Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az Our Lady of Good Success egyházilag jóváhagyott jelenésében, mely 1634. február 2-án történt, az Istenanya kinyilatkoztatta Mariana de Jesus Torres anyának:

1634. február 02. 11:13 - Andre Lowoa

Az Our Lady of Good Success egyházilag jóváhagyott jelenésében, mely 1634. február 2-án történt, az Istenanya kinyilatkoztatta Mariana de Jesus Torres anyának:

„… a 19. század végén és a 20. század nagy részében különféle eretnekségek fogják virágkorukat élni a világon… A hit értékes fénye kihuny a lelkekben a csaknem teljes erkölcsi romlás miatt; azokban az időkben nagy fizikai és erkölcsi csapások lesznek úgy az egyéni, mint a nyilvános életben.

Azok a lelkek, akik kis számban, de megtartják a hitet és gyakorolják az erényeket, kegyetlen és elmondhatatlan szenvedéseken mennek keresztül; a hosszú, elnyújtott vértanúságuk által sokan közülük eljutnak a halálukig a szenvedésük nagysága miatt, és ezzel mártírokká lesznek, mivel életüket adják az Egyházért és a hazáért.

Megmenekülni ezen eretnekségek szolgaságából nagy akaraterőre lesz szükség, állhatatosságra, bátorságra és az Istenben való nagy bizalomra. Ezek mindegyike az Isten Fiának kegyelemteljes ajándéka lesz azok számára, akiket Ő kiválaszt a helyreállítás munkájára… Eljön az az idő, amikor minden elveszve és megbénítva látszik, és éppen akkor jön a teljes újjáépítés boldog kezdete.

… az összes társadalmi osztály feletti ellenőrzés elérése által a szekták igyekeznek behatolni – nagy ügyességgel – a családok szívébe, hogy elpusztítsák még a gyerekeket is.

… A gyermekkor ártatlansága csaknem eltűnik. Így a papi hivatások is eltűnnek; ez egy igazi csapás lesz. A papok elhagyják a szent kötelességeiket, és letérnek arról az útról, melyet az Úr jelölt ki számukra. Ekkor az Egyház sötét éjszakán megy keresztül a Főpap és atya hiánya miatt, hogy vigyázzon rá szeretettel, gyengédséggel, erővel és okossággal, és nagyszámú pap fogja elveszíteni Isten lelkét. Így nagy veszélynek teszik ki a lelküket.

…És szétoszlatni ezeket a fekete felhőket, meggátolni az Egyház szabadságának ragyogó hajnalát, egy szörnyű háború fog kitörni, melyben  a papok és a hívők vére fog folyni… ez az éjszaka olyan szörnyű lesz, hogy a gonoszság fog győztesnek látszani. Akkor jön el az én időm: meghökkentő módon elpusztítom a Sátán büszkeségét, lábam alá vetem, leláncolom a pokol mélységébe, megszabadítom végül is az Egyházat és az országot az ő kegyetlen zsarnokságától.”

„Szívem szomorú a küszöbönálló pusztulásra ítélt világban bekövetkező sok szenvedés miatt… Isten haragja közel van. A világ hamarosan meg lesz büntetve nagy csapásokkal, véres forradalmakkal, szörnyű hurrikánokkal, valamint a folyók és a tengerek kiáradásával… a világban nagy felfordulás lesz egy új és sokkal szörnyűbb háborúban. A leghalálosabb fegyverek el fogják pusztítani a népeket és a nemzeteket. A föld diktátorai, ördögi szakemberek, lerombolják a templomokat és megszentségtelenítik az Oltáriszentséget, és elpusztítják a számunkra legértékesebb dolgokat. Ebben az istentelen háborúban sok olyan fog elpusztulni, melyeket az emberi kéz megalkotott.”

„Felhők tűzvillámokkal az égen, és tűzviharok fogják sújtani a világot. A szörnyű istencsapás, melyet sohasem tapasztalt az emberiség a történelme folyamán, hetven órán át fog tartani. Az istentelen emberek el lesznek pusztítva, és le lesznek törölve a föld színéről. Sokan el fognak veszni, mert megátalkodnak a makacs bűnösségükben. És ezután látható lesz a világosság hatalma a sötétség felett.”

„… egyes nemzetek megtisztulnak, míg mások teljesen el fognak tűnni.”

„Oroszország keresztülvonul Európa minden nemzetén, különösen Olaszországon, és feltűzi lobogóját a Szent Péter bazilika tetejére. Olaszország kegyetlenül próbára lesz téve egy nagy forradalom által, és Róma meg lesz tisztítva a sok bűnétől, különösen az erkölcstelenség bűnétől.”

„Egy másik rettenetes háború fog végigsöpörni keletről nyugatra. Oroszország, az ő titkos fegyvereivel, harcolni fog Amerika ellen; át fog rohanni Európán. A Rajna folyó telve lesz holttestekkel és vérrel. Olaszországot nagy forradalmak fogják nyugtalanítani, és a Pápa rettenetesen fog szenvedni.”

„Nagy földrengések fognak elnyelni egész városokat és országokat, valamint járványok és éhínség fog kitörni; nagy lesz a pusztulás – különösen ott, ahol a sötétség fiai vannak.”

Our Lady of Good Success. (Quito) (fatimacrusader.com. Crusader 64 Page 28. Fordítás. Részletek.)

  
komment
süti beállítások módosítása