Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az arab világ felkelése – három vezető politikust megölnek

2013. április 05. 11:26 - Andre Lowoa

"Rövidesen megölnek három vezető politikust, egyiket a másik után*. Ezek mindegyikét a gonosz egy összeesküdött csoportja fogja megölni. Ezek a szervezetek minden nemzet országában megtalálhatóak, kultúra ellenesek, de annyira gyávák, hogy a háttérből uralkodnak, ezért ti most nem látjátok őket. Azonban nem sokáig fognak rejtekben maradni. Amikor a hatalmat megkaparintják, arra fognak törekedni, hogy figyelmeteket megnyerjék és tiszteleteteket kiköveteljék." 
(2011. febr. 17. 23:45 óra) 

"Fiam, Muammar Gaddafi halála, – akinek a lelke üdvéért te és mindazok, akik körülvesznek téged imádkoztatok – egyike azoknak az első próféciáknak, mely ezeknek az üzeneteknek a hitelességét a világ számára bizonyítani fogja. Ez számodra a jelem, hogy elméd megszabaduljon a kétségektől, melyek még benned maradtak. (a másik két vezető meggyilkolásának részletei és ezeknek a rémtetteknek az időzítése újból megadatott a látnoknőnek. Az eredeti üzenet 2011 februárjában volt kinyilatkoztatva.)" 
(2011. október 20., csütörtök; 3:15) 

 
2011. október 20-án Sirte-ben meghalt Muammar Kadhafi ezredes. Muammar Kadhafi ezredes holttestét Misurata városba szállították, jelenti az Al-Arabiya tv-csatorna. Az Al-Jazeera csatorna adatai szerint a holttest a város egyik mecsetjében van. Mahmoud Al-Ferdzhani líbiai újságíró azt állítja, hogy saját szemével látta Kadhafi holttestét.

komment
süti beállítások módosítása