Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isteni Sugallatok

2013. május 16. 14:24 - Andre Lowoa

HAMAROSAN ELJÖVÖK

2012. október 13.

Jézus:

Nektek tudnotok kell, hogy szívem égető vágya az, hogy olyan módon látogassam meg a földet, ahogyan az még sohasem történt azóta, hogy testet öltöttem és az emberek között éltem. Ez nagyon hamar elkezdődik. Igen, hamarosan eljövök. Mielőtt ez bekövetkezne, világosan el kell magyaráznom jövetelem lényegét, és hogy hogyan fogom kinyilvánítani magam. Egyébként sokaknak hiányozni fog már eljövetelem, amint első eljövetelem is sokaknak hiányzott, amikor testben jöttem. Ez a célja ezeknek a sugallatoknak.

Mária:

Mielőtt Jézus eljött volna, Izrael fel volt készítve Keresztelő János közreműködése által. Egyébként Jézus eljövetele túlságosan rejtélyes lett volna. A názáreti rejtélyes évek véget értek. Nem kellett többé rejtve maradnia.

Megnyilvánulásának évei a Kereszthalála előtt lényegesek voltak. Ez példabeszédei, csodái és a tanítványok összegyűjtése által történt. Bár Izraelben sokan elutasították vagy figyelmen kívül hagyták, megnyilvánulásának évei mégis gyümölcsöt teremtek. A Jézusba vetett hit magja a tanítványok szívében volt elvetve. Ez az Egyházban hozta meg a gyümölcsét, amely a mai napig megmaradt. Tehát ne becsüljétek le a csekély kezdetek idejét. Ilyenek lesznek ezek a sugallatok, a magok kicsik, de a kezdet hatékony.



Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/news/hamarosan-eljovok/

komment
süti beállítások módosítása