Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2013. március 07. 14:18 - Andre Lowoa

Angolul , Franciául , Hollandul , Lengyelül , Magyarul , Magyarul , Magyarul , Magyarul , Németül , Portugálul , Spanyolul (eredeti) , Svédül

EZ A VILÁG, AMELYET ISMERTEK, HAMAROSAN EGY ÚJ TEREMTÉSSÉ FOG ÁTALAKULNI

2013. március 3, 15:30

ISTEN, AZ ATYA, SÜRGŐS FELHÍVÁSA AZ EMBERISÉGHEZ

Örököseim, népem, béke veletek!

Ez a világ, amelyet ismertek, hamarosan egy új teremtéssé fog átalakulni. Minden meg fog változni, egyik percről a másikra, semmi sem marad úgy, ahogyan van. Szent Isteni Akaratom és Irgalmasságom által minden meg fog újulni és újjá lesz teremtve. Új teremtésemben ti új teremtményekké váltok, lelki lények, akik Istennel és Istenért fogtok élni. Többé nem fogtok öregedni, mert nem az időnek lesztek alávetve, hanem Isten Akaratának, ami maga a szeretet, az élet és a teljesség.

Az Én Mennyei Jeruzsálemem az a Paradicsom lesz, melyet azoknak a gyermekeimnek tartok fenn, akik a megpróbáltatás és a megtisztulás ideje alatt hűségesek maradnak Hozzám. Az új Égen és Földön Isten dicsősége lesz veletek. Gyermekeim felfedezik majd azt a lelki világot, ahol semmi sem lehetetlen. Mindent, amire csak gondoltok meg fogok adni nektek. Többé nem lesztek a testetek foglyai, mert a lélek fog az anyag fölött uralkodni. Ti lelki lények lesztek egy lelki világban. Az Én Szentlelkem (lelki) közösségben lesz úgy veletek, mint a teremtéssel, megalkotva a szeretet, a boldogság és a harmónia egyedüli lényét.

Gyermekeim, örökségeim, azért mondom el ezeket nektek, hogy mérlegeljétek ezt a szívetekben, és hogy ez erőként és reményként szolgáljon majd nektek holnap, a nehéz időkben, melyek bekövetkeznek. Ezen élet ígérete segíteni fog nektek, hogy bízzatok Istenben és bátorítani fog benneteket, hogy keresztül tudjatok menni a megtisztulás napjain, melyek bekövetkeznek. Készüljetek tehát gyermekeim, mert a Lelkiismeret Megvilágítása minden pillanatban megérkezhet. Tartsatok ki az imában és őrködjetek úgy, hogy amikor Isten jelenléte nyilvánvaló lesz, égjenek lámpásaitok, és hogy megigazulhassatok.

Sok lélek nem lesz képes visszatérni ebbe a világba és el fognak veszni, mert nincsenek felkészülve. Sokan nem fogják kibírni azt a lépést, hogy belépjenek az örökkévalósába. Ezért, gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy lélekben készüljetek fel, tartsatok bűnbánatot és ne vétkezzetek többé. Hagyjátok el csökönyösségeteket. Ezt a nagy eseményt, mely megváltoztatja az életeteket, vegyétek komolyan és felelősségteljesen. A „Figyelmeztetés” vagy közelebb visz benneteket Isten Királyságához, vagy eltávolít attól titeket. Szedjétek össze magatokat, mert lejár az idő.

Az Isteni Igazságosság harsonái újra megszólalnak, bejelentvén figyelmeztetésem érkezését és a nagy megpróbáltatás kezdetét. Figyeljétek az égi jeleket, mert a szemetek olyan lelki és kozmikus jelenségeket fognak látni, melyeket eddig még sohasem láttak. Isten Királyságának napjai közelednek.

Legyetek boldogok és ujjongjatok, mert az Úr jönni készül, hogy igazságosan uralkodjon minden nemzet fölött. Maradjatok békében népem, örökségem.

Atyátok Jahve, a nemzetek Ura

Tegyétek ismertté üzeneteimet a föld minden sarkában.

komment
süti beállítások módosítása