Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isteni Sugallatok

2013. május 16. 14:23 - Andre Lowoa

Bevezetés

 

Bemutatkozom; Monsignore John Esseff vagyok, a Scrantoni Egyházkerület (Pennsylvania, USA) vezető lelkésze, 1953-ban szenteltek fel. 1959-ben lett Páter Pio a lelki vezetőm. Éveken át voltam Kalkuttai Teréz Anya lelki vezetője. Az ő kedvéért akár az egész világot keresztülutaztam volna, hogy lelkigyakorlatot tartsak a nővéreinek. Mindenekfelett azonban abban a kitüntetésben részesültem, hogy a lelki élet különböző szintjein álló lelkek százainak lehettem a lelki vezetője. Voltak köztük kezdők, haladók és misztikusok is. Éveken át voltam lelki vezetője egy különleges léleknek. Öt évvel ezelőtt Jézus és Mária beszélni kezdtek hozzá a sugallat (lokúció) ajándéka révén (amint arról Keresztes Szent János ír).  Mára ezek száma már eléri a nyolcszázat. Megvizsgáltam ezeket a sugallatokat. Mostanáig ezek a sugallatok egy kis imaközösség számára személyes tanítások voltak. 2010. december 10-től azonban új korszak kezdődött, nevezetesen az, hogy az üzenetek közlésre kerültek az egész világon. A kezdeti sugallatok nagyon különösek; a Vatikán által 2000 júniusában közzétett Fatimai látomásra összpontosítva.

 

A magán kinyilatkoztatásokról: Ezek magán kinyilatkoztatások, nem kötelező hinni bennük.

Ha segítenek hitedben, fogadd el őket. Ha nem, hagyd figyelmen kívül őket. Csak a nyilvános kinyilatkoztatásokat kell hittel elfogadnunk.




komment
süti beállítások módosítása