Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Vassula az alábbi üzenetet küldte 2014. szeptember 5-én

2014. szeptember 05. 19:57 - Andre Lowoa

Kedves Testvérek!

Vassula az alábbi üzenetet küldte 2014. szeptember 5-én

Napjainkban sokat hallunk az Iszlám Állam rémtetteiről Irakban: a keresztények ellen elkövetett kegyetlenkedésekről, lefejezett gyerekekről, ártatlan vérontásról. Ki más akarna magának ártatlan vért, mint a Sátán? Ami Irakban folyik, az népirtás – népirtás, melyet Jézus előre megjövendölt! Az Ég számos eszköze által ma is szól és korábban is szólt hozzánk, kérve a megtérésünket, az imáinkat, buzgó imáinkat, mindennapos imáinkat. Ezt egyesek meghallották, sokan viszont nem.

A Sátánnak sikerül elfojtania Isten Szavát még jó embereken keresztül is, akik üldözik azokat, akik arra vannak kiválasztva, hogy Isten üzeneteit közvetítsék az Ő népének. A megtérések és az imák csökkentése a cél, mert ezek voltak mindig is a mi fegyvereink a gonosz erők ellen. A sátáni erőknek sikerült Isten sok teremtményét botrányos lelki és erkölcsi romlásba taszítani. A Sátán mindent elfogadtatott a világgal, ami Isten Szentségével ellenkezik. Beszennyezte és lezüllesztette a világot. Pogányságba merült a világ. Amint Jézus megmondta, ez a nemzedék egy hitehagyott, erkölcstelen nemzedék.

A Sátán támadása leginkább a Keresztre irányul, a Keresztet akarja elpusztítani és mindazt, amit jelképez. Üldözőbe vette a keresztényeket, de nem figyelmeztetett-e minket Krisztus ezekre a támadásokra és erre a legújabb pusztításra? De igen, sőt többször is… mit gondolnak, miért beszél ma Isten ilyen világosan?

1988. március 23-án nagyon zaklatott volt Krisztus hangja. A következőket kiáltotta hangosan:

„Teremtés! Óvakodjatok az ördögtől, mert megkétszerezi erőfeszítéseit, hogy kelepcébe csaljon benneteket, miközben úgy tesz, mintha nem létezne, hogy mesterkedhessék anélkül, hogy félnének tőle. Ó, teremtés, az ördög hatalmas pusztítást készít elő számodra. Keresztemről kiáltok! Teremtés, térj vissza Hozzám!

Ne engedd, hogy tőrbe csaljon azáltal, hogy megtagadsz Engem! Imádkozz, imádkozz a lelkek visszatéréséért, taníts meg minden lelket azokra az imákra, amelyeket adtam neked.* Tanítsd meg őket ezekre az imákra! Szeretlek benneteket, szeretlek benneteket.”

(* Szent Bernát „Legkegyesebb Szűzanya, Mária” kezdetű imája, a Szent Mihály ima és a Bizalom kilencede a Szent Szívhez. Ezeket az imákat http://www.tlig.org/hu/hu3pryrs.html  mondom el mindennap írás előtt. Néha kétszer is.)

Ez csak egy üzenet a sok közül, melyben Jézus a Sátánnal kapcsolatosan figyelmeztet minket. Sok további van még, és mégis, azok, akik üldöznek minket, még most sem okulnak? Még most sem akarnak hinni? Miért tanúsítanak akkora hitetlenséget, amikor Isten kiválaszt egyet a gyermekei közül, hogy üzeneteket adjon általa a mi oly gonosz korszakunknak? Ma a világ halott istent csinált Istenből, egy süketnéma múmiát. Az emberek a világ jobbá tételéről beszélnek magabiztosan, de hogyan tudnák jobbá tenni a világot, ha nem térnek meg? Mások meg a világ békéjéről beszélnek, de vajon ők előbb kibékültek Istennel?

Kérjék Jézust, hogy győzze le az összes Júdást, Pilátust és fáraót, akik megakadályozzák, hogy az üzenetek eljuthassanak a világ végéig, és megtérítsék a világot. Ezért kérem, imádkozzanak kitartóbban… imádkozzanak kitartóbban…, ahogyan a Szűzanya egyszer mondta: „Áldozatos szeretetre, nagy jóvátételre és engesztelésre van szükségem.”

 

komment
süti beállítások módosítása