Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Komádi - 2013-07-06 14:49 szombat

2014. február 04. 09:08 - Andre Lowoa

Komádi 6018 lakosú Sebes-Körös menti város a 127-es/Körösnagyharsány-Vésztő-Gyoma/ vasútvonal mentén fekszik. A mintegy hétezer lakosú Komádi Hajdú-Bihar és Békés megye határán, a Sebes-Körös északi partján lapos mocsaras vidéken fejlődött ki. Földrajzi elhelyezkedése miatt természetes kistérségi központja a bihari, békési és kissárréti településeknek, infrastruktúrával jól ellátott. Jelenleg már több száz főt foglalkoztató olasz, illetve svájci ipari és mezőgazdasági vállalkozás működik. 2001. július 1-jén kapta meg városi címét.
Az önkormányzat tervezi a hévizű strand mellett egy húsz hektáros szabadidős központ kialakítását, ahol bemutatható lesz a Körös-völgy és Sárrét évszázados kultúrája, a népi kismesterségek. Itt valósul meg a fürdőfejlesztés, a vízisport és horgászat céljait szolgáló tórendszer, a sárréti halásztanya, a hétvégi pihenést szolgáló nádas házak.



http://ea.bloglog.hu/page/6/

komment
süti beállítások módosítása