Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

FONTOS INFORMÁCIÓ! - Megváltozott a honlap címe!

2013. július 02. 10:48 - Andre Lowoa

Kedves Olvasónk!

http://www.masodikeljovetel.hu/

 

Szeretnénk jelezni, hogy 2013. június 30.-tól új weblapon folytatjuk az üzeneteket. Korábban már beterveztük ezt, tehát elő volt készítve, hogy a Nagyfigyelmeztetés eseménye után azon folytassuk.

Sajnos olyan mértékben "harapdálták" meg az interneten a nagyfigyelmeztetes.com-ot, hogy többen jelezték, hogy riaszt a böngészőjük és vírust is kaptak (Police). Sajnos meg is tapasztaltam én is. Hiába próbáltunk meg mindent, ez volt a legjobb lépés, azaz, hogy idő előtt megkezdtük az új oldalt használni.

A címe egyeztetve lett, hangolva van az angol oldal címével is. Tudjuk, hogy az üzenetek a Második Eljövetelre készítik fel az emberiséget, melynek legnagyobb eseménye lesz a Nagyfigyelmeztetés csodája, így benne lévén az időben, talán időszerű is.

Még az üzenetek egyenkénti postolásával nem vagyunk meg, de havi bontásban már visszamenőleg is olvashatók az üzenetek. Néhány napon belül reméljük, sikerül feltölteni mindet.

Biztonsági okokból már az új oldal látogatását ajánljuk, kapcsolathoz a régi cím (ez) továbbra is él.

 

Köszönjük megértésüket,

a nagyfigyemeztetés.com team nevében,

szeretettel

Levente

                                                                                             

masodikeljovetel.hu

ME_4

nagyfigy_banner1

komment
süti beállítások módosítása