Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

XVI. Benedek Pápa bejelenti lemondását

2013. április 05. 11:23 - Andre Lowoa

"Az Én szeretett helytartóm napjai meg vannak számlálva. Ő még a Nagyfigyelmeztetés előtt el fogja hagyni a Vatikánt." 
(2011. június 1., csütörtök, 11:00) 

"Imádkozzatok szeretet Benedek pápámért. Isten legnagyobb ellenségei veszik őt körül, olyanok, akik hataloméhesek és át akarják venni az Egyház fölötti ellenőrzés jogát." 
(2011. jún. 6., hétfő, 10:30) 

"XVI. Benedek Pápa ellen, a saját folyosóin belül, egy gonosz szekta összeesküvést szervez. Jóllehet, ennek a szektának a létezése ismert a Vatikánon belül, a szent szolgák között, mégis tehetetlenek ezzel a gonosz csoporttal szemben, mely évszázadok során szivárgott be a Katolikus Egyházba." 
(2012. január 18., szerda, 9:50) 

"Ők azt tervezik, hogy Helytartóm, XVI. Benedek Pápa helyére a hazugság diktátorát léptessék, aki egy új egyházat fog létrehozni az Antikrisztussal és ennek csoportjával szövetkezve, hogy megtévessze a világot." 
(2012. január 18., szerda, 9:50) 

"Mindenek fölött, utasítsátok el a hazugságokat, amelyeket hamarosan elétek tár a Hamis Próféta. Ő össze fogja olvasztani a Katolikus Egyházat más egyházakkal – beleértve a pogányokat is -, hogy egyetlen utálattá váljanak. Egyetlen „világegyház”, lélek nélkül." 
(2012. május 7., 18:19) 

"A Legszentebb Oltáriszentségemet meg fogják szentségteleníteni, mint ahogy azt egykor már megjövendöltem. Kifogásokat hoznak majd fel, hogy ezt a Szent Ajándékot egyszerű cselekménnyé (gesztussá) tegyék, Keresztrefeszítésem emlékére. Hamarosan az Én valóságos Jelenlétemet meg fogják tagadni, amint ez az új, modern Katolikus Egyházra jellemző, amely más vallású Egyházakat is magába fog majd foglalni. Amint ez majd megtörténik, a Szentháromság iránti szeretet és odaadás is csökkenni fog, és végül megszűnik. Ezek helyét majd hamis istenek fogják elfoglalni. Bár ez nehéz lesz nektek, emlékeznetek kell arra, hogy Én soha nem fogom elhagyni Egyházamat a földön. " 
(2012. május 8. 19:00) 

"Korábban már mondtam nektek, hogy a szabadkőműves csoportok – akiknek markolata a satuhoz hasonló a Vatikánon belül – el akarják űzni szeretett Pápámat. És nekik az a szándékuk, hogy őt fondorlatos módon eltávolítsák Péter Székéből. Neki – amint azt már korábban mondtam nektek – el kell menekülnie, mivel nem marad más választása. Ez az időszak rövid. Nektek fáradhatatlanul imádkoznotok kell, hogy ő addig maradhasson, ameddig csak lehetséges, mert amint ő eltávozik, a Csaló, a Hamis Próféta át fogja venni a helyét... 
A Keresztrefeszítésem tiszteletére bemutatott mindennapi Áldozatot, a bor Véremmé, a kenyér pedig Testemmé való átváltoztatását meg fogják változtatni, ki fogják forgatni, és Engem pedig rágalmazni fognak a Hamis Próféta által bevezetett új törvények által." 
(2012. május 26., szombat, 4:00) 

 
2013. február 11-én bejelentette lemondását XVI. Benedek pápa, egészségügyi indokokra hivatkozva.


 
2013. február 11-én este villám csapott a Szent Péter-bazilika kupoláján lévő keresztbe.
"Láttam a sátánt: mint a villám, úgy bukott le az égből." (Lukács 10, 18)

komment
süti beállítások módosítása