Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isteni Sugallatok

2013. május 16. 14:24 - Andre Lowoa

Felkészülés az eljövetelre

2012. október 15.

Jézus

Ez, különleges eljövetelem nagyszerű és végső ajándéka, mellyel elképzelhetetlen békét fogok hozni a világnak, és amelyre fel kell készülni. Ha az emberek válaszolnának ezekre a vallásos buzdításokra, akkor megsiettetnék eljövetelemet, melyben mindenkinek részesülnie kellene. Mindenkinek részt kellene vennie. Mindenkinek nyitottnak kellene lennie. Mindenkinek el kellene fogadnia. Mindenki nagyon fontos ebben a kezdeményezésben. Hamarosan eljövök.

Mária

Milyen tevékeny voltam és még mennyivel több tevékenységet fogok kapni. A világ, Jézus isteni eljövetelének, e különleges napjait éli. Az első égi ajándékok már elkezdtek megmutatkozni. Jézus isteni erejének nagyszerű és új megnyilvánulása már kész a kiáradásra. Mindenkinek hinnie kell. Ahogyan Gábriel angyal szólt hozzám “Istennél minden lehetséges”. Ez az új vallási szellem kell, hogy betöltse Egyházamat. Igen, először Egyházamat kell betöltenie, majd az egész világra kiterjednie. Máshol hol kezdhetném? Ezeket, ajándékokat először a hívőknek ajánlom fel. Ha ők ezeket nem fogadják el, közvetlenül a világhoz fordulok. Oh, milyen nagyon akarom, hogy Egyházam nyitott legyen e jelek és csodák előtt. Emlékezzetek “ Istennél minden lehetséges”. Amint a jelek megmutatkoznak, nagyon sok hitetlen fog megtérni.

Hinni kell

2012. október 16.

Jézus

Sokan nem fognak hinni szavamnak, még azok sem, akik igyekeznek szolgálni engem. Ők továbbra is saját erőfeszítéseik által próbálnak bejutni Királyságomba. Ezek a törekvések azonban nem elegendők a gonosz hatalmas erőivel szemben.

Azonban, ha az emberek hisznek bennem és megnyitják szívüket eljövetelemmel szemben, megosztom velük erőmet. Jeleim és csodáim rajtuk keresztül fognak megnyilvánulni, mert ők szolgálni akarnak engem. Ezekhez a hívőkhöz intézem szavaimat, mert az ők vezetésével sokan eljutnak Királyságomba. Különösképpen, e szolgáimnak mondom, “Jövök. Figyeljetek és imádkozzatok.”

Mária

Amikor az angyal eljött hozzám és azt mondta, hogy Isten gyermekének anyja leszek, el kellett hinnem. Isten a történelem legnagyobb áldását adta nekünk. Testet öltött és köztünk lakozott. Ez volt Jézus első eljővetelének pillanata. Azonban minden tőlem függött. Isten nem erőltetné saját akaratát egyetlen teremtményére sem. Ilyenek Isten útjai. Ő oly sok mindent helyez az ember kezébe.

Attól a perctől el kellett hinnem, hogy Isten valóban ezt teszi. Tehát, te a Legmagasságosabb Isten szolgálója, aki vágyakozol az Ő Királyságának eljövetelére és a gonosz fölötti teljes győzelmére, neked is hinned kell e szavakat. Jézus rendkívüli megnyílvánulással és különleges módon jön el a Földre. Kérlek benneteket higgyétek az Ő szavát, mert ereje teljes mértékben kinyilatkoztatott.

Két nagy igazság

2012. október 17.

Jézus

Szolgáim “Ne csak úgy végezzétek napi teendőiteket, mintha megszokott időket élnétek. A farkas az ajtónál van és a termés beérett. Igen, két nagy igazság van, ami figyelmeteket nem kerülheti el. “A farkas az ajtónál van”, nem mást jelent, mint azt, hogy a gonosz le akarja rombolni Egyházamat és azt hiszi, hogy ez lehetséges. Ő úgy érzi, hogy oly annyira behálózta az emberiséget, hogy egyenesen Egyházamat támadhatja. “A termés beérett” azt jelenti, hogy eljött a nagy változások ideje, amikor az emberiség nagy számban fog hozzám fordulni és az Én Egyházamhoz. Így azt mondom nektek, nyissátok ki szemeteket, eltekintve munkátoktól, mert hamarosan jövök.

Mária

Oly sok minden múlik az emberi együttműködésen. Emberré válhatott volna Isten, ha „nem”-et mondok akkor neki? Még ezt a kérdést is feltenni iszonyú. Egy Jézus nélküli világnak lettünk volna részesei, egy olyan világnak, amelyet teljesen a gonosz hatalma alá lett volna vetve, egy remény és fény nélküli világnak.

„A farkas az ajtónál van”. Az emberiségnek fogalma sincs arról, hogy mi közeledik. Egyedül Jézus tudja megmenteni a világot és Ő már árassza a jeleket és a csodákat. Azonban ti, akik Őt és Egyházát szeretitek, fel kell készülnetek a válaszra. Hallgassátok figyelmesen szavamat: „Tegyétek félre munkátok nagy részét. Ezek egy része egyébként is haszontalan. Jöjjetek velem Jézushoz és mindennap töltsetek el egy órát csendben imádkozva.” Üzenetemet nem nehéz megérteni. Jézus eljön, és én fel foglak készíteni benneteket, de szükségem van azokra mindennapi imáitokban eltöltött órákra.

18.

Azok, akik nem hallgatnak szavamra

Jézus

Ha akkor, amikor beszélek, még azok sem hallgatják meg szavam, akik engem szolgálnak, hagyom, hogy saját útjaikat járják, leélve éveiket anélkül, hogy bármit is tennének Egyházamért. Amikor kritikus helyzetbe kerülnek, félre taszítom őket a színtérről és átadom szőlőskertemet azoknak, akik Igémhez méltó nagy hittel és hűséggel tudják az új termést leszüretelni.

Mindenben kíméletes leszek, de nem engedem, hogy a nagy betakarítás eljöttével tönkre menjen a szőlőm.

Mária

Ez nem az az idő, ami eltűri a lustaságot és a restséget. Ez nem az az idő, amikor azt mondhatod, hogy „Holnap, majd holnap ráérek vele”. Most kell sietni, most kell cselekedni, most kell felkészülni. Nincs több vesztegetni való idő. Túl sok idő veszett már kárba (amíg a Sátán erői cselekedtek és életre keltek). Tehát, azokhoz szólok, akik szeretitek Egyházamat és mindazoknak, akik feláldoztátok Egyházamért az életeteket „Még nem késő visszanyerni azt, ami elveszett. A felüdülés időszakát élitek, egy olyan mennyei kegyelmekben részesítő időszakot, amelyet nem láttatok, amióta az Ige testé lett.” Mindenkinek hozzám hasonlóan, különleges (nagy) hittel kell válaszolnia.

Nem volt könnyű elhinni, hogy Isten emberré akart válni. Gábrielnek kellett emlékeztetnie engem arra, hgy Istennél semmi sem lehetetlen. Szintúgy, nem volt könnyű átadni magam az Isten anyai szerep megtiszteltetésének.

Az ár és az elvárások nagyon magasak voltak. Hinnetek kell, hogy Jézus eljön. Ezt hittel kell elfogadnotok, és át kell adnotok magatokat az Ő terveinek. Sok mindent fognak kérni tőletek, de ugyanakkor nagyon sok dolgot adnak majd nektek. Ez az időszak nem fog újra bekövetkezni. Ebben csak azok részesülhetnek, akik most a föld színén élnek.

komment
süti beállítások módosítása