Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Tanúságtételetek ideje

2013. augusztus 29. 09:42 - Andre Lowoa

   „Azt szeretném, ha még komolyabb egységre lépnétek Velem, hogy segithessek nektek felajánlott életetek útján haladni a lelki érettségig. Elérkezett az idő, hogy éretté váljatok. Tanúságtételetek ideje ez. Tegyetek mindenki előtt tanúságot arról, hogy felajánlottátok magatokat Nekem. Világositsa meg életeteket anyai jelenlétem. Aki benneteket lát, annak látnia kell fényem hatalmát.

    Ajándékozzátok segitségemet a távolállóknak, a szegényeknek, a betegeknek, a bűnösöknek, az elkeseredetteknek. Jöjjetek Velem, anyai pásztorotokkal a sok elveszett bárány után, akiket az a veszély fenyeget, hogy meghallnak az éhségtől és a hidegtől.

    Tegyetek mindenki előtt tanúságot arról, hogy Velem jártok a(z Igaz) hit útján.

    El sem tudjátok képzelni, hogy a mai időkben mily széles körben és mily mélyrehatóan terjednek a tévedések. Sok ember veszti el hitét, és a hitehagyás egyre inkább átjárja az Egyházat. Olyan mint egy minden tagjára átterjedő rettenetes rákos daganat.

    Ti arra vagytok hivatva, hogy a hősi és tiszta hit útján kövessetek Engem. Ajándékul azt adom nektek, hogy megtartalak a hit teljességében, és igy képesek lesztek megvilágitani gyermekeimet ma, a nagy sötétség idejében. Ezért kérem tőletek, hogy maradjatok szoros egységben a(z igazi) Pápával, aki Jézustól azt a feladatot kapta, hogy minden embert megerősitsen a katolikus hit igazságában.

    Tegyetek mindenki előtt tanúságot arról, hogy Velem jártok az imádság útján. Az imádság az Egyház erőssége, az imádság megmenekülésetekhez szükséges. Velem együtt végzett imátokkal vagyok képes a második Pünkösd ájándékát elnyerni számotokra. Most felszólitalak benneteket arra, hogy hivjatok mindenkit imádkozni. Tartsatok több ima Cönákulumot. Szeretném, ha Ti, Papok adnátok elsőként példát erre azzal, hogy részt vesztek Cönákulumokon. Azt kérem, hogy e döntő időben terjedjenek a Cönákulumok a gyerekek, a fiatalok és a családok körében.

    Tegyetek mindenki előtt tanúságot arról, hogy Velem jártok a(z élet) szentség útján.

    Szükséges, hogy az  egész  Egyház és az egész emberiség is tisztelje és dicsőitse Szeplőtelen Szívemet.

    Jézus tökéletes követése, a kicsinység és az alázat, a világ  és önmagatok semmibe vevése, minden erény hősi gyakorlása, a legméltóságosabb Oltáriszentség iránti nagy szeretet útján viszlek benneteket.

    Az új korszakban vezető döntő időkben vagytok immár.   

    A nagy sötétség e napjaiban egyre erősebbé válik majd fényetek, mig sugaraival be nem tölti és meg nem világitja a lelkeket, az Egyházat és az egész emberiséget”.

(Szűzanya Üzenete Gobbi atyán keresztül, 1991.05.04.)

 

    Az utóbbi időben azért kezdtük el az együttmüködést mi is a más lelkiségek, mozgalmak azon tagjaival akik nyitottak a magánkinyilatkoztatások elfogadására, az apostolkodásra, hogy minél több őszintén kereső testvérünk megtalálja a számára szükséges eligazitást, és elinduljon a megtérés útján. Azok akik bizonytalanok az idők jeleivel kapcsolatosan tudjanak tájékozodni és felkészülni az eseményekre, a háborúk fokozódása ami összeomláshoz vezet előkészitve az Antikrisztus fellépését, majd a Hamis Krisztus és Hamis Egyház megnyilvánulása, a Szentmise eltörlése,(v. ö. Dán 12,11) az igazak űldöztetése, az Egyház keresztrefeszitése, a lelkiismeret megvilágitása, (Nagyfigyelmeztetés), és a III. Világháború, azaz a Bűntetés, az Úr II. eljövetele, de nem hús-vér testben, hanem dicsőségben. Ez látszik, mint legvalószínűbb forgatókönyv. Ezek a negatív ígéretek mindegyike gyengülhet, tompulhat, ha sokan szívvel-lélekkel folytatjuk engesztelésünket, és minél többen engesztelünk. Buzdítsuk az imádságra, engesztelésre a környezetünkben élőket!

(Tengernek Csillaga, 2013. júl-aug. XVIII/4.szám.29 old)

 

komment
süti beállítások módosítása