Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Nagyfalui üzenet 2012. augusztus

2012. augusztus 08. 13:28 - Andre Lowoa

2012 – A NAGY FIGYELMEZTETÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE –             AUGUSZTUS

”Legyetek mindig készen, mert az Emberfia abban az órában jön el, amikor nem is gondoljátok!” (Mt.24,44)

  1. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén

A Szentírásra rajzoljatok keresztet minden nap, nyissátok fel és napi isteni üzenetként elmélkedjétek át az elétek táruló fejezetet.

Havi mottó: „Legyetek a Szentlélek templomai!

Havi imaszándék: minden nap engeszteljetek a Szentháromság hegy vezetőiért, mi pedig a ti szándékaitokra fogunk imádkozni!

Konkrét feladatunk: járjunk rendszeresen az Isten Házába!

Szűz Mária üzenete 2012 augusztusában

„Szeretett engesztelő gyermekeim! Az elmúlt hónapban arra kértelek titeket, hogy a szabadságotok alatt ne múljon el vasár- és ünnepnap szentmise nékül. Nagyon jó volna, ha megélnétek a zsoltáros kijelentését: 'örvendek, mert azt hallottam, hogy az Úr házába megyünk!'

Ebben a hónapban a templom által szeretnélek tovább tanítani titeket.

Sajnos vannak egyes országokban lerombolt templomok! A szívetekben lévő gyűlöletet, ha nem számoljátok fel, akkor az bármikor megtestesülhet a rombolásban, pusztításban, gyilkosságban. Lerombolt templomra emlékeztetnek azok a személyek, akik halálos bűnben élnek. Vigyázzatok, mert akár egy meg nem bánt halálos bűn is a kárhozat felé vihet titeket. Mint Édesanyátok kérlek titeket, engeszteljetek minden nap a kárhozat útján járók megtéréséért!

 Sajnos vannak olyan templomok is, amelyek nincsenek bepucolva, belül mocskosak, pókhálósak, gondozatlanok. Igy néznek ki azok a lelkek, akik a kisebb hibákat, bűnöket megengedik maguknak. Gondoljatok kis Szent Terézre, aki élete minden napján kerülte a kis bűnöket és megtette a kis jócselekedeteket is. Szent Fiammal együtt, a találkozásunkkor, nagyon szépnek, tisztának akarunk látni titeket.

Hála Istennek, a világotokban vannak gyönyörű templomok is, amelyek kívül-belül gondozottak, szépek! Ugye ti is gyönyörködtök a szépen rendbe tett templomban?Mi is gyönyörködünk bennetek, akik a Szentlélek csodálatos templomai vagytok!

Mire tanítalak még titeket a templom által?

A tornyok tetején ott van a kereszt! Ma is azt mondja Szent Fiam nektek: 'aki utánam akar jönni, mindennap tagadja meg magát, vegye fel keresztjét és úgy kövessen Engem!' Elfogadjátok-e és felajánljátok-e életetek minden nehézségét az emberiség megtéréséért és a tisztítótűzben szenvedőkért? Az utolsó időben a legnagyobb kegyelmeket a jól megélt szenvedéssel tudjátok kiesdeni!

A tornyokon ott van az óra, amely az idő múlására figyelmeztet titeket. A 24 óra bármelyike lehet számotokra az a pillanat, amikor el kell hagyjátok a szeretteiteket, anyagi javaitokat. Készen vagytok-e mindig a velünk való találkozásra? A torony az Ég felé mutat! Ez legyen a ti életetek is! Úgy éljetek, hogy minden szavatok, gondolatotok, cselekedetetek az Ég felé mutasson!

A harangok  az élőket hívják, a halottakat megsiratják és a villámokat megtörik! Meghalljátok-e a vasár- és ünnepnapi harangszót? Jócselekedetet hozva elmentek-e szeretteitek temetésére? Családotokban lecsapó villámként vagy villám hárítóként éltek-e?

A templom tető az isteni gondviselésre figyelmeztessen titeket! Ha megtettétek a részeteket ne aggodalmaskodjatok! Isten szeret titeket és gondotokat viseli! Igaz, nem a vágyaitok, hanem a szükségleteitek szerint!

A templomot sziklára építik! Aki Szent Fiamra, evangéliumára épít, mindörökké megmarad, aki a homokra épít, Isten nélkül él, az a bajban, szükségben összeomlik! Világotokban azért kevés az erős lélek, mert kevesen építenek a sziklára, Istenre, a törvényeire!

A templom kövekből, téglákból tevődik össze! Nagyon fontos számotokra is az egység, az összetartás. Isten nélkül élve ne csodálkozzatok, ha darabokra hull úgy a személyes, mint a családi életetek! Istennel élve a földrengés sem árthat nektek!

Minden templomban a legfontosabb Szent Fiam, aki jelen van az Oltáriszentségben! Tanuljatok meg úgy élni, hogy Szent Fiam mindig érezze jól magát a szívetekben! Ez a boldogságotok legfontosabb feltétele! A templomban minden nap szentmise áldozatot mutatnak be a pap fiaim, a hívek jelenlétében. Ugye tudjátok, hogy az Ég azoké, akik Istenért, a lelkükért, a lelkekért képesek naponta áldozatot hozni! A templomban elhangzik az Isten Igéje! Csodálatosak azok a lelkek, akik Isten szavát meghallják, megteszik és tanúságot tesznek róla! A templomban ott van a gyóntatószék! Bűnbánat és bűnbocsánat által váltok igazi engesztelővé!

A templomban, ott vannak a szentek képei és szobrai! Ők azt sugallják nektek, legyetek szentek, törekedjetek a csúcsra, mert valójában ezáltal váltok halhatatlanná a halálotok után is a Földön! A templomban, a keresztelő kút emlékeztessen titeket a keresztségetekre, amikor  a Szentháromság gyermekei lettetek! Az elmélkedést folytathatjátok amikor a templomba mentek!

Befejezésül mondom, amikor vasárnaponként körülnéztek a templomban és láttok lerombolt lelkeket, bemocskolt lelkeket és gyönyörű lelkeket, ti arra törekedjetek, hogy a nagy Figyelmeztetés előtt gyönyörű lelkekké váljatok!

A Szentháromság, Általam áld meg titeket a Szentmise értékelésével!!!”

 

VISSZATEKINTÉS 2012 JÚLIUSÁRA

Hogyan viszonyuljanak az engesztelők Jézus Szent Véréhez, Szent Sebeihez és Szent Szívéhez?

-          Az engesztelők értékelik Jézus keresztáldozatát és minden áldozatra képesek, amelyet az Úr Jézus kér tőlük!

-          Az engesztelők Jézus Szent Vére által harcolnak a gonosz lélek minden kísértése ellen!

-          Az engesztelők rendszeresen táplálkoznak Jézus Szent Testével és Szent Vérével, amelyek által helyesen viszonyulnak önmaguk és mások testéhez és lelkéhez.

-          Az engesztelők boldogan engesztelik a Szentháromságot, az összes Angyalokkal és Szentekkel együtt az egész emberiség bűnei miatt.

-          Az engesztelők "kis közösségeket" hoznak létre, Jézus Szent Sebeinek engesztelésére, ahol a közös heti ima mellett segítik egymást mint a XXI. század első keresztényei.

-          Az engesztelők kilencedet végeznek Jézus Szent Vére tiszteletére.  Jézus Szent Vére által kérik a kegyelmeket és teljesen felajánlják magukat Neki.

-          Az engesztelők hiszik azt, hogy Jézus Szent Vére tisztelete által megtisztulnak, irgalmasságot nyernek, oltalom alá kerülnek, győzelemre jutnak, szentté válnak és az örök életet elnyerik.

-          Az engesztelők minden nap lélekben oda állnak Jézus Keresztje alá és Jézus Szent Vérét kérik önmagukra, családjukra, az egész emberiségre és a tisztítótűzben szenvedő lelkekre!

Hogyan válhat a szabadságunk kegyelemmel telyessé?

Úgy ha a türelmetlenséget, feszültség keltést, a szeretetlen megjegyzéseket, az Isten félretételét, a fukarkodást, a túlzásokat (TV, ivás), a megerőltető fizikai – szellemi – lelki munkát... egyszóval a bűn minden formáját megtanuljuk elkerülni! Igy válik a szabadságunk kegyelemmel teljessé!

+M.Éva Asszonynak milyen kapcsolata volt a Szentháromság heggyel?

Ott volt a házuk, ő ott gyerekeskedett. Ott élte át a szülői, testvéri és nagyszülői szeretetet és feszültséget. Ő, ott részesült az első hitoktatásban édesanyja részéről. Ő, ott élte át a legszebb karácsonyát, amikor az üres kosár mellett eljutott az édesanyja értékelésére. Ő, ott élte át a kimondhatatlan szegénységet és az isteni gondviselést. Ő, ott tapasztalta meg, hogy a gonosz lelket imával le lehet győzni. Ő, édesanyja halála után, végrendeletben örökölte a Hegyet, felajánlotta a Szentháromságnak és akkor az Égiek átvették annak a vezetését! A Szentháromság Hegy  +M.Éva Asszony látomásai és üzenetei által alakult ki! Jelenleg a Szentháromság Hegy magán terület, amely Cs. János atya és V.Ilona tulajdonában van és vezetésük által épül tovább!

Miben erősítettek meg az Égiek az elmúlt időben?

-                     A Szűzanya felfedte, hogy a gonosz lélek kikérte magának a hierarchikus személyeket és az engesztelő közösséget. Ezért a szabadító imát, böjtöt és a papokért felajánlott újabb kilencedet komolyan kell vegyük! Nem félünk a jövő miatt, mert tudjuk, hogy Isten ereje, hatalma felülmúlja az egész pokol hatalmát. Ne törődjünk azzal se, ha a gonosz lélek táncol körülöttünk, arra vigyázzunk, hogy a bűnök által a lelkünkbe ne költözzön.

-                     Az engesztelők az ima, böjt, zarándoklatok mellett fogadják el és ajánlják fel a szenvedéseiket önmaguk és az egész emberiség megtéréséért! Isten azért engedte meg, hogy a korházba kerüljünk, hogy ott is tegyünk tanuságot a Szentháromság Hegyről, az engesztelő közösségről, a gyógyító vízről, különösen a szenvedés értelméről.

-                     Visszaemlékeztünk január 1-re, a víz megáldására és arra, hogy a gyógyulások mellett lesznek olyanok, akik a szenvedés által fognak megtisztulni és meggyógyulni! Megerősödtünk  abban, hogy a szenvedés az Égi kiválasztottság egyik jele! A szenvedésben kaptuk az égi bátorítást: "Ne félj, csak higgy!!! Én veletek vagyok életetek minden helyzetében!" – mondta a Szűzanya.

-                     Láttuk a korházban, hogy a szenvedés milyen kicsivé, alázatossá, hívővé, Istenre ráhagyatkozóvá teszi a betegeket. Ott már nem lehet látni fenhéjázó, gőgös beteget! Ott, a legtöbben imakönyvvel a kezükben kérik az égi segítséget. Sok-sok lehetőség adódik a korházban, hogy a betegek egymáson is segítsenek!

-                     Egyesek ítélkezése és támadása miatt, újra sikerült gyakorlatba tenni a korházban is: nekem csak szeretni és jónak lenni szabad!

-                     A korházban a Szűzanya a betegek által is bátorítja a elkeseredetteket. Ott minden bátorító, bíztató szó nagyon jól esik. Megértettem a korházban, hogy se az Úr Jézus, se a Szűzanya, se a Szentek, se a zarándokhelyek látnokai... nem voltak mentesek a szenvedétől, ugyanígy a jelenlegi kiválasztottak is kell vállalják a szenvedést.

-                     Megértettem azt is, hogy a Szűzanya úgy is könnyíthet a szenvedéseinken, hogy abból átenged a családtagjainknak is. Igy együtt vittük a keresztet a kereszthordozó Jézus után. A jól megélt szenvedés valóban eggyé tett minket a korházban és a szeretetben egy nagy családdá váltunk!

Házi feladat augusztusra:

„ADD URUNK, HOGY KIVÜL IS ÉS BELÜL IS A SZENTLÉLEK TISZTA TEMPLOMAI LEHESSÜNK!”

Előretekintés 2012 szeptemberére:

-          Szeptemberben 1-2;6-7-én lesznek az engesztelések, 15 órakor a Szentháromság hegyen! Szeptember 1-én, elsőszombaton, családfa gyógyítás lesz a Szentháromság hegyen, amely által újra rendkívüli kegyelmekre számíthatunk.

-          Hálaadással ünnepeljük meg a kilenced befejezését, az engesztelő közösség növekedését és a Szentháromság hegy fejlődését. A jövőben, minden engesztelő a Püspökéért és a plébánosáért vállaljon fel egy kilencedet!- ez az Égiek kérése!

(Az üzeneteket Nagyfaluban, Cs. János atya és V. Ilona közvetítésével kapjuk!)

A nagyfalui üzenetek, magyarul megtalálhatók az Interneten: www.szentharomsaghegy.hu;

komment
süti beállítások módosítása