Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A romlás fesztiválja

2013. július 02. 10:55 - Andre Lowoa

Szabadság helyett szabadosság - azaz végtelen erkölcsi romlás és egyre terjedő romlottság jellemzi Európát. A féktelen dorbézolások csúcspontja maga a buzifelvonulás, ami magamutogató ocsmány riszálássá degradálja a tömegeket, rútabbnál rútabb, magukat a szokásosnál is jobban elcsúfító neoliberális állatokat. Nagyrészt zsidókat.

Miért nem tartják a buzifelvonulást decemberben, minusz húsz fokban? Talán azért mert a büszkeségről és méltóságról szóló mese csak hazudozás. A fesztivál minden európai országban más-más időpontban kerül megrendezésre. Ezeket a fesztiválokat egész Európában nagyjából ugyanaz a beteg, elkorcsosodott embercsürhe látogatja. Egy-két nappal előbb érkeznek, mint több száz turista, megtörténik a nagy felvonulás, majd utána még napokig folyik az orgiává fajuló mulatozás, kisebb-nagyobb csoportokban. Hozzávetőleg tehát 4-7 napig tartó orgiasorozatról van szó, és legyünk biztosak benne, hogy a romlottság a legsötétebb és legerkölcstelenebb módokon nyilvánul meg. Van, akiknek még ez is jó üzlet.

Ha azt vesszük, hogy minden nyugati államban van ilyen, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy van egy vékony társadalmi réteg, amelynek ez az életstílusa, és nyáron mást sem csinálnak, csak országról országra járnak, és terjesztik ezt a dögletes kórságot.

Ha mondjuk húsz országban van felvonulás, néhány nap kihagyást hozzáadva felszorozzuk a számokat, akkor azt látjuk, hogy ez a sátánista fesztivál egész nyáron folyamatos Európában. Világszinten pedig állandó, csak mindig máshová vándorol, de a lényeg ugyanarról szól.

Volt idő, amikor a Római Birodalom hanyatlásakor a bacchanáliák véres őrjöngéssé torzultak, és a bor és a kábítószer mámorában a démonok papjai vagy papnői (Bacchus követői) hol nyilvánosan, hol kisebb szektákban, elzárkózva késsel a kezükben embereket öltek a féktelen szadista-mazochista kicsapongások közt. A buzulás ekkor általános volt, és akit nem találtak elég készségesnek ilyesfajta elfajzásokra, azok gyorsan áldozatként, oltáron végezték az orgiák alatt. Része volt ez is annak a zsidóság által támogatott és terjesztett dekadens halálkultusznak, amely végül is legyőzte a Római Birodalmat. Azt az országot, amit hadszíntéren senki sem bírt legyőzni, a zsidók rombolták le a liberalizmussal.

Az ember semmiből sem tanul, a történelem pedig ismétli önmagát. A mai cionista világbirodalom is a kísértések és vágyak által uralkodik. A kísértés zsarnoksága pedig rosszabb mint az ölés - reméljük minél hamarabb eljön a világosság és a fény korszaka, amikor a szabadosságot hit és erkölcs váltja fel, és felnőhet egy olyan generáció, amelyik hírből sem ismeri már ezt a mocskos világot.

Tamási Attila

komment
süti beállítások módosítása