Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Hamispróféta lenne Olaszország utálatos eutanázia törvényének atyja?

2017. december 22. 09:16 - Andre Lowoa

A La Bussola Quotidiana szerint a december 14-én elfogadott olasz eutanázia törvény a világon a leglazább.

A La Bussola Quotidiana szerint a december 14-én elfogadott olasz eutanázia törvény a világon a leglazább.

A törvény értelmében az embereknek jogukban áll meghalni és gyilkolni, az orvosokat pedig a gyilkosságban való részvételre kényszerítik. Szülők és jogi képviselők dönthetnek a gyerekek és a döntésképtelenek (pl. idősek) életéről. A betegek bármilyen okkal gyakorolhatják a "halál melletti jogukat".

Sandro Magister december 21-én azt írta a blogján, hogy Ferenc pápa "egyáltalán nem kritizálta a törvényt". A L’Osservatore Romano lap Magister szerint tudósította a törvény elfogadását, de csak "néhány steril, objektív szóval".

A törvény szekuláris támogatói Ferenc pápa novemberi üzenetének is tulajdonítják a győzelmet, ahol a pápa a WMA konferencián az "élet végéről" beszélt.

A vatikáni La Civiltà Cattolica lap újra publikálta a beszédet a törvény elfogadásának napján, ezzel megerősítve az állítást, miszerint a törvény elfogadásába Ferenc pápa beszéde is fontos szerepet játszott.

komment
süti beállítások módosítása