Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A SZŰZANYA KÖNNYEZÉSE CIVITAVECCHIÁBAN 1.rész

1995. február 02. 19:34 - Andre Lowoa

civitavecchia_001_530.jpgKedves Olvasóim! Az Egyház életében a hiteles Mária-jelenések üzenetei, teljesen megegyeznek a Szentírás tanításával: ,,Térjetek meg és higgyetek az üdvösség jó hírében'' (Mk 1,15). Isten, mint szerető Atya a Küzdő Egyházban nem nézheti a bűn elhatalmasodását, az emberek vesztükbe rohanását. Ezért küldi az utóbbi kétszáz évben újra és újra Fiának Édesanyját, Máriát a világba, világossá téve, hogy ,,ha meg nem tértek, éppen úgy elvesztek mindnyájan'' (Lk 13,3).

Ám, egyre kevésbé hallgatunk az Istenanya intő szavára, miközben a veszélyek a végletekig súlyosbodnak, mely nem csak a földi lét romba döntésével, hanem a tömeges kárhozat veszélyével fenyeget! És ha az anyai figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyjuk, az Édesanya fájó 0204j12b_320.jpgkeserűségében, már csak sírni tud.

Egy ilyen könnyezésről számolok be, mely 1995. február 2-a délutánján történt az olaszországi Civitavecchia kikötővárosban.

A Gregori házaspár két pablo_mrtinphoto038.jpggyermekével kertes házban lakott, melynek díszes bokrai közt egy kis Lourdes-i barlang állt, benne egy Medjugorjéból kapott gipsz Mária-szoborral. A 60 centis szobrocskát a helyi plébánostól Pablo Martin Sanguiaotól kapták ajándékba. (Folyt. köv!)

Forrás: Személyes látogatás, internet és a Szeressétek egymást Kat. Folyóirat 2017. 21. száma!08-_530.jpg

komment
süti beállítások módosítása