Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Szülinapi buliján halt meg Csókay kisfia

2014. február 08. 18:36 - Andre Lowoa

Budapest - Egy pillanat alatt rémálommá változott dr. Csókay András (57) családjának egyik legboldogabb napja: a világhírű agysebész kisfia ugyanis épp a szüleivel és rokonaival ünnepelte a születésnapját, amikor Marci (†10) váratlanul rosszul lett, és már nem tudták megmenteni.

Csókay András idegsebész legkisebb gyermekét vesztette el

Mint megírtuk, a kisfiú születése óta olyan idegrendszeri betegséggel, epilepsziával küzdött, amit még világhírű orvos édesapja sem tudott kezelni. Úgy tudjuk, Marci a végzetes napon nem egy játszótéren, hanem otthon volt a kertben, és épp a számára rendezett bulira készült, amikor rohamot kapott, és a családja már túl későn talált rá.

A kiskamasz halála mindenkit megrázott. A néptánccsoport, ahová Marci járt, külön fotókat készített a gyermek emlékére és csütörtök este gyertyás megemlékezést szerveztek a család óbudai házához is, így emlékezve a kisfiúra.

– Az iskolából a szülők hétfőn, amikor megtudták, mi történt, hazavitték a gyerekeket, mert szegények annyira zokogtak, nem értették, mi történt. Szörnyű nap volt! – mondta el lapunknak egy anyuka.
Marci barátai gyertyát is gyújtottak az iskolában, hogy így emlékezzenek, és mint egy világhálóra kikerült fotó bizonyítja, közös osztálytáblára írták búcsúszavaikat a fiúhoz.

– Az osztálytársainak most pszichológus segít feldolgozni a történteket – tudtuk meg a neve elhallgatását kérő édesanyától.

A fiúcska néptánccsoportja Facebook-oldalára rakta ki a saját megemlékezést, fotóval, szöveggel idézték meg tragikus sorsú kis társukat

Nemcsak az iskolában és a szakkörökben emlékeztek meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt kisfiúról, az interneten már félezernél is több virtuális gyertya emlékeztet Marcira, akit a családon és barátokon kívül távoli ismerősök és idegenek is gyászolnak.

Kerestük Csókay doktor urat is, hogy megtudjuk, mi történt azon a szörnyű napon, de a család elzárkózott a nyilvánosságtól.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, egyelőre közigazgatási eljárást – közölték korábban.

G. K.

komment
süti beállítások módosítása