Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A SZŰZANYA KÖNNYEZÉSE CIVITAVECCHIÁBAN 6.rész

1995. június 17. 19:39 - Andre Lowoa

civitavecchia_001_530.jpgA püspök kijelentette, hogy Nagypénteken 15 órakor a szobor visszatér a Szent Ágoston-plébánia­ templomba ünnepélyes körmenet keretében. Ekkor viszont az eseményekbe beleavatko­zott az államügyészség. Április 6-án azt követelték, hogy végezzenek újabb ra­diográfiás vizsgálatokat. 1419176-carabinieri_320.JPGMegtörtént!

Az eredmény persze ugyanaz volt: a szoborban nincsenek gyanús nyílások.

A főügyész végül átadta a püspöknek a szobor elleni "letartóztatási paran­csot".

Leginkább a nagypénteki körmenet híre nem tetszett az ügyészségnek, ezért elkobozták a "bűntárgyat", és egy lepecsételt szekrénybe zárták.A püspök határozottan tiltakozott a vallás és szólásszabadság-, valamint az Egyház függetlenségének megsértése ellen.

A tiltakozások és a hívők türelmetlen­sége miatt a hatóság, kénytelen volt "szabadon en­gedni" a Szűzanya-szobrot, így 1995. június 17-én megvalósulhatott a Szűzanya szobor ünnepélyes kör­menetben való átszállítása a Szent Ágoston-templomba, ahol egy mellékoltár fülkéjében helyezték el. Az imavirrasztás alatt Grillo püspök ezeket a megindító szavakat mondta: "Szűzanyám! Köszönöm, hogy kételkedésem miatt ugyanolyan jelet adtál nekem, mint 1531. december 12-én Mexi­kó első püspökének, aki szintén nem hitt a szegény indián elmondásában, és így szólt: »Ha valóban Szűz Mária szól hozzád, mondd meg neki, hogy adjon nekem valami jelet«, te pedig – ó Anyám –, az indián köpenyében rejlő rózsák alatt egy csodás képet hagytál, melyet a mai napig a Guadalupei Szűz­anyaként tisztelünk. Köszönöm Szűzanyám, és mindenki előtt bocsánatot kérek, hogy először nem hittem Neked!"4_especial_guadalupe_apariciones_530.jpg

hqdefault_1_320.jpgA rendkívüliségeket követően, Gregoriék számára kezdetét vette az igazi keresztút. Mindenhonnan a legkülönfélébb vádakkal támadták őket. A házukat ügynökök kutatták át vegyszereket keresve, a telefonjukat is lehallgatták. Fabiót sokszor kihallgatták. Azzal vádolták, hogy csaló és visszaél az em­berek hiszékenységével. (Folyt. köv!) (Forrás, az első részben!)

komment
süti beállítások módosítása