Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A SZŰZANYA KÖNNYEZÉSE CIVITAVECCHIÁBAN 8.rész

2006. március 31. 19:42 - Andre Lowoa

civitavecchia_001_530.jpgdeskur_320.jpg1995. április 10-én II. János Pál ké­résére Civitavecchiába látogatott Andrzej Maria Deskur bíboros. A plébániatemplomban mondott homíli­ájában Szűz Mária szobrának foglyul ejtését a lengyel kommunista kor­mány tevékenységéhez hasonlította, mely 1967-ben foglyul ejtette a Czens­tochowai Szűz Mária képét.

A bíboros, a Szentatya nevében megáldott egy másik, ugyan olyan medugorjei Mária-szobrot, és Gregoriéknak ajándékozta.

Ezt az új szobrot helyezték el a Gregoriék kertjében lévő barlangban. Ám, 1995. szeptember 7-én ebből az új szoborból, titokzatos, olajszerű, balzsamhoz ha­sonló anyag kezdett el folyni, mely erős és csodálatos illatot árasztott. Ez a jelenség újra és újra megismétlő­dött. Az illatos olajos anyag a szemek­ből vagy az egész testrészből gyöngyözött, de nem mindig! Általában karácsonykor, húsvétkor és Szűz Mária liturgikus ünnepein.madonna-civitavecchia-ansa_530.jpg

Sokak voltak tanúi ennek a jelenségnek, akik zsebkendővel vagy vattával itatták fel az illatos balzsamot. A rendkívüliség olykor pár percig tartott, máskor pedig néhány óráig, vagy akár néhány napig is.part_olio_profumato2_320.jpg

Az olajos balzsam gyakran a barlang közelében növő rózsákon, faleveleken, vagy a barlangot alkotó köveken is kimutatható volt. A BBC filmesei is tanúi voltak ennek a jelenségnek, melynek látványától az újság­írók egészen megdöbbentek.

Grillo püspök kérésére Angelo Fiori professzor, a Sacro Cuore Egye­tem munkatársa, megvizsgálta a szoborból folyó olajat és azt nyilatkozta, hogy nagy valószínűséggel növé­nyi eredetű, és sok illatanyagot tar­talmaz.

rai_320.jpgÉrdekesség, hogy II. János Pál halála előtt, 2005. április 2-án a szobor valódi emberi könnye­ket sírt. Ez a jelenség megismétlődött 2006. március 28-29- és 31-én is. Sokan tanúi voltak e rendkívüli jelenségeknek, köztük Grillo püspök és a helyi plébános, Pablo atya is. És most már mi is elgondolkozhatunk Égi Anyánk könnyezésein! (Vége!) (Forrás, az első részben!)

komment
süti beállítások módosítása