Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Drasztikus időjárásváltozás

2013. április 05. 11:28 - Andre Lowoa

"A globális katasztrófák következményeként elkezdődik a dramatikus időjárás változás..." 
(2010. dec. 20., hétfő,10:00 óra) 

"Drága, szeretett leányom, most megváltozik az időjárás, mely újabb jele annak, hogy a korszak is hamarosan megváltozik." 

(2011. október 2., vasárnap; 15:00) 

"Drága szeretett lányom, az időjárás különös jeleket fog mutatni, miközben a Föld egy új állapot felé halad, felkészülve Isteni Irgalmasságom cselekedetére, amint jövök, hogy még egyszer megmenthesselek benneteket." 
(2011. november 2., szerda, 19:40) 

"Időjárásotok továbbra is változni fog. Idővel ez befolyásolja majd a kereskedelmet, így a globális hatalmakat meg fogja akadályozni a gonosz tervük véghez vitelében." 
(2012. április 23., hétfő, 8:00) 

"A földrengések, viharok, áradások és az évszakra nem jellemző időjárás összekapcsolódnak, hogy a méregtől megtisztítsák a Földet. A szárazföld, a tenger és a levegő, szintén megtisztulásra kerül, hogy készenlétben álljon az Új Paradicsomra, amikor az Ég és a Föld eggyé olvad." 
(2012. december 8. szombat, 11:40) 

"Lesz egy nagy özönvíz. Kisebb áradásoknak is tanúi lesztek más országokban. Az éghajlati változások elkezdődnek mindenhol, és az időjárás olyannyira más lesz, hogy az furcsának tűnhet majd számotokra." 
(2012. december 25. kedd, 19: 20) 

 
"Később tudjuk kikapcsolni a fűtést, többet kell benzinre és tömegközlekedésre költenünk, elfagynak a gazdák gyümölcsei, ha pedig szállodánk vagy vendéglátóhelyünk van, biztosan nem nálunk költik a pénzüket. A március végi szokatlanul hideg téli idő nemcsak az idegrendszerünket és hangulatunkat kezdi ki: a pénztárcánkból is kiemeli a forintokat." 
Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20130325-anyagi-veszteseget-is-jelent-a-sokaig-elhuzodo-tel.html 

"Fehér húsvétra készül a fél világ
Hó alatt a fél világ: Washingtontól Moszkváig újra elővették a télikabátjukat a járókelők a szokatlanul hideg időjárás miatt. Képes összefoglalónk a márciusi havazásról." 
Forrás: http://hvg.hu/nagyitas/20130326_Feher_husvetra_keszul_vilag_foto

 
"A legfrissebb jelentések szerint 56-ra emelkedett szerdán az Argentínában két napja pusztító ítéletidő halálos áldozatainak száma. A katasztrófa nyomán háromnapos gyászt rendelt el Cristina Fernández de Kirchner államfő...a lezúduló, több mint 150 milliméternyi eső nyolc ember halálát okozta." 
Forrás: http://www.magyarhirlap.hu/otvenhat-eletet-kovetelt-az-iteletido-argentinaban

 
2012. februárjában Algéria egyes részeit a hó elvágta a külvilágtól. Hasonló időjárásra talán még a legidősebb algériaiak sem emlékeznek. Az éghajlathoz képest hatalmas mennyiségű hó esett az országban.

 
2013. január 8-án soha nem látott hevességű esőzés, hóvihar és árvíz sújtotta Izraelt és a Közel-Kelet egyes részeit.



 
2013. február 22-én elöntötte a víz Görögországot, Athént és számos olasz várost a több órán tartó heves esőzés után. Több évtizede nem láttak ilyet a déli országok lakói.




Érdekesség: 2012. október végén New York-ra is lecsapott a Sandy hurrikán. A pusztítás mértékét jelzi, hogy több mint 6 millió ember maradt áram nélkül. Queens-ben több épület is leégett. Szűz Mária Csodás Érem szobra azonban még ilyen mértékű pusztítás közepette is sértetlenül áll és hirdeti a kereszténység erejét és elpusztíthatatlanságát. Az eset címlapon szerepelt a The Wall Street Journal újságban is. 
"Mondom neked: te Péter vagy, és én erre a sziklára építem Egyházamat, és a pokol kapui nem vesznek erőt rajta." (Máté 16,18)

komment
süti beállítások módosítása