Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A humanizmus az ember ellensége

2014. március 03. 11:13 - Andre Lowoa

A nihilizmusban szocializálódott tömegember lelki önkívülete elborzasztó hatással van az értékek őrzőire. Olyan állapotok uralkodnak, melyek azonnali beavatkozást igényelnek. Életterünk lassan alámerül a pokol mélyére, és vele merül a vak tömeg, a hitványak és betegek hordája, a torzszülöttek ivadékai. 1989 óta tartó szabados életvitel, liberális gondolkodásmód rántja le őket az örök kárhozatba. Nincsen menekvés, számukra könyörület sincs. Munkakerülők, prostituáltak, tolvajok, fajárulók, elfajzottak és egyéb toprongyok bukása következik. Feltartóztathatatlanul bekövetkezik az értékek felemelkedése, a tiszta szellem visszatérése. A jelek ezt illetően félreérthetetlenek.

A fejlődési tényezők összessége, a túlprodukció, szelekció, variabilitás az emberre nagy jelentőséggel bírnak. A silány értékekkel és élettel, mérgezett biológiai összetétellel rendelkezők túlprodukciója, túlszaporulata könyörtelen, de szükséges beavatkozást igényel. Az eugénikának ki kell szűrni az emberi fajt megrontó betolakodást, a szellemi elsatnyulást okozó aljas inváziót pedig meg kell állítani. Örökletes, lelki eredetű betegségekben sínylődik az ifjúság, amely teljesen lecsupaszította az immunrendszert. A kóros génmutáció áldozatává vált a jövőt jelentők többsége. Hitvány ragály telepszik meg lelkükben, ami egyenesen a végzetük felé sodorja öntudat nélküli tömegüket. Nietzsche szavaival élve: "A félresikerülteknek és gyengéknek pusztulniuk kell...". Igazából ezek nem is Nietzsche, hanem a természetanya szavai. Ne értsük félre őket! A világnak ki kell vetnie magából a mérget, az emberiség elpusztítására szövetkezőket.

Hiába sikoltanak most fel a humanizmus prostituáltjai, nincs igazuk. A természet szelekciója az élet mozgatója. Épp az eszelős, humanista hazugság az, ami szembe megy a törvényekkel, az élet örök érvényű törvényeivel. Hiszen tudjuk jól, hogy a humanizmus valósággal favorizálja a gyengéket és betegeket, tenyészti a korcsokat, felmagasztalja a testi és lelki nyomorékokat. Nem törődik azzal, hogy megrontja a emberi fajt és azon túl az egész világ jövőjét elprédálja, elárulja. Európa szenvedésének oka tehát a humanista fondorlat, ármány és terrorisztikus beavatkozás a természet alakította rendbe.  

Mielőtt fajgyűlölőknek bélyegeznének e sorokért minket, helyreigazításképpen elárulom, hogy ezt az emberi faj védelmének nevezik és csak érdekes adalékként teszem hozzá, hogy az első, egészségügyi célzattal véghezvitt sterilizációt éppen az Egyesült Államok 23 tagállamában vezették be 1925-ben. Ennek az 1925-ös sterilizációnak az értelmében az örökletesen terhelt gyengeelméjűek, elmebetegek, epilepsziások, szokványos bűnözők, erkölcsileg degeneráltak, nemi erőszaktevők az utódnemzésből kizárassanak. A 30-as években pedig Svájc, az északi államok és Németország is aláírta a sterilizációs törvényeket. Tették ezt a jövő és élni akarás védelmében. Az egészséges utókorért, a világ dicsőségéért, a természet akaratát végrehajtva.

Jelenkorunk elmében degenerált és lelki torzszülött életben hagyottai kínlódnak. A magukra szedett nyugati mocsok és gondolkozás gátolja, hogy a közösség számára hasznosak legyenek, génjeikbe a média által beépített cirkuláris elmebaj, skizofrénia, már öröklődő vitustánc, igazságra vakság és igazságra siketség, súlyos, örökletessé vált testi és pszichés rendellenesség. Korábbi fejtegetéseinkben már röviden összefoglaltuk a testi és lelki rendellenesség konstellációját, ezzel mindenki tisztában van. Összegzésképpen a fent leírtak értelmében szükséges a gyors beavatkozás a jelenlegi világtorzítók seregeibe, ami sikeressége esetén meghatározza utódaink jövőjét. Kezdődjön végre a minőségi élet kiteljesítése, ha úgy tetszik forradalma. Bátran kövessük a természet parancsát, alapítsunk családot. Akkor a következő eónokban is itt leszünk!

"Én napról napra sorvadok, az árnyam nőttön nő, fogyatkozik napom. Már csaknem elesem, gyengén, hervatagon." - Michelangelo

Balassa Viktor

komment
süti beállítások módosítása