Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A Hit Gyülekezetét a gyűlölet táplálja

2014. április 05. 06:54 - Andre Lowoa

A Hit Gyülekezete minden kétséget kizáróan tömöríti azokat a beteglelkű, sátáni megszállottság alatt lévő, zavart elméjű emberi hulladékokat, akik magukat a tolerancia bajnokainak és emberi értékek zászlóvivőinek tartják. Nos, minden értelmes ember megmosolyogja a földön fetrengő, ugrándozó, önmagából kifordult torzszülötteket. Másfelől, elborzasztanak bennünket ezek a dolgok, hiszen rengeteg ember ment már tönkre a veszélyes business-szekta regnálása alatt. Ezek családjukat elveszítve vagy családostul csatlakoztak a gyűlölet légiójához. Szégyenletes életüket a sötétség urának szolgálatába állították.

Egy klasszikus felvétel az Index videómegosztójáról.

Németh Sándor és holdudvara pedig busás haszonra tett szert a sok beteg emberből. Nagyon-nagyon szomorú, hogy az ilyen szélsőséges szektát a történelmi egyházak közé is felvettek és horribilis összegeket zsarolnak ki az államtól ezáltal. Államot képeznek az államban, külön törvényeik vannak, adómentesek. Terjesztik a magyargyűlöletet. Szeánszaikon az izraeli zászlók lengedeznek és nem győzik hangsúlyozni a híveiknek, hogy a zsidóság felsőbbrendű faj, a legmagasabb erkölcsiséggel, kultúrát teremtett a többi népnek, akik mind őket hivatottak szolgálni.

Hídfő.net | Mit is képzelünk, hogy egy papíron "magyar" és "történelmi" egyház naggyűlésén esetleg magyar zászló is lehetne...Mit is képzelünk, hogy egy papíron "magyar" és "történelmi" egyház nagygyűlésén esetleg magyar zászló is lehetne...

Mi, egészséges gondolkozású magyarok úgy gondoljuk, hogy a Hit Gyülekezete nem más, mint nemzetbiztonsági kockázat, ami hamarosan minden képzeletet felülmúló hatalomra tehet szert. Magyar embertársaink közül szedi áldozatait, okoz visszafordíthatatlan károkat, felborítva a társadalmi harmóniát és egészséges egyensúlyt. Mentálisan súlyosan sérült tagjai most éppen a Jobbik ellen agitálnak a változatosság kedvéért, és buzdítanak az LMP mellett való voksolásra. Egy őrült és pszichopata irányítása alatt álló hadsereg járja az utcákat, felforgat, uszít, megfertőzi a magyar jövőt. Ellepik életterünket Az Új Világrend (Novus Ordum Seclorum) bélpoklosai. A pribékek köztünk járnak és embertársainkat teperik le halálos szellemi vírusukkal. Mindenütt ott vannak, elbizonytalanítják és humanizmussal mérgezik a tiszta elmét. A sátántól kapták a hatalmat, egyenesen az ördög hatalmazta fel őket.

Ellent kell állnunk. Nem hagyhatjuk, hogy diadalt arasson a sötétség serege. Nem hagyjuk, hogy fortélyos félelem igazgassa életünket és megbetegítse a jövőnket!

Balassa Viktor

komment
süti beállítások módosítása