Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Hétfőn földrengés rázza meg Rómát (Hozzáfűzni csak annyit lehet, akkor még nem volt a Vatikánban a )

2013. november 22. 17:04 - Andre Lowoa

http://www.masodikeljovetel.hu/atyam-buntetesei-most-mar-elkezdodtek-es-a-vilag-tanuja-lesz-meg-sok-mas-okologiai-megrazkodtatasnak/

Kedves Testvérek!

Megerősítést kapott az a prófécia mely szerint hétfőn egy eddig soha nem látott földrengés rázza meg Rómát.
Kérjük Szent Katalin és Szent Filoména közbenjárását!
Ismerős kapta és egy másik ismerős megerősítette.

"Földre tipornak téged és gyermekeidet, akik benned laknak; nem hagynak benned követ kövön, mert nem ismerted fel látogatásod idejét."
http://www.katolikus.hu/igenaptar/20131121.html


(ld. még: http://hu.wikipedia.org/wiki/Krakatau)
--

Üdvözlettel: Timon Gergely

NYOMTATÁS ELŐTT GONDOLJA MEG valóban szükséges-e!

http://jojjel.hu


Nem pusztult el Róma a jósolt földrengésben

2011. május 11-ére olyan erős földrengést jósoltak évtizedekkel ezelőtt Róma területére, ami a város nagy részét elpusztíthatná. Bár a cikk írásakor még van vissza a mai napból azt hiszem kijelenthetjük, a pusztulás nem következett be.


Vannak akik félelemmel várták a mai napot, vannak akik csak kuncogtak az egészen, a tisztviselők pedig nyugtatták az embereket: Nem kell attól tartani, hogy az "Örök Város" éjfél előtt rommá válik.

A történet az interneten terjedt, mint annyi más hoax és azt jósolta, hogy az olasz főváros térségében május 11-én súlyos természeti csapás lesz. A polgármester hivatalos cáfolatot adott ki, melyben ismételten kihangsúlyozták, hogy a földrengések a tudomány mai állása szerint nem jelezhetők előre. Főleg nem oly módon, mint ahogy a római katasztrófát jelezték.

A több mint 30 éve, 1979-ben elhunyt Raffaele Bendandi évtizedekkel ezelőtt tett egy kijelentést, aminek alapján követői hintették el a félelmet okozó hírt a világhálón. Bendandi úgy gondolta, hogy a bolygók mozgása, a Hold és a Nap hatása váltja ki a földrengéseket ezért az ilyen esemény előre és pontosan kiszámítható.
1923-ban azt jósolta, hogy a következő év január 2-án egy földrengés fogja sújtani a Közép-Adriai régiót. Két napot tévedett, de a jóslat bevált, ezért mindenki földrengés prediktornak kezdte hívni. Megjósolta az 1915-ös avenazzoi, vagy másik nevén L'Aquilai földrengést, ami mintegy 30 ezer ember életét oltotta ki, és tudnak jóslatáról az 1976. május 6-án Friuliban bekövetkezett földrengésről is.
A földrengéseket az 1908-as messinai rengést követően kezdte el tanulmányozni, saját szeizmográfot épített. Szenvedélye volt a csillagászat és a geofizika.
Halála után több jegyzete maradt fenn, amik előrejelzéseket tartalmaztak a jövőre nézve, ám ezeket megpróbálták elégetni. A megmentett töredékekben két dátum azonosítható, a 2011. és a 2012., azonban helyet, amire utalna nem tartalmazott.

Bandadni híveinek egy másik csoportja szerint a tudós - akinek elméletét szeizmológusok, geológusok is vizsgálták és nem találták meggyőzőnek - soha nem említette a 2011. május 11-i napot, szerintük a nagy csapás 2521. április 6-án fog bekövetkezni.

A hír abban a tekintetben elérte hatását, hogy a népszerű város utcái a mai napon talán kicsit kihaltabbak, int máskor. Sokan utaztak vidékre, sokan vettek ki szabadságot és töltötték az időt a szabad ég alatt, épületektől távolabb eső parkokban.

A hasonló, hoaxnak minősülő jóslatok sajnos nem ritkák. 2010. április 13-ára Kalifornia területére jósolt egy azóta már megszűnt weboldal pusztító erejű földrengést, a hír a közösségi hálók mellett telefonon is terjedt.
Ugyancsak Kaliforniát célozta meg ez év március 21-én (nem sokkal a Japánt sújtó természeti katasztrófa után) egy gyorsan terjedő szöveges üzenet, miszerint a következő 24 órában 8.4-es magnitúdójú földrengés következik be.

Hazánk sem mentes a hasonló álhírektől. A januári, oroszlányi epicentrummal bekövetkezett földrengés követően egy igen erős, 7-es magnitúdójú földrengésről szóló lánclevél terjedt el az interneten. A katasztrófa természetesen a jósolt napon, február 12-én nem történt meg.

http://www.katasztrofak.abbcenter.com/?cim=1&id=110594
http://hvg.hu/vilag/20110511_panik_roma_foldrenges
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/magazin/harminceves-joslat-miatt-panikol-roma.html

komment
süti beállítások módosítása