Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2014. július 27. ATYÁM SZERETETBÕL TEREMTETT BENNETEKET

2014. július 27. 09:05 - Andre Lowoa

1987. február 2.

Leányom, csak egyet kérek tõletek, és az a szeretet. Atyám szeretetbõl teremtett benneteket. Szeretetbõl adta oda egyetlen Fiát. Szeretetbõl szenvedtem és haltam meg értetek a kereszten. Miért, de miért gyûlölnek és üldöznek engem egyesek? Törvényeim miatt gyûlöltök, amelyeket nektek adtam? Megakadályozlak benneteket abban, hogy szabadon éljetek és lázongjatok? Talán azért nem hallottatok rólam, mert nem volt senki, aki tanított volna titeket? Így aztán saját törvényt alkottatok magatoknak, földi javak és örömök után vágyakoztatok saját hajlamotokat követve.

Gyermekeim, kedveseim, ez volt az irántam való gyûlöletetek kezdete. Mindez azért van, mert nem ismertek engem. Jöjjetek és találkozzatok velem! Szeretet vagyok, higgyetek bennem! Ha azt mondjátok, nem ismertek engem, én azt mondom nektek, hogy már születéstek elõtt ismertelek és megáldottalak benneteket. Ha azt mondjátok, gyûlöltök engem, én azt mondom nektek, hogy szeretlek benneteket. Ha bûnt követtek el, megbocsátok nektek. Ha Nevemet meggyalázzátok, irgalmas leszek hozzátok. Ha megsebeztek, én akkor is szeretlek benneteket, és felajánlom, hogy megosztom veletek királyságomat a mennyben. Gonoszságotok ellenére teljesen megbocsátok nektek.

Vassula, szeretlek, pihenj meg, majd késõbb folytatom a diktálást.


1987. február 2.

Itt vagyok, én vagyok az, Jézus Krisztus. Engedd leányom, hogy szavaimat lediktáljam! Figyelj most rám, hogy felismerj!

Azért féltek tõlem, azért tagadtok meg engem, mert szemem keresztüllát rajtatok, és mindent lát, amit lelketek tett? Ne féljetek tõlem, mert már megbocsátottam nektek. A ti üdvösségetekért ontottam ki Vérem. A Földön testben éltem a bûnösök között. Meggyógyítottam a betegeket és feltámasztottam a halottakat. Nem hagytalak el benneteket, hiszen még mindig köztetek vagyok, és gyógyítalak benneteket. Jöjjetek hozzám, hogy meggyógyuljatok! Magamhoz emelem lelketeket. Megtanítalak arra, hogy szeressetek engem, és szeressétek egymást.

Amikor gyengék vagytok, az én erõm támogat titeket, ha eltévedtek, veletek leszek, hogy utat mutassak nektek. Törvényem a szeretet törvénye. Kövessétek! Közben meg fogom nyitni szíveteket, hogy képesek legyetek befogadni engem. Sugallatokat adok, megtanítalak, hogyan kell szeretni, hogyan kell megbocsátani, hogyan lehet szentté válni és szentül élni. Jöjjetek hát kedves gyermekeim, jöjjetek és tanuljatok tõlem. Én vagyok a Szeretet, én vagyok a Béke, én vagyok az Irgalmasság, szelíd vagyok és alázatos, én vagyok a Megbocsátás, mindnyájatokat szeretlek. .

komment
süti beállítások módosítása