Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Egy új élet lehetősége

2015. március 07. 07:43 - Andre Lowoa

Március 8-án a világ söpredékei újra együtt ünneplik azt a terméket, amit a modern politikai élet kereskedői különböző színű csomagolásokba bújtatva próbálnak egymásnak - és nekünk - eladni. A kommunisták jogfosztott férfit, a fasiszták tenyésznőstényt, a liberálisok potenciális prostituáltat látnak a nőkben, a politikusok pedig jókívánságokba csomagolva igyekeznek mindezt tompítani. Ez a történelem és a jelen kemény igazsága, amire a mai társadalmi berendezkedés nem nyújt alternatívát. Ebben az elkeserítő helyzetben a nőnap egy újabb piaci ünnep, egy újabb dollárral jelölt dátum a materialista társadalom naptárában, mikor a fogyasztónak kötelező jelleggel egy-egy meghatározott termékcsoportot kell kilóra vásárolnia.

Mindezek figyelembevételével siralmasnak mondható, hogy jelen körülmények közepette bárki is nőnapot mer ünnepelni. A nők maguk kell meghatározzák a női lét mibenlétét, összhangban azzal a természettel, melynek alaptulajdonsága az egyenlőtlenség, és az egyediség megismételhetetlensége. Mindenfajta, a női lét férfi-léttel való egyenlősítését, vagy a férfinak alárendelését előíró társadalmi kényszer megsemmisítendő, mert a kényszert előállító társadalom maga is beteg, és a női létből következő magasabb küldetés ezt a beteg társadalmat meggyógyítani. Nőnap alkalmából az egyetlen dolog, amire gondolni lehet, az a társadalmi kényszer felszakítása, a női lét elfojtására törekvő erőkkel szembeni természetes ellenállás lehetősége, egy új típusú tradicionális társadalom, egy élő állam felemelkedése érdekében, melynek a nemes nő ugyanúgy szerves részét képezi, mint a nemes férfi ideája.

A nőnap az emlékezés napja; arra mutat rá, hogy miközben a férfiak háborúk és tömeggyilkosságok közepette formálják a világot amiben élünk, a társadalom egyik fele születése óta el van zárva attól, hogy civilizációnk problémáira természetességből fakadó, életigenlő választ adjon.

A nőnap az emlékezés napja; arra emlékezünk, hogy az emberi társadalomban vannak még olyan, mélyen elfojtott energiák, melynek felszabadításával a világ megváltoztatható. Az élet utat törhet; egy új, ám mégis ősi energia, mellyel a halál társadalmának helyét az élet társadalma átveheti. A változás bármikor, nem várt módon, nem várt helyen megtörténhet, és a maga természetességében minden ellenállást elsöpör - ezt kell jelentse a nőnap.

Hídfő.net.ru | Életfa

http://www.hidfo.net.ru/2015/03/07/egy-uj-elet-lehetosege

komment
süti beállítások módosítása