Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2014. szeptember 24. 09:16 - Andre Lowoa

Drága leányom az a kérésem, hogy, mondd el az emberiségnek,az idő borítékolhatóan elérkezett hozzátok.a mérgek már előkészültek ellenségem által.Állj készen és kulcsod kezeidet imára. Úgy imádkozz, ahogy még sose tetted. A sötétséget a gonosz kifogja köpni magából és el fogja érni a föld minden szegletét.Testestül, lelkestül meg leszel mérgezve,meg leszel vakítva spirituálisan azért, hogy meggátoljon téged abban, hogy felismerd mindazt, ami a világon keresztülmegy.
A világ vezetői a harmadik világháborút készítik elő. az ajtók hamarosan kinyílnak. Óh gyermekeim készüljetek fel a legnagyobb utálatosságra.Nagyon nagy szenvedés jön.Azon szolgáim akik Édesanyám házában kárt fognak tenni,irgalomért fognak kiáltani.Hamarosan látni fogják bűneiket és azt hogy a gonoszt követték.
Óh milyen hazugságok és csalások lakoznak számos lélekben akik teljesen elvesznek a nagy csalás alkalmával. Gyermekeim legyetek bölcsek,és meg fogjátok kapni a bölcsességet és az igazságot amely anyám házából árad. Az lesz szomorú aki ostoba marad.Egy halálos ( rákos) betegség fog érkezni a széllel, és kifejlődni az emberekben.Nagyon de nagyon sok embert meg fog ölni.A gyűlölet a szívekben növekedni fog,a vérontás iránti vágyakozás és a pusztítás kioltja a fényt azokban akikben még benne van.
Drága leányom,béke legyen veled.A lelked mélyén zavarba vagy. Ez a megértés hiánya okozta neked.Megtapasztaltad a lelkedben azt a veszélyt, ami számos emberrel megtörténik.Az éjhajlatváltozás tudatni fogja veletek, hogy nincsenek korlátok.Kezemet felemelem az égben hogy mindannyian láthassatok, de mindezek előtt nagy sötétség és szenvedés lesz, mielőtt kezeim elválasztják a világosságot a sötétségtől. Emberek! Alszotok és semmit se tudtok arról, hogy meg vagytok mérgezve. Az élelmiszerek és a levegő tele van méreggel. a víz el fogja érni azt a szintet, hogy mérgező lesz.
A veszély mindenütt jelen van kórházaitok is kiveszik ebből a részüket magában hordozva a nagy katasztrófát,amely az élet minden területére ki fog hatni.Gyermekeim imádkozzatok imádkozzatok imádkozzatok!
Azon drága virágaim közül, akik képesek lesznek megmaradni , áldottak lesznek és könyörögni fognak hozzám Urukhoz és édesanyámon keresztül azért,hogy részesülhessenek a védelmemben.s én édesanyám anyai szeretete és az én kegyelmem fogja elárasztani őket. Gyermekeim ébredjetek fel, mert túl hosszú ideje alszotok a halál völgyében.


Megáldalak benneteket szeretetemmel és irgalmas szívemmel és anyám szívével, ma minden kegyelmet megadok, a mai nap számos lélek kiszabadul a tisztítótűzből. Drága gyermekem te és a különlegesen kiválasztott testvéred Gerald meg kapjátok az én bőséges kegyelememet azokhoz a napokhoz, amelyek előttetek állnak.Meg lesztek védve az ördög hálójától, amely körbeveszi a világot aki sok mindent a markában tart. Légy áldott! Maradj a fényemnél mindig lélekben.Sok vezetésre lesz szükséged, amelyek áradni fognak feléd.drága eszközöm! különleges módom megáldalak titeket akik ma jelen vagytok.szívemet és édesanyám szívét ma felvidítottátok.Megáldalak titeket az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen!


http://www.christinagallagher.org/en/

komment
süti beállítások módosítása