Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isteni Sugallatok

2013. május 16. 14:24 - Andre Lowoa

Oroszország - A gonosz Birodalom

Október 05.

1.) Oroszország színpadra való visszaengedése

Oly világosan beszélek, mert az idő rövid és a veszély nagy. Az emberiség nem tudja felfogni ezeknek a napoknak és hónapoknak a fontosságát. Ezért felfedem ezeket az igazságokat, és megmutatom, ami történni fog, olyan tömören, ahogy csak lehetséges.

Amikor a rombolás kitör, az ember szabadjára engedi azokat a rettenetes fegyvereket, amelyet felhalmozott, de még sosem merte használni. Ezt az önmérsékletet most félre lökik, és ami bevethető lesz, azt be is vetik. A nagyhatalmak oldalra fognak állni érezvén, hogy azok, akik ezekbe a konfliktusokba belebonyolódtak, hamarosan kimerülnek, és átadják ezeket a harcokat. Ez mind hiba. Előbb kellett volna lépéseket tenni, és megelőzni, hogy ezek a kisebb nemzetek ilyen fegyverekhez hozzájuthassanak. Ehelyett elnézték a fegyverzetek bővítését, a problémát félretolták. Nem hoztak döntés.

Mindez azért történt, mert az Amerika és Oroszország közötti viszony még mindig inkább nevezhető versengésnek, mint barátságnak. Ez az úgynevezett barátság olyan hazugság, amely megakadályozta azokat a lépéseket, amelyek a világ békéjét biztosíthatnák. Oroszországnak megengedték, hogy visszatérjen a színpadra.

2.) A csaló Oroszország

Most már túl késő korlátozni Oroszország hatalmát. Megengedték neki, hogy újra erőre kapjon és visszanyerje pozícióit. Éppen ez a célja vezetőinek, Oroszországot újra olyanná tenni, mint amilyen azelőtt volt, szuperhatalommá, amelyet becsben tartanak és tisztelnek. Egy út azonban lezárult. Népem imáinak köszönhetően az általa valaha megszállt országok visszanyerték szabadságukat, és nem támogatják tovább a birodalmat, - a gonosz birodalmat.

Oroszország a háttérből mozgatja a színhelyeket. A birodalom ugyan felbomlott, de a gonosz maradt, és megpróbál más középutat találni, hogy ellenőrizzen és uralkodjon. Szövetségre lép azokkal, akik osztoznak vele Amerika iránti gyűlöletében. Mesterkedik, miközben mosolyog Amerikára (mintha megváltozott volna a szíve). Nem tudjátok leolvasni a mosolyát? Ez az árulás és a gúny mosolya, mely elfedi az igazságot. Mikor veszed már észre Amerika, hogy Oroszország továbbra is az ellenséged maradt? Csak elrejtette ezt a valóságot, hogy megtévesszen téged!

Október 07.

3.) A gonosz termés betakarítása

Most már késő. Oroszországnak meg lett engedve, hogy létrehozza szövetségi rendszerét. Új barátai lehetővé tették, hogy erőt gyűjtsön.

Hamarosan ők mind az ellenségeitek lesznek. Meg vagytok lepve? Csodálkoztok? Éles szemmel akárki könnyen megláthatta volna. A Gonosz megtévesztett benneteket, megzavarta ítélőképességeteket, hiszen minden jel világos volt. Most már csak aratni tudtok, méghozzá a vakságotok és megtévesztésetek termését. A gyümölcsök beérése nem késlekedik.

Miért beszélek erről, mikor döntéseiteket már meghoztátok? Szeretném letépni az álarcot, amelyet Oroszország a szemetek elé helyezett. Nem kell, hogy tovább haladjatok azon a sötét úton, ami csak fiaitok, leányaitok és barátaitok elpusztításához vezet.

Amerika, foglald el újra régi pozícióidat! Oroszország az esküdt ellenséged, és te bolond módon szerződéseket kötsz vele. A könnyeim hullnak érted, esztelen Amerika.

komment
süti beállítások módosítása