Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Egy különleges sértésre kerül majd sor, melyet a Nevemen fognak ejteni..."

2013. április 05. 11:21 - Andre Lowoa

"Kérlek benneteket, imádkozzatok a reményért és mondjátok Szent Rózsafüzéremet mindazokért, akik Rómában kormányoznak. Nektek imádkoznotok kell mindazokért, akik igazgatják a Katolikus Egyházat. Kérlek, foglaljátok imáitokba azt az embert is, aki Péter Székében ül, mert neki nagy szüksége van imáitokra." 
(2013. március 15. péntek) 

"Mire Nagypéntek elérkezik, sok lélek kezdi felismerni, hogy Figyelmeztetésem az emberiség számára elérte a világot" 
(2013. március 9. szombat) 

"Egy különleges sértésre kerül majd sor, melyet a Nevemen fognak ejteni arra törekedvén, hogy a Nagyhét alatt meggyalázzanak Engem. Ez a gonosz gesztus a Nagyhét folyamán azok számára lesz látható, akik nyitva tartják a szemüket, és ez lesz azon jelek egyike, amelyből tudni fogjátok, hogy a csaló, aki földi Egyházam trónján ül, nem Tőlem jön." 
(2013. március 14. csütörtök) 

1. Ferenc szemmel láthatóan az alábbi videón nem csókolta meg Krisztus lábát a Nagypénteken tartott Szentmisén. 
A videó itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=gXVozLlPYtE 

2. "A sajtó meglepetésére az új pápa elődeivel ellentétben nem köszöntötte a világ népeit idegen nyelveken. Csak olaszul beszélt." 
http://hvg.hu/vilag/20130331_Ferenc_papa_elso_Urbi_et_Orbi_aldasa 

3. "Egyházi törvényt szegett a pápa? Katolikusok bírálják Ferencet 
Éles támadást indítottak a pápa ellen a katolikus tradicionalisták – írja az AP hírügynökség. Eddig sem nézték jó szemmel Ferenc pápa új stílusát, amellyel szakított a hagyományos pápai öltözettel és a spontán igehirdetéseit. A nagycsütörtöki lábmosása azonban az utolsó csepp volt a pohárban, mert Ferenc pápa két női rab lábát is megmosta. A konzervatív bírálók azzal vádolják az egyházfőt, hogy ezzel nyíltan megszegte az egyházi törvényeket, melyek tiltják nők részvételét a szertartáson, mert az apostolok mind férfiak voltak. Attól tartanak, hogy a pápa – bár Ferenc maga ellenzi a nők felszentelését – példája utat nyithat a nők felszentelése és egyházi szolgálatba vonása előtt." 
http://utolsoidok.com/2013/03/31/egyhazi-torvenyt-szegett-a-papa-katolikusok-biraljak-ferencet/ 

4. "Kidobták a pápai trónt Rohamtempóban zajlik a pápaság lebontása 
Írta: Giuseppe Nardi" 
http://www.katolikus-honlap.hu/1301/nardi3.htm 

 
A videó itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=gXVozLlPYtE

komment
süti beállítások módosítása