1984. április 12.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy hagyjátok abba a megszólásokat, és imádkozzatok az egyházközség egységéért. Mert nekem és Fiamnak különleges tervünk van ezzel az egyházközséggel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. április 15.
„Drága gyermekek! Ma este arra hívlak benneteket, hogy tiszteljétek Fiam Jézus Szívét. Ajánljatok fel elégtételeket a Fiam szívét sújtó sebekért. Mindenféle bűnnel megsebződött ez a Szív. Köszönöm, hogy ma este is eljöttetek.”
1984. április 19.
„Drága gyermekek! Legyetek együttérzőek velem! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok!”
1984. április 26.
A Gospa nem adott üzenetet.
1984. április 30.
A látnok Marija megkérdezte: „Drága Szűzanya, miért nem adtál üzenetet csütörtökön a plébániának?”
Erre a Szűzanya ezt válaszolta: „Nem akarok senkit sem erőltetni olyasmire, ami nem érinti meg, és amit nem akar, habár voltak különleges üzeneteim a plébániának, amelyekkel szerettem volna felébreszteni a hitet minden hívőben. Csak nagyon kevesen fogadták el a csütörtöki üzeneteket. Eleinte elég sokan voltak, de mintegy mindennapi dologgá vált számukra. Az utóbbi időben az emberek csak kíváncsiságból kérdezik meg az üzeneteket, nem pedig hitből, Fiam és irántam való tiszteletből.”
1985. április 4. Nagycsütörtök
„Drága gyermekek! Köszönöm, hogy elkezdtetek többet elmélkedni a szívetekben Isten dicsőségéről. A mai nappal meg akartam szüntetni az üzeneteket, mert egyesek nem fogadják el. Az egyházközség azonban útnak indult, s úgy kívánok üzeneteket adni, mint soha azelőtt a történelem folyamán, a világ kezdete óta. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. április 5. Nagypéntek
Ivanka közvetítésével adott üzenet:
„Ti, az egyházközség tagjai nagy és nehéz keresztet kaptatok, de ne féljetek ezt hordozni. Fiam itt van, hogy segítsen.”
1985. április 11.
„Drága gyermekek! Ma azt akarom mondani mindnyájatoknak ebben az egyházközségben, hogy imádkozzatok különösen a Szentlélek világosságáért. Mától Isten próbára akarja tenni az egyházközséget, hogy megerősíthesse a hitben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. április 18.
„Drága gyermekek! Ma megköszönöm mindnyájatoknak a szívetek nyitottságát. Öröm tölt el minden Istennek megnyíló szív láttán, különösen az egyházközségben élők körében. Örüljetek velem! Imáitokat ajánljátok fel azért, hogy a bűnösök szíve megnyíljon. Ez az én vágyam. Ez Isten vágya is általam. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. április 25.
„Drága gyermekek! Ma azt akarom mondani nektek, hogy kezdjetek hozzá szívetek megműveléséhez, ugyanúgy, ahogy a szántóföldet művelitek. Munkáljátok meg és alakítsátok át szíveteket, hogy így Istentől jövő új lélek költözzön belé. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1986. április 3.
„Drága gyermekek! Szeretnélek a szentmise átélésére hívni benneteket. Sokan megérezték már a szentmise szépségét, de vannak olyanok is, akik nem jönnek szívesen. Kiválasztottalak titeket, drága gyermekek, Jézus pedig kegyelmeit adja nektek a szentmisében. Ezért éljétek meg tudatosan a szentmisét, és jöjjetek örömmel. Szeretettel jöjjetek és fogadjátok el a szentmisét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. április 10.
„Drága gyermekek! Arra kérlek benneteket, hogy növekedjetek a szeretetben. Egy virág nem fejlődhet megfelelően víz nélkül. Ugyanígy ti sem, drága gyermekek, nem tudtok Isten áldása nélkül növekedni. Napról napra kérnetek kell az áldást, hogy normálisan növekedjetek, és hogy Istennel valósítsátok meg minden munkátokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. április 17.
„Drága gyermekek! Anyagi dolgokkal vagytok elfoglalva, s az anyagiakban elveszítitek mindazt, amit Isten szeretne adni. Arra hívlak benneteket, drága gyermekek, hogy imádkozzatok a Szentlélek ajándékaiért, amelyekre most szükségetek van ahhoz, hogy tanúságot tehessetek jelenlétemről, s mindarról, amit adok nektek. Drága gyermekek, hagyatkozzatok rám, hogy teljesen én vezethesselek benneteket. Ne foglaljanak le benneteket az anyagi dolgok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. április 24.
„Drága gyermekek! Ma az imádságra hívlak benneteket. Drága gyermekek, elfelejtitek, hogy mindnyájan fontosak vagytok. Különösen fontosak az öregek a családokban. Buzdítsátok őket az imádságra. Minden fiatal legyen példa az életével mások számára, tanúskodjanak Jézusról. Drága gyermekek, kezdjetek el megváltozni az ima által, s tudni fogjátok, mit kell tennetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1987. április 25.
„Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket. Tudjátok, drága gyermekek, hogy Isten rendkívüli kegyelmeket ad az imában. Ezért kérjétek, és imádkozzatok azért, hogy megérthessétek mindazt, amit ezen a helyen adok nektek. A szív imájára hívlak benneteket, drága gyermekeim. Tudnotok kell, hogy imádság nélkül nem érthetitek meg, amit Isten veletek eltervezett. Imádkozzatok tehát! Azt szeretném, hogy Isten terve megvalósuljon mindnyájatok által, s növekedjen mindaz, amit a szívetekbe ültetett. Ezért imádkozzatok, hogy Isten áldása megóvhasson benneteket minden fenyegető rossztól. Megáldalak benneteket, drága gyermekek! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1988. április 25.
„Drága gyermekek! Isten szentekké akar tenni benneteket. Ezért általam a teljes önátadásra hív. Legyen a szentmise az életetek! Értsétek meg, hogy a templom Isten palotája; az a hely, ahol összegyűjtelek benneteket, és ahol meg akarom mutatni az utat Istenhez. Jöjjetek és imádkozzatok. Ne másokat figyeljetek, ne szóljátok meg őket, hanem legyen életetek tanúságtétel a szentség útján. A templom tiszteletreméltó, megszentelt hely, mert maga az emberré lett Isten lakik benne éjjel és nappal. Ezért gyermekeim, higgyetek és imádkozzatok, hogy az Atya növelje hiteteket és azután kérjétek, amire szükségetek van. Veletek vagyok. Örülök megtéréseteknek és védelmezlek benneteket anyai palástommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1989. április 25.
„Drága gyermekek! Az Istennek való teljes önátadásra hívlak benneteket Minden, amit birtokoltok, legyen Isten kezében. Így, csakis így lesz öröm a szívetekben. Kicsinyeim, örüljetek mindannak, amitek van. Köszönjétek meg Istennek, mert mindez Isten adománya. Így életetek során hálát tudtok adni Istennek mindenért, és felfedezitek Istent mindenben, még a legkisebb virágban is. Nagy örömöt fogtok megtapasztalni. Istent fogjátok fölfedezni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1990. április 25.
„Ma arra hívlak benneteket, hogy komolyan fogadjátok el és valósítsátok meg üzeneteimet. Veletek vagyok, és azt szeretném, drága gyermekek, ha minél közelebb lenne mindegyikőtök a szívemhez. Imádkozzatok, tehát, gyermekeim, és keressétek Isten akaratát az életetekben. Arra vágyom, hogy valamennyien fölfedezzétek a szentség útját, s ezen az úton növekedjetek egészen az örökkévalóságig. Imádkozni fogok értetek, közbenjárok Istennél, hogy megértsétek mekkora ajándékot ad nekem Isten azzal, hogy veletek lehetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1991. április 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy imádságotok a szív imája legyen. Mindnyájan találjatok időt az imádságra, hogy az imában felfedezzétek Istent. Nem azt akarom, hogy beszéljetek az imáról, hanem, hogy imádkozzatok. Minden napotokat töltse be a hálaadó imádság Isten felé az életért és mindazért, amitek van. Nem akarom, hogy életetek fecsegéssel teljen, hanem tettekkel dicsőítsétek Istent. Veletek vagyok, és hálát adok Istennek minden pillanatért, amit köztetek töltök. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1992. április 25.
„Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket. Csak imával és böjttel lehet megállítani a háborút. Ezért, drága gyermekeim, imádkozzatok, és életetekkel tanúsítsátok, hogy az enyéim vagytok, és hozzám tartoztok, mert a sátán ezekben a zavaros napokban még több lelket akar elcsábítani. Ezért arra hívlak benneteket, hogy döntsetek Isten mellett, ő oltalmazni fog benneteket, és megmutatja mit tegyetek és milyen úton járjatok. Mindenkit hívok, aki igent mondott nekem, hogy újítsa meg felajánlását Fiamnak, Jézusnak, az ő szívének és nekem, hogy méginkább a béke eszközévé tehessünk benneteket ebben a békétlen világban. Medjugorje egy jel mindnyájatoknak, és meghívás az imádságra, és arra, hogy megéljétek a kegyelem napjait, amelyeket Isten ad nektek. Ezért, drága gyermekek, vegyétek nagyon komolyan az imádságra hívást. Veletek vagyok és a ti szenvedésetek az én szenvedésem is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1993. április 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy ébresszétek föl szíveteket a szeretetre. Menjetek ki a természetbe, szemléljétek, miként ébredezik a természet, és ez segíteni fog abban, hogy kitárjátok szíveteket a Teremtő Isten előtt. Azt kívánom, hogy ébresszétek föl a szeretetet családotokban, hogy a szeretet győzzön ott, ahol békétlenség és gyűlölet van. Amikor szeretet van a szívetekben, akkor imádság is. És ne feledjétek el, drága gyermekek, hogy veletek vagyok, és imáimmal segítelek, hogy Isten erőt adjon nektek a szeretetre. Anyai szeretetemmel szeretlek, és megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1994. április 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, határozzátok el, hogy imádkoztok a szándékomért. Gyermekeim, hívlak benneteket, hogy mindnyájan segítsetek megvalósítani terveimet ezen az egyházközségen keresztül. Most különösen arra hívlak benneteket gyermekeim, hogy döntsétek el, hogy a szentség útján fogtok járni. Csak így lehettek közel hozzám. Szeretlek benneteket, és arra vágyom, hogy mindnyájatokat magammal vigyem a Mennybe. Ám ha nem imádkoztok, nem vagytok alázatosak, és nem engedelmeskedtek az üzeneteknek, amelyeket adok, akkor nem segíthetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1995. április 25.
„Drága gyermekek! Ma a szeretetre hívlak benneteket. Gyermekeim, szeretet nélkül sem Istennel, sem testvéreitekkel nem tudtok együtt élni. Ezért hívlak mindnyájatokat, hogy tárjátok ki szíveteket Isten szeretete előtt, amely hatalmas és mindegyikőtök előtt nyitva áll. Isten, az emberek iránti szeretetből elküldött hozzátok, hogy megmutassam nektek az üdvösség útját, a szeretet útját. Ha nem szeretitek először Istent, nem lesztek képesek szeretni, sem a felebarátotokat, sem azt, akit gyűlöltök. Ezért gyermekeim, imádkozzatok és az imádság által megismeritek a szeretetet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1996. április 25.
Drága gyermekek! Ma ismét arra hívlak benneteket, hogy az imádságot tegyétek az első helyre a családotokban. Gyermekeim, ha Isten az első helyen áll, akkor mindenben, amit tesztek, az ő akaratát fogjátok keresni. Így könnyebbé válik mindennapi megtérésetek. Gyermekeim, kutassátok alázattal azt, ami nincs rendben a szívetekben, és akkor meg fogjátok érteni, hogy mit kell tennetek. A megtérés mindennapi kötelességetekké válik, amit örömmel teljesítetek. Gyermekeim, veletek vagyok, megáldalak, és hívlak benneteket, hogy legyetek tanúim az imádság és a személyes megtérés által. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
1997. április 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy életetek a Teremtő Istenhez kapcsolódjon, mert csak így lesz értelme az életeteknek, és megértitek majd, hogy Isten szeretet. Isten szeretetből küld hozzátok, hogy segítsek nektek megérteni: Nélküle nincs sem jövő, sem öröm, és főleg nincs örök üdvösség. Gyermekeim, hívlak benneteket, hogy hagyjátok el a bűnt, és fogadjátok el mindenkor az imát, hogy az imádságban felismerhessétek életetek értelmét. Isten odaadja magát annak, aki Őt keresi. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1998. április 25.
Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy az imádság által nyíljatok ki Isten felé, mint ahogy egy virág kinyílik a nap hajnali sugaraira. Gyermekeim, ne féljetek. Veletek vagyok, és Isten előtt közbenjárok értetek, hogy szívetek megkapja a megtérés ajándékát. Gyermekeim, csak így fogjátok megérteni a kegyelem fontosságát a mostani időkben, és csak így lesz az Isten közelebb hozzátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
1999. április 25.
Drága Gyermekek! Ma is imádkozni hívlak benneteket. Gyermekeim, legyetek a béke és a szeretet örömteli hordozói ebben a békétlen világban. Böjttel és imával tegyetek tanúságot arról, hogy az enyéim vagytok és üzeneteim szerint éltek. Imádkozzatok és kérjetek! Én imádkozom és közbenjárok értetek Istennél azért, hogy megtérjetek, és életetek és viselkedésetek mindig keresztényi legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
2000. április 25.
„Drága gyermekek! Ma is a megtérésre hívlak benneteket. Túl sokat törődtök az anyagi dolgokkal és keveset a lelkiekkel. Nyissátok meg a szíveteket, és újra dolgozzatok többet a saját megtéréseteken. Határozzátok el, hogy minden nap időt szenteltek Istennek és az imádságnak mindaddig, amíg az ima örömteli találkozássá nem válik Istennel. Csak így lesz értelme az életeteknek, és örömmel fogtok gondolni az örök életre. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2001. április 25.
„Drága Gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket. Gyermekeim, az ima csodákat tesz. Amikor fáradtak és betegek vagytok, és nem ismeritek fel életetek értelmét, vegyétek a rózsafüzért és imádkozzatok, imádkozzatok mindaddig, míg az imádság örömteli találkozássá nem válik az Üdvözítőtökkel. Veletek vagyok, gyermekeim, közbenjárok és imádkozom értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

2002. április 25.
„Drága gyermekek! Örüljetek velem együtt ennek a tavasznak, amikor ébredezik az egész természet és a szívetek változásra vágyik. Gyermekeim, nyíljatok meg és imádkozzatok! Ne feledjétek, hogy veletek vagyok, és a Fiamhoz szeretnélek vezetni benneteket, hogy Ő megajándékozzon benneteket őszinte szeretettel Isten iránt és mindaz iránt, ami Tőle származik. Nyíljatok meg az imádságban, és szívetek megtérését kérjétek Istentől, a többit Ő látja, és gondoskodik róla. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

 

2003. április 25.
„Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg az imádságra. Az elmúlt nagyböjt alatt megértettétek, hogy milyen kicsik vagytok és hogy mennyire kicsi a hitetek. Gyermekeim, ma újra döntsetek Isten mellett, hogy bennetek és általatok változtassa meg az emberek szívét, de a ti szíveteket is. Legyetek a Föltámadt Jézus örömteli hordozói ebben a békétlen világban, amely vágyakozik Istenre és mindarra, ami Tőle származik. Veletek vagyok gyermekeim, és különleges szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

 

 

2004. április 25.
„Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy még inkább alázatban és szeretetben éljétek meg üzeneteimet, hogy a Szentlélek betölthessen benneteket kegyelmével és erejével. Csak így lehettek a béke és a megbocsátás tanúságtevői. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

 

2005. április 25.
„Drága gyermekek! Ma újra arra hívlak benneteket, hogy újítsátok meg az imádságot családjaitokban. Az imádság és a Szentírás olvasása által áradjon ki családjaitokban a Szentlélek, aki meg fog újítani benneteket. Így váltok családotokban a hit tanítóivá. Az imával és a szeretetetek által a világ jobb útra fog térni és a szeretet meghódítja a világot. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

 

2006. április 25.
„Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy legyen nagyobb bizalmatok bennem, és Fiamban. Halála és Feltámadása által győzedelmeskedett, és arra hív benneteket, hogy általam részese legyetek örömének. Nem látjátok Istent, gyermekeim, de amikor imádkoztok, érezni fogjátok a közelségét. Veletek vagyok, és Isten előtt közbenjárok mindegyikőtökért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

 

2007. április 2.
Drága gyermekek! Ne legyetek keményszívűek az Isteni Irgalmasság felé, amely oly hosszú időn át áradt rátok. Az imádságnak ebben a különleges idejében, engedjétek meg, hogy átformáljam szíveteket, s így segítségemre legyetek abban, hogy Fiam minden szívben feltámadjon, és Szívem győzedelmeskedjen. Köszönöm nektek!
Majd hozzátette: „Pásztoraitoknak szükségük van imáitokra.”
2007. április 25.
“Drága gyermekek! Ma újra a megtérésre hívlak benneteket. Nyissátok meg szíveteket. Ez az idő, amíg veletek vagyok, a kegyelem ideje; használjátok ki. Mondjátok: „Ez az idő a lelkemért van”. Veletek vagyok, és határtalan szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”