Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A SZŰZANYA KÖNNYEZÉSE CIVITAVECCHIÁBAN 4.rész

1995. február 10. 19:37 - Andre Lowoa

civitavecchia_001_530.jpgA jelenség Gregoriéknál egészen addig tartott, amíg a szobrot a plébános el nem vitte a templomba, február 10-én. Ám a püspök fenntartásai nem csillapodtak sőt, megrótta a helyi plébánost, a szobor templomi kitétele miatt, és egyben megtiltva, hogy közös imára gyűljenek össze a könnyező mons_girolamo_grillovescovo_530.jpgszobornál.

Mons. Girolamo Grillo püspök ‒ nagyon helyesen ‒ rövid ördögűzést végzett a szobron, mert mint apostolutód tudja, hogyha egy jelenség vagy jelenés kezdetben jó gyümölcsöt mutat is, attól még lehet a megtévesztő szellem beetetése, egy nagyobb rossz érdekében, "hiszen maga a sátán is a világosság angyalának tetteti magát." (Kor 11,14)

A püspök még aznap a szobrot és a vérmintákat személyesen vitte el (Marco di Gennaro schermata_320.jpgprofesszor kíséretében) a Gemelli Klinikára vizsgálatra.

A főpap szkepticizmusa a napok során gyengülni kezdett, főleg miután átvette a laborvizsgálat eredményeit, mely megállapította, hogy a minta valódi emberi vér, és rendelkezik a vérre jellemző minden tulajdonsággal. Továbbá, a radiológiai vizsgálat is megállapította, hogy a szobor belsejének anyaga egyöntetű és sértetlen, nincsenek benne nyílások vagy szerkezetek, melyek a csalást lehetővé tennék.

Ezt követően Grillo püspök jól becsomagolva a civitavecchia_madonnina_lacrime_di_sangue_320.JPGrezidenciája páncélszekrényébe zárta a szobrot, ennek ellenére az egész házban csodálatos illat terjengett.

Ám igazán akkor kezdtek Grillo püspökben oszladozni a kételyek, amikor kétszer is hívta őt a vatikáni államtitkár, Angelo Sodano bíboros.

Úgy gondolta, hogy "talán a pápának valami olyan titokról van tudomása, amiről nekem nincs?" És kedves Olvasóim, ez még nem minden! Felhívta őt Gabriel Amorth, ismert olasz ördögűző pap is, aki arról értesítette, hogy Szűz Mária véres könnyei az Olaszországot érő szerencsétlenségek előjelei. (Folyt. köv.!) (Forrás, az első részben!)

komment
süti beállítások módosítása