Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Ami még hátravan

2013. április 05. 11:28 - Andre Lowoa

 "Összeütközik két üstökös, a vörös égbolton megjelenik Keresztem"
(2011. június 5. vasárnap, 16:30)

"Sokan fognak tanúskodni arról, hogy amit látnak, az egy katasztrofális esemény, amint a Föld felszínéhez közel két üstökös jelenik meg, összeütköznek és felrobbannak. A tűz lángjai egy vulkánkitöréshez lesznek hasonlóak az égen, és sokan tele lesznek félelemmel. A vörös tűz sugarai, a Vérem Sugarai, Irgalmasságom Sugarai lesznek, mely mindnyájatok számára ilyen nagyszabású ajándékként adatik, és senki sem lesz képes megérteni, ami valójában történik... A robbanás után, a Keresztem fog megjelenni az égen. Sokan a bűnbánat és a szomorúság keserű könnyeit fogják sírni, és bűneik miatt a megaláztatás fájdalmát fogják elviselni. Mások sikoltani és káromkodni fognak, mert a lelkük sötétsége miatt nem lesznek képesek a megvilágítást kibírni, amely egy Isteni jel, és el fogják utasítani Irgalmasságom fényét."

(2012. július 12., csütörtök, 10:50)

World Wide Warning

"Ti és a társaitok és a testvéreitek, most abban a világban éltek, amelyet az utolsó fatimai titokban megjövendölt csoportosulás határoz meg. Mivel nem voltatok teljesen beavatva ebbe a titokba, figyeljetek a következőkre:
Pénznemetek értéktelen lesz és egyedüli fizetőeszköz az arany és az ezüst lesz
Csoportokban fogtok imádkozni és olyan szent papot kell keresnetek, aki elég bátor lesz ahhoz, hogy kitartson az üldözés idején
Olyan helységet kell keresnetek, ahol majd imádkozni tudtok, mert templomaitokat nyereség ellenében eladják
Vigyázzatok a Szentírásra, lehet, hogy van olyan köztetek, aki még nem olvasta, mert abban biztosak lehettek, hogy a jövőben még másolatokat sem lehet majd vásárolni belőle
Szervezzetek imacsoportokat, imádkozzatok az emberiség gyógyulásáért, három év múlva tudni fogjátok, hogy miért volt ez olyan fontos"
(2011. jan. 1., hajnali 2 óra)

"Annyira eltávolodtak egyesek felszentelt szolgáim közül, hogy sokan még a Második Eljövetelemben sem hisznek. Azokat a papokat, püspököket és bíborosokat, akik hisznek, félretolják, és hallgatásra kényszerítik. Mennyire sírok ezekért a szegény, drága tanítványaimért, akik életüket Nekem és tanításaim terjesztésére szentelték az emberiségért. Nekik hamarosan oda kell majd figyelniük arra, amit Szent Szavamról mondanak, mivel kényszeríteni fogják őket, hogy egy hazugnak a tanításait hirdessék, akinek a lelke nem a világosságtól való... Ti annak a kísértésnek lesztek kitéve, hogy hagyjatok el Engem, mondjatok ellen igaz Tanításaimnak; és arra fognak kényszeríteni benneteket, hogy a báránybőrbe bújt farkast tiszteljétek, és engedelmeskedjetek neki."
(2012. március 20., kedd, 9:20)

"Tanításaim, melyeket a Szent és Katolikus Apostoli Egyház elfogad, most támadás alatt vannak – elsősorban a számos kihívás által -, ami az Egyház megoszlását fogja eredményezni. Új törvényeket fognak bevezetni, hogy megfeleljenek a modern nézeteknek, és hogy elfogadhatóak legyenek azok számára, akik – a szívükben lévő büszkeség miatt – szükségesebbnek érzik az emberiség megnyugtatását, mint az egyház tanítása iránti engedelmességet. Én vagyok az Egyház. Az Egyházat Én alapítottam, amely nem semmisülhet meg soha."
(2012. április 7., szombat, 10:00)

"Az új hamis pápa már azt tervezi, még mielőtt Péter székének Trónjára felemelkedne, hogy elutasítsa Fiam tanításait. Aztán majd Engem fog elutasítani, Isten Áldott Anyját, és kigúnyolja Társmegváltói szerepemet."
(2012. április 10., 5:57)

"Mindenek fölött, utasítsátok el a hazugságokat, amelyeket hamarosan elétek tár a Hamis Próféta. Ő össze fogja olvasztani a Katolikus Egyházat más egyházakkal – beleértve a pogányokat is -, hogy egyetlen utálattá váljanak. Egyetlen "világegyház", lélek nélkül."
(2012. május 7., 18.19)

"Drága szeretett leányom, tájékoztatnom kell téged arról, hogy a harmadik világháború kibontakozóban van a világban. Ma reggel, amint azt te is láthatod, folynak a könnyeim.* A Második Pecsét most töretik fel, amint a János Evangélista megjövendölte a Jelenések Könyvében. Európában fog elkezdődni. A bankrendszeretek lesz majd az oka, és ebbe a tragédiába Németország ismét belekeveredik, mint az elmúlt két alkalommal is. Amikor az elkezdődik, már menthetetlen lesz a gazdaság, a katasztrófa érinti majd Görögországot, és sok negatív hatása lesz Franciaországban. A Közel Kelet szintén bele fog keveredni a háborúba Izraellel és Iránnal együtt, és Szíria komoly szerepet fog játszani Egyiptom bukásában.......
Ennek a háborúnak az lesz a kihatása, hogy Katolikus Egyházam a Földön, – az egyesítés neve alatt – egy világ egyházba lesz beszippantva. Az egyesítés, vagyis a hamis béke, megvalósul, miután az Antikrisztus megjelenik, hogy hamis békét teremtsen, és egy úgynevezett „véget” vessen a háborúnak. Ez a békeszerződés belekeveri majd a nyugati országokat, míg Kína és Oroszország belekeverednek a világ dolgaiba."
(2012. május 16., szerda, 3:10)

"A Világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások. De az ima még enyhítheti a büntetést......
Sokan lépnek fel majd olyanok, akik magukról azt fogják állítani, hogy Én lennék az, a Messiás, és becsapják az embereket. Emlékezzetek arra, amit mondtam nektek, úgy fogok visszatérni a Földre, ahogyan elhagytam azt, amikor a felhőkön felemelkedtem. Hagyjatok figyelmen kívül mindenkit, aki azt állítja, hogy testileg Én vagyok, mert ez nem fog megtörténni."
(2012. július 13., péntek, 4:25)

"Ti ismeritek az Igazságot. Keresztényekként ezzel tápláltak benneteket. Ezért tehát amikor azt látjátok, hogy Isten Tízparancsolatát és Tanításaimat átírják, és Szentségeimet megváltoztatják, akkor nektek hátat kell fordítanotok."
(2013. február 18. hétfő)

"Tiszta testté lesztek alakítva, ellenállóképesek lesztek, mentesek a betegségtől, a fizikai haláltól és az öregedéstől. Mindnyájatoknak saját lakása lesz, körül lesztek véve fűvel, fákkal, hegyekkel, folyókkal, patakokkal és virágokkal, minden dicsőséges szépségében. Az állatok szelídek lesznek, békében és harmóniában élnek majd Isten valamennyi gyermekével. Látni fogjátok házasodni gyermekeiteket, hogy gyermekeik lesznek, és mindenki tanúja lesz a családok azon csodájának, hogy az elhunyt családtagok feltámadnak. Ez a feltámadás semmilyen más örömhöz sem fog hasonlítani. Egyesülni fogtok azon szeretteitekkel, akik ebben az életben hunytak el és a Mennyországba kerültek."

(2012. június 26., kedd, 8:00)


Nagyfigyelmeztetés

„Íme, én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig.” (Máté 28,20)

komment
süti beállítások módosítása