1985. február 7.
„Drága gyermekek! Ezekben a napokban a sátán különösen megmutatkozik ebben az egyházközségben. Imádkozzatok, drága gyermekek, hogy Isten terve megvalósuljon, és a sátán minden tette Isten dicsőségét szolgálja. Azért maradtam veletek ilyen sokáig, hogy megsegítselek benneteket a kísértésekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. február 14.
„Drága gyermekek! Ma van az a nap, amikor üzenetet adok az egyházközségnek, de nem az egész egyházközség fogadja el üzeneteimet, és nem mindenki él eszerint. Szomorú vagyok. Azt szeretném, drága gyermekek, hogy hallgassatok rám, és éljétek üzeneteimet. Minden családnak együtt kell imádkozni, és olvasni a Bibliát! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. február 21.
„Drága gyermekek! Napról napra hívtalak benneteket a megújulásra és az imádságra az egyházközségben, de nem fogadjátok el. Ma utoljára hívlak benneteket. Nagyböjt van, s ti most, mint plébánia a nagyböjti időben elindulhattok azon az úton, hogy megszeressétek üzeneteimet. Ha ezt nem teszitek, nem akarok több üzenetet adni nektek. Isten megengedte ezt nekem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. február 28.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy ezen a héten váltsátok életre a következő szavakat: Szeretem Istent! Drága gyermekek, szeretettel mindent elérhettek, még azt is, amit lehetetlennek tartotok. Isten azt akarja, hogy ez az egyházközség teljesen hozzá tartozzon, s ezt szeretném én is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1986. február 6.
„Drága gyermekek! Ez az egyházközség, amit kiválasztottam, különleges és eltér a többitől. Nagy kegyelmeket adok azoknak, akik szívből imádkoznak. Drága gyermekek, az üzeneteket először a plébánia híveinek adom, s azután szólnak másokhoz. Először nektek kell elfogadni az üzeneteimet, azután mások is elfogadják azokat. Felelnetek kell majd érte előttem és Fiam, Jézus előtt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. február 13.
„Drága gyermekek! Ez a nagyböjt legyen bátorítás számotokra, hogy megváltozzatok. Kezdjétek el ebben a pillanatban. Kapcsoljátok ki a televíziót, s tegyetek félre minden olyan dolgot, ami nincs jó hatással rátok. Drága gyermekek, személyes megtérésre hívlak benneteket. Ez az idő értetek van. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. február 20.
„Drága gyermekek! A második nagyböjti üzenetem az, hogy újítsátok meg az imát a kereszt előtt. Drága gyermekek, én különleges kegyelmeket, Jézus pedig a keresztből fakadó ajándékokat ad nektek. Fogadjátok el és éljetek ezek szerint! Elmélkedjetek Jézus szenvedésén, és életetekkel egyesüljetek Jézussal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. február 27.
„Drága gyermekek! Alázatban éljétek meg a nektek adott üzeneteimet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1987. február 25.
„Drága gyermekek! Ma szeretnélek palástommal beborítani és a megtérés útjára vezetni benneteket. Drága gyermekek, kérlek benneteket, adjátok át az Úrnak egész múltatokat, minden rosszat, ami felgyülemlett szívetekben. Azt szeretném, hogy mindnyájan boldogok legyetek, de a bűnnel ez senkinek sem lehetséges. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, s az imában az öröm új útját fogjátok megismerni. Az öröm eltölti a szíveteket, s így boldog tanúi lesztek mindannak, amit Fiam és én véghezviszünk általatok. Megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1988. február 25.
„Drága gyermekek! Ma ismét az imádságra és az Istenre való teljes ráhagyatkozásra akarlak hívni benneteket. Tudnotok kell, hogy szeretlek benneteket, és szeretettel jövök ide, hogy megmutassam a béke és lelketek üdvösségének útját. Szeretném, ha rám hallgatnátok, és nem engednétek meg a sátánnak, hogy, elcsábítson benneteket. Drága gyermekek, a sátán eléggé hatalmas, ezért kérem imáitokat azokért, akik az ő befolyása alatt állnak, hogy megmenekülhessenek. Tegyetek tanúságot életetekkel. Szenteljétek életeteket a világ üdvösségéért! Veletek vagyok, és köszönetet mondok nektek, s a mennyben megkapjátok megígért jutalmatokat az Atyától. Tehát, gyermekeim, ne féljetek! Ha imádkoztok, a sátán egyáltalán nem tud nektek ártani, mert ti Isten gyermekei vagytok, s én vigyázok rátok. Imádkozzatok! A rózsafüzér legyen mindig a kezetekben, ez jelezze a sátánnak, hogy hozzám tartoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1989. február 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy szívből imádkozzatok. Ebben a kegyelmi időszakban azt szeretném, hogy mindnyájan egyesüljetek Jézussal. Ám szüntelen imádság nélkül nem tapasztalhatjátok meg az Istentől kapott kegyelmek szépségét és nagyságát. Ezért, kicsinyeim, töltsétek be szíveteket mindig akár egészen kis fohászokkal is. Veletek vagyok, és szüntelenül virrasztok minden szív fölött, amely nekem adja magát. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1990. február 25.
„Drága gyermekek! Hívlak benneteket az Istennek való teljes önátadásra. Ebben az időben különösen azt kívánom, mondjatok le azokról a dolgokról, amelyekhez kötődtök, de ártanak lelki életeteknek. Ezért, gyermekeim, újra döntsetek teljesen Isten mellett, s ne engedjétek, hogy ezeken a dolgokon keresztül, amelyek ártanak nektek és lelki életeteknek, a sátán behatoljon életetekbe. Gyermekeim, Isten teljesen nektek adja magát, de csak az imádságban tudjátok őt felfedezni és megismerni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1991. február 25.
„Drága gyermekek! Ma hívlak benneteket, hogy döntsetek Isten mellett, mert szívetek nyugtalansága az Istentől való eltávolodás gyümölcse. Isten maga a béke, ezért egyéni imádsággal közeledjetek hozzá, s aztán éljétek meg a békét szívetekben. Így szívetek békéje folyóként fog kiáradni az egész világra. Ne csak beszéljetek a békéről, hanem legyetek békeszerzők. Megáldalak benneteket és minden jó elhatározásotokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1992. február 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy az imádság által közeledjetek még jobban Istenhez. Csak így tudlak segíteni és oltalmazni benneteket minden sátáni támadástól. Veletek vagyok, és közbenjárok értetek Istennél, hogy megvédjen benneteket. De szükségem van imáitokra, és igenetekre. Könnyen elvesztek az anyagi, emberi dolgokban, és elfelejtitek, hogy Isten a legjobb barátotok. Ezért, drága gyermekeim, közeledjetek Istenhez, hogy oltalmazzon és megőrizzen titeket minden rossztól. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1993. február 25.
„Drága gyermekek! Ma megáldalak benneteket anyai áldásommal és a megtérésre hívlak mindnyájatokat. Azt szeretném, ha mindannyian elhatároznátok, hogy megváltoztatjátok életeteket, és többet dolgoznátok az egyházban; de nem szavakkal és gondolatokkal, hanem példamutatással. Legyen az életetek örömteli tanúságtétel Jézusról. Nem mondhatjátok, hogy már megtértetek, hiszen életeteknek mindennapi megtéréssé kell válnia. Ahhoz, hogy megértsétek mit kell tennetek, imádkozzatok, gyermekeim, és Isten majd megmutatja, hogy mit tegyetek, és miben kell megváltoznotok. Veletek vagyok és a palástom alá veszlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1994. február 25.
„Drága gyermekek! Ma megköszönöm az imáitokat. Mindannyian segítettetek abban, hogy ez a háború mielőbb befejeződjön. Közel vagyok hozzátok, mindnyájatokért imádkozom, és kérlek benneteket: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Csak az imádság által győzhetjük le a gonoszt és védhetjük meg mindazt, amit a sátán le akar rombolni az életetekben. Az édesanyátok vagyok, egyformán szeretem mindegyikőtöket, és közbenjárok értetek Istennél. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1995. február 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy legyetek az üzeneteim misszionáriusai, amelyeket ezen a számomra kedves helyen adok nektek. Isten megengedte, hogy ilyen hosszú ideig maradjak veletek, ezért gyermekeim, kérlek benneteket, hogy szeretettel valósítsátok meg üzeneteimet, és vigyétek el azokat az egész világnak, hogy így a szeretet folyója áradhasson a gyűlölettel és békétlenséggel teli népekre. Hívlak benneteket, gyermekeim, hogy váljatok békévé ott, ahol békétlenség van, világossággá ott, ahol sötétség van, hogy így minden szív befogadja a világosságot és az üdvösség útját. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1996. február 25.
Drága gyermekek! Ma a megtérésre hívlak benneteket. Ez a legfontosabb üzenet, amit itt adtam nektek. Gyermekeim azt szeretném, hogy mindnyájan üzeneteim hordozói legyetek. Hívlak benneteket, gyermekeim, hogy éljetek az elmúlt évek során adott üzeneteim szerint. Ez az idő a kegyelem ideje. Különösen most, amikor az egyház is imádságra és megtérésre hív benneteket. Gyermekeim, én is hívlak benneteket, hogy valósítsátok meg az üzeneteket, amelyeket itt adtam nektek, amióta megjelenek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
1997. február 25.
„Drága gyermekek! Ma is különösen arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg a Teremtő Istennek, és legyetek aktívak. Hívlak benneteket, gyermekeim, hogy ezekben az időkben lássátok meg, kinek van szüksége lelki vagy anyagi segítségetekre. Példátokkal, gyermekeim, Isten kinyújtott keze lesztek, melyet az emberiség keres. Csak így fogjátok megérteni, hogy tanúságtételre vagytok hivatottak, s arra, hogy Isten Igéjének és szeretetének örömteli hordozói legyetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
1998. február 25. Hamvazószerda
Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok és újra arra hívlak benneteket, hogy imádságotokkal közeledjetek hozzám. Ebben a kegyelmi időben különösképp hívlak benneteket az önmegtagadásra. Gyermekeim, apró áldozataitok vállalásával elmélkedjétek végig és éljétek át Jézus mindnyájatokért vállalt kínszenvedését és halálát. Csak akkor fogjátok megérteni Jézus mérhetetlen Szeretetét, ha közeledtek hozzá. Imádság és önmegtagadás által nyitottabbak lesztek a hit ajándékára és a szeretetre az Egyház és a körülöttetek lévő emberek iránt. Szeretlek és megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
1999. február 25.
Drága gyermekek! Ma ismét különleges módon vagyok veletek, szívemben elgondolkodva és átélve Jézus szenvedését. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket és adjatok nekem mindent, ami benne van: örömöt, szomorúságot és minden fájdalmat, még a legkisebbet is, hogy bemutassam Jézusnak, és Ő mérhetetlen szeretetével lángra lobbantsa bánatotokat és átváltoztassa Föltámadása örömévé. Ezért arra hívlak benneteket, gyermekeim, különösen most, hogy az imádságban nyíljon meg a szívetek, és így az ima által Jézus barátaivá váljatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!
2000. február 25.
„Drága gyermekek! Ébredjetek a hitetlenség és a bűn álmából, mert ez a kegyelem ideje, amit Isten ad nektek. Használjátok fel ezt az időt, és kérjétek Istentől szívetek gyógyulásának kegyelmét, hogy szívetekkel lássátok Istent és az embereket. Különösen azokért imádkozzatok, akik még nem ismerték meg Isten szeretetét, és életetekkel tegyetek tanúságot, hogy ők is megismerhessék Istent és az Ő mérhetetlen Szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2001. február 25.
„Drága gyermekek! Ez a kegyelem ideje. Ezért imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, amíg fel nem fogjátok Isten mindnyájatok iránti szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2002. február 25.
„Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben arra hívlak benneteket, hogy váljatok Jézus barátaivá. Imádkozzatok a békéért a szívetekben és dolgozzatok személyes megtéréseteken. Gyermekeim, csak így válhattok a béke és Jézus szeretetének tanúivá a világban. Úgy nyíljatok meg az imádságra, hogy az létszükséglet számotokra. Térjetek meg, gyermekeim, és dolgozzatok azon, hogy minél több lélek megismerje Jézust és az Ö szeretetét. Közel vagyok hozzátok, és megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2003. február 25.
„Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok és böjtöljetek a békéért. Mint ahogy már mondtam, és most ismétlem nektek, gyermekeim, a háborúkat is csak böjttel és imával lehet megállítani. A béke értékes ajándék Istentől. Keressétek, kérjétek és megkapjátok. Beszéljetek a békéről és hordozzátok a békét szívetekben. Úgy gondozzátok, mint egy virágot, amelynek vízre, gyöngédségre és fényre van szüksége. Ti legyetek azok, akik békét visznek másoknak. Veletek vagyok és közbenjárok értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2004. február 25.
„Drága gyermekek! Ma is, ahogy eddig még soha, arra hívlak benneteket, hogy nyissátok meg szíveteket az üzeneteimre. Gyermekeim, legyetek azok, akik Istenhez vonzzák a lelkeket, és ne azok, akik eltávolítják tőle. Veletek vagyok, és különösen szeretlek mindnyájatokat. Ez a bűnbánat és a megtérés ideje. Szívem mélyéből hívlak benneteket, hogy teljes szívből legyetek az enyéim és akkor meglátjátok, hogy Istenetek hatalmas, mert áldásának és békéjének bőségét fogja adni nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
2005. február 25.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy ebben a világban, amely Istent az utolsó helyre teszi, legyetek az én kinyújtott kezeim. Ti, gyermekeim, tegyétek Istent az első helyre az életetekben. Isten meg fog áldani benneteket és erőt ad ahhoz, hogy tanúságot tegyetek a szeretet és a béke Istenéről. Veletek vagyok és közbenjárok értetek. Gyermekeim, ne feledjétek, hogy gyöngéd szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2006. február 25.
„Drága gyermekek! Ebben a nagyböjti kegyelmi időben arra hívlak benneteket, hogy nyissátok meg szíveteket az ajándékoknak, melyeket Isten szeretne adni nektek. Ne zárkózzatok be, hanem az ima és önmegtagadás által mondjatok igent Istennek, és Ő bőséggel fog adni nektek. Miként a termőföld megnyílik tavasszal a vetőmagnak, és százszoros termést hoz, úgy fog nektek is bőséggel adni Mennyei Atyátok. Veletek vagyok gyermekeim, és gyöngéd szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
2007. február 25.
“Drága gyermekek! Ebben a nagyböjti időben nyissátok meg szíveteket Isten irgalma előtt. A Mennyei Atya meg akar szabadítani benneteket a bűn rabszolgaságából. Ezért, gyermekeim, használjátok ki ezt az időt, és a szentgyónásban, az Istennel való találkozás által hagyjátok el a bűnt, és döntsetek a szentség mellett. Tegyétek ezt Jézus iránti szeretetből, aki vérével megváltott benneteket, hogy boldogságban és békében legyen részetek. Ne feledjétek, gyermekeim, hogy szabadságotok a ti gyenge pontotok, ezért komolyan kövessétek üzeneteimet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”