Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A nyugati zsidók támadása az Ortodox Egyház ellen megkezdődött

2014. február 26. 16:11 - Andre Lowoa

Jelena Iszinbajeva kétszeres olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok orosz rúdugró. Röviden ennyit az eddig elért sporteredményeiről. Méltán lehet rá büszke egy ország (és az is).
Hídfő.net | A nyugati zsidók célzott támadása az Ortodox Egyház ellen megkezdődöttJelena Iszinbajeva
Boy George a homokos zsidó szubkultúra ismert terjesztője az atlanti államokban. "Karrierjét" pedofil és egyéb deviáns szexuális megnyilvánulások és tevékenységek kísérték végig, valamint masszív kábítószerezés. Ha nem támogatják bizonyos körök "Gyurit" a homoszexualitás terjesztésében, már 20 évvel ezelőtt egy csatornában végezte volna a nagy tehetségével. Eddig elért "eredményei" alapján Boy George úgy érezte, hogy komoly érdeklődésre számottevő nyilatkozatot tesz, Jelena Iszinbajevát megalázva, amivel sejtései szerint talán ismét átlépheti a média érdeklődésének ingerküszöbét, ahonnan már jó ideje kikerült vállalhatatlansága miatt. Ha szó szerint akarjuk idézni: "Iszinbajeva egy hülye kis ribanc".
Hídfő.net | A nyugati zsidók célzott támadása az Ortodox Egyház ellen megkezdődöttBoy George. Nemcsoda, hogy ilyen "példaképekkel" a nyugati országok gyermekvállalási hajlandósága a legalacsonyabb a világon.
Jelena Iszinbajeva szerintünk viszont minden sportoló és közéleti személyiség számára pozitív példával járt elő, amikor felszólított minden Oroszországba érkező sportolót az ország törvényeinek betartására, különös figyelemmel a fiatalok körében a homoszexualitás propagálását tiltó Duma határozatra. Ezt hozzánk hasonlóan gondolta az Ortodox Egyház is, amikor nyilatkozatot adtak ki, felszólítva a cionatlanti médiákat Jelenával kapcsolatos nyomásgyakorlás megszüntetésére. Érdekes módon egy nagy múltú egyház szava áll szemben egy buziéval ismét, aki mögött kilóg a pata meg a kampós orr. Csak nem egy célzott egyházellenes támadásról beszélhetünk már megint?
http://www.hidfo.net/2014/02/26/nyugati-zsidok-tamadasa-az-ortodox-egyhaz-ellen-megkezdodott

komment
süti beállítások módosítása