéjével. Gyermekeim, ma nincs békétek, de vágyódtok utána. Ezért Fiammal, Jézussal együtt kérlek benneteket ezen a napon: Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert imádság nélkül nincs sem örömötök, sem békétek, sem jövőtök. Vágyakozzatok a békére és kérjétek, hiszen Isten az igazi béke. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
1999. december 25.
Drága gyermekek! Ez a kegyelem ideje. Gyermekeim, ma különleges módon, a kis Jézussal a karjaimban, lehetőséget adok arra, hogy a béke mellett döntsetek. A békére mondott Igenetek és az Isten melletti döntésetek által új lehetőségetek nyílik a békére. Gyermekeim, csak így lesz számotokra ez az évszázad a béke és jólét ideje. Ezért tegyétek az újszülött kis Jézust az első helyre életetekben, és Ő vezetni fog benneteket az üdvösség útján. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
2000. december 25.
„Drága gyermekek! Ma, amikor Isten megadta, hogy veletek lehetek a kis Jézussal a karjaimban, veletek együtt örülök, és hálát adok Istennek mindazért, amit ebben a Jubileumi évben tett. Különösen hálát adok Istennek minden olyan hivatásért, akik teljességgel Igent mondtak Istennek. Mindnyájatokat megáldalak áldásommal és az újszülött Jézus áldásával. Imádkozom értetek, hogy az öröm megszülessen a szívetekben, hogy ti is örömmel hordozzátok azt az örömöt, ami ma bennem él. Ebben a Gyermekben szívetek Megváltóját hozom nektek, és Azt, aki az életszentségre hív benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2001. december 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak és buzdítalak benneteket, hogy imádkozzatok a békéért. Különösen ma, amikor az Újszülött Jézust hozom hozzátok a karjaimban, arra hívlak benneteket, hogy egyesüljetek Vele az imádságban és váljatok jellé e békétlen világ számára. Buzdítsátok egymást, gyermekeim, az imádságra és a szeretetre. Hitetek legyen biztatás másoknak, hogy jobban higgyenek és szeressenek. Megáldalak mindnyájatokat, és arra hívlak, hogy legyetek közelebb a szívemhez és a kis Jézus Szívéhez. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2002. december 25.
„Drága gyermekek! Ez a nagy kegyelmek, de a nagy megpróbáltatások ideje is mindazoknak, akik a béke útját szeretnék követni. Éppen ezért gyermekeim, újra hívlak benneteket: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, de ne csak szavakkal, hanem szívből. Éljetek üzeneteim szerint és térjetek meg! Legyetek tudatában annak az ajándéknak, hogy Isten megengedi nekem azt, hogy veletek legyek, különösen ma, amikor a karjaimban van a kis Jézus – a Béke Királya. Szeretném nektek adni a békét, ti pedig hordozzátok azt szívetekben és adjátok tovább másoknak, mindaddig, míg Isten Békéje meg nem hódítja a világot. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2003. december 25.
„Drága gyermekek! Ma, Fiammal, Jézussal a karjaimban, újra megáldalak benneteket, és elhozom hozzátok Őt, aki a Béke Királya, hogy nektek ajándékozza békéjét. Veletek vagyok, és szeretlek benneteket, gyermekeim. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2004. december 25.
„Drága gyermekek! Ma is örömmel hozom hozzátok a karjaimban Fiamat, Jézust, aki megáld, és a békére hív benneteket. Imádkozzatok, gyermekeim, és legyetek az Örömhír bátor tanúi minden helyzetben. Csak így fog Isten megáldani benneteket, és megadni mindazt, amit hitben kértek Tőle. Veletek vagyok mindaddig, amíg a Mindenható megengedi. Nagy szeretettel közbenjárok mindegyikőtökért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2005. december 25.
„Drága gyermekek! Ma is elhoztam nektek karjaimban a kis Jézust, a Béke Királyát, hogy békéjével megáldjon benneteket. Ma különösen arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy legyetek béke-hordozóim ebben a békétlen világban. Isten megáld majd benneteket. Gyermekeim, ne feledjétek, hogy édesanyátok vagyok. A kis Jézussal karjaimban, különleges áldással áldom meg mindegyikőtöket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
2006. december 2.
„Drága gyermekek! A Fiamra való várakozásnak ebben az örömteli idejében arra vágyom, hogy földi életetek minden napja Fiam örömteli várásában teljen. Meghívlak benneteket az életszentségre. Arra hívlak benneteket, hogy apostolaimmá, a szentség apostolaivá váljatok, hogy általatok az Örömhír világossága töltsön el mindenkit, akivel csak találkoztok. Imádkozzatok és böjtöljetek, én pedig veletek leszek. Köszönöm!”
2006. december 25.
„Drága gyermekek! Ma ismét a karjaimban hozom nektek az Újszülött Jézust. Ő, aki az Ég és Föld Királya, Ő a ti békétek. Gyermekeim, senki sem adhatja nektek a békét úgy, mint Ő, aki a Béke Királya. Ezért imádjátok Őt a szívetekben, válasszátok Őt és örömötök lesz Benne. Meg fog áldani benneteket az Ő béke-áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2007. december 2.
A Szűzanya nagyon szomorú volt. A jelenés egész ideje alatt szemei könnyesek voltak. Ezt az üzenetet adta:
„Drága Gyermekeim! Ma, amikor szívetekbe tekintek, szívemet mély fájdalom és szenvedés járja át. Gyermekeim, álljatok meg egy pillanatra és nézzetek a szívetekbe. Valóban a Fiam, a ti Istenetek van-e az első helyen? Valóban az Ő parancsai az életetek mértéke?
Újra figyelmeztetlek benneteket: hit nélkül nincs Isten közelség és nincs Isten Igéje, mely az üdvösség és az egészséges értelem világossága.”
Mirjana még a következőket mondta:
Fájdalmasan kértem a Szűzanyát, hogy ne hagyjon el bennünket és ne vegye le rólunk a kezét. Ő fájdalmasan elmosolyodott kérésem hallatán és elment. Ez alkalommal nem mondta: „Köszönöm”.
2007. december 25.
“Drága gyermekek! Nagy örömmel hozom nektek a béke Királyát, hogy áldásával megáldjon benneteket. Imádjátok Őt és szenteljetek időt a Teremtőnek, aki után vágyakozik a szívetek. Ne feledjétek, hogy átutazók vagytok ezen a földön, ahol a dolgok csak apró örömöket adhatnak, viszont Fiam által az örök életet kaptátok ajándékba. Azért vagyok veletek, hogy vezesselek benneteket ahhoz, aki után a szívetek vágyik. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”