Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Michael H. Brown. Légy te is imaharcos.

1999. május 26. 11:14 - Andre Lowoa

97.

Nem sokkal a La Salette-i események után XIII. Leó pápa is kapott egy előzetes figyelmeztetést a Földre érkező gonosz lelkekről. Ez pontosan 1884. október 13-án történt, amikor az idős pápa a szentmise celebrálása után éppen a bíborosokkal tanácskozott. A Szentatya minden átmenet nélkül, hirtelen a földre zuhant és elájult. A sürgősen riasztott orvosok attól tartottak, hogy már meghalt, hiszen állítólag még a pápa pulzusát sem tudták kitapintani. Mindenesetre, néhány perc elmúltával, a Szentatya magához tért, és amikor kinyitotta a szemét, izgatott hangon így kiáltott fel: „Ó, milyen szörnyűséges látványban volt részem!” Lelki szemeivel megláthatta ugyanis a gonosz lelkek borzalmas tevékenységét a világban. Rögtön ez után az élménye után történt, hogy elvonult és megírta a Szent Mihályhoz szóló imádságot.

266.

Mennyire igaza volt a Szűzanyának Quitóban, 1634-ben, amikor Jesus Torresról nevezett Anne anyának azt mondta egy látomásban – amit az Egyház jóváhagyott –, hogy „erkölcsi felfordulás” lesz a XX. században, és a „szabadosság olyan mérvű lesz, hogy már nem lesznek szűzi lelkek.”

278-279.

A Szűzanya az Egyház által jóváhagyott ecuadori jelenésben, 1634-ben arra figyelmeztetett, hogy a XIX. és a XX. század az eretnekség és az erkölcsi zűrzavar kora lesz. Maroknyi hithű ember marad csak, hogy harcoljon „a tisztátalanság lelkével, amely szennyes áradatként fogja elárasztani az utcákat, a tereket és a nyilvános helyeket.” Papi hivatások vesznek el, apácák hagyják ott közösségüket és a hívők kimondhatatlan szenvedéseket fognak kiállni. Sötétség ereszkedik az Egyházra, és a Sátán hatalmat nyer a hitetlenek, különösen a gazdagok felett, akik olyan önzővé válnak, hogy megtagadják a növekvő gonosz elleni harc anyagi támogatását.

„A Sátán átveszi a hatalmat a Földön a hitetlen ember tévedése által, aki fekete felhőként fogja elsötétíteni a Szent Fiam Legszentebb Szívének szentelt világ egét. Ennek a világnak, mivel utat engedett mindenféle gonoszságnak, sokfajta büntetésen kell keresztülmennie: katasztrófákon, éhínségeken, háborúkon, hitehagyáson és számtalan lélek elvesztésén. Rettenetes háború jön, amelyben papok és istenfélők vére fog folyni, s ez fogja szétkergetni az Egyház szabadságának ragyogó hajnalát beárnyékoló fekete felhőket.”

„Az az éjszaka olyan szörnyű lesz, hogy úgy tűnik, a gonoszság győzedelmeskedik. Akkor jön el az én időm: Meghökkentő módon fogom eltiporni a Sátán büszkeségét. Talpam alá vetem őt, és a pokol mélységébe láncolom, s így végre megszabadul kegyetlen zsarnokságától az Egyház és a világ.”

komment
süti beállítások módosítása