Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Beteljesült Próféciák

2013. április 05. 11:20 - Andre Lowoa

"Drága szeretett leányom, a világra vonatkozó Üdvösségtervem az Én Időmben kezdődött el, 2012. december 22 – én. Ez az idő a világban az Én időm, amikor Isten valamennyi gyermekét egybe gyűjtöm, miközben a nagy csata elkezdődik. A nagy megpróbáltatás ezen időszaka egy ideig el fog tartani. A háborúk kiterjednek majd, mígnem a nagy háborút bejelentik; és a világ meg fog változni." 
(2012. december 25. kedd, 19: 20) 

"Kérlek titeket, vegyétek tudomásul, amint a háborúk fokozódnak, a gonoszok közül ez ügyben érintett diktátorok felelősségre lesznek vonva. Ők ki lesznek gyomlálva, és az az Igazságszolgáltatás lesz kiosztva nekik, amelyet magukra vontak. Az emberek nem láthatják, amit Én látok. Nem ismerik a gonoszság nagyságának következményét az élet megsemmisítésében, a Föld megsemmisítésében és az emberek felebarátjaik általi üldöztetésében. Atyám beavatkozása már elkezdődött, és haragja meg fogja rázni a Földet. Elég volt!"
(2013. január 30. kedd, 23:10) 

"Az abortusz bűne a legsúlyosabb Atyám szemében. A népirtásnak ez a legrosszabb fajtája."
(2012. február 17., péntek, 3:30) 

Megj.: "Évente kb. 26 millió legális és a becslések szerint 20 millió illegális abortusz történik világszerte. Más szavakkal: világszerte kb. 126.000 abortusz történik naponta! A legtöbb abortuszra a fejlődő országokban kerül sor. A mai, gyakran ádáz vitát az abortuszok erkölcsösségéről és legalitásáról e szomorú tények alapján kell megítélnünk." 

"A megtermékenyítés előtt a spermium és a petesejt csak puszta lehetőség, hogy új és lényegi egységet formáljanak. A zigóta azonban egy saját élettel rendelkező individuum, egy saját identitást hordozó lényegileg egyesült, egyetlen princípium." 
(A Szent Szív Katolikus Egyetem Bioetika Központjának dokumentuma 1989.)

komment
süti beállítások módosítása