Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Parád-Recsk

2013. július 02. 13:13 - Andre Lowoa

Misézőhely a Parádfürdői kórházban


 Parádóhutai Rózsafűzér királynéja kápolna


 PARÁD Szent Ottilia templom

A templom 1757-ben épült, barokk stílusban.



Parád, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helye, a palóc néprajzi csoport központja. A település Heves megye legszebb részén, a Mátra északi lábánál, a Fehérkő, a Jámborhegy és a Kékes csúcsának tövében, a Tarna patak széles völgyében fekszik, a 24-es számú főút mentén helyezkedik el.



 RECSK Szent István király templom



Nekünk nem volt "Szibériánk, gulágunk" , hát csináltak egyet az akkori kommunisták a Mátrában, olyan helyen ahová csak a madár tudott belátni, ha arra repült. Sok - sok írás van amit el kell olvasni mindenkinek , aki csak egy kicsit is magyarnak valja magát. Ezek a fényképek, csak részben tudják azt a szenvedést vissza adni amit az ide hurcolt, más gondolkodású embereknek, elkellett minden nap viselni. A tábor 1950 - 1953-ig Sztálin haláláig működött, Likvidálni azért nem merték a foglyokat, mert egy csoportos szökés után egyetlen embernek sikerült az akkori Szabad Európa rádióban elmondani, hogy igenis létezik ez a tábor. A nyugat, csak ezek útán tudta meg ! Nézzétek meg !
komment
süti beállítások módosítása