Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A SZŰZANYA KÖNNYEZÉSE CIVITAVECCHIÁBAN 2.rész

1995. február 02. 19:35 - Andre Lowoa

civitavecchia_001_530.jpghqdefault_2_320.jpgA családfő Fabio a gyermekeivel szentmisére készült a templomba. A felesége már előzőleg elment. Épp az autót akarta már indítani, amikor az utolsóként siető kislánya, Jessica kiáltozni kezdett: "Apu, sír a Szűzanya!" Apja azonban csak sürgette: ne viccelődj, mert már így is késésben vagyunk, gyere gyorsan!"

photo039_200.jpgDe Jessica nem mozdult, és tovább kiabált: "Apu, gyere, nézd meg, Szűz Mária véres könnyeket sír!" Amikor Fabio meghallotta a "vér" szót, aggódott, mert azt hitte, hogy kislánya megsérült. Azonnal odafutott és látta, hogy a gyermek mozdulatlanul áll, és ismételgeti: "Sír a Szűzanya!"

Az apja még mindig Jessikára neheztelt, bár látta, hogy semmi baja, a fenekére vert. A kislány elsírta magát állítgatva, hogy ő semmit sem csinált, ám ekkor Fabio észrevette, hogy a szobor bal madonna_di_civitavecchia_320.jpgszeméből véres könnyek gördülnek alá, és Mária szívére potyognak.

Azt hitte, hogy képzelődik és ujjával önkéntelenül megérintette a szobor arcát. Ennek nyoma látszik a későbbi fényképeken. A családfő ekkor látta, hogy ez nem képzelődés, és Szűz Mária szeméből valóban véres könnyek folynak.

A Szentmise már elkezdődött, amikor a templomba értek. Mélyen megrendülve mindent elmesélt a feleségének, a mise után pedig a plébánosnak, akitől végtére is ezt a medjugorjei szobrot kapták.

A Szentmisét követően többedmagával a plébános is elment megtekinteni a szobrot és tanúi lettek a könnyezésnek. Az egyik férfi, aki tüzérezredes volt, lefeküdt a földre, hogy jobban szemügyre vehesse a szobrot. Így emlékezik vissza: "A földre feküdtem, hogy jobban lássam, honnan folyik a vér, és megállapítottam, hogy a szemekből, de úgy, hogy a szemhéjra nem is folyt."

Ezt követően, készítettek pár fényképet és egész estig megrendülten imádkoztak a könnyező Szűzanyánál. (Folyt. köv!) (Forrás, az első részben!)civitavecchia-jessica-alla-grotta_530.jpg

komment
süti beállítások módosítása