Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

MÁRIA, A JÓ TANÁCS ANYJA 4. rész

1953. január 23. 16:16 - Andre Lowoa

mother-of-good-counsel2_530.jpg5_280.jpg     XII. Piusz pápa, aki egész pápaságát a Jó tanács Anyja védelme alá helyezte, 1953. január 23-án egy imádságot írt a Jó tanács Anyja tiszteletére, mellyel nehéz döntések idején mi is kérhetjük közbenjárását.  

 

Így hangzik: 

Szűzanyánk, megindít minket a fájdalmas bizonytalanság, az igaz és a jó keresése és elsajátí-tása közben, ezért lábad elé borulunk, és a Jó tanács Anyja édes titulusával fordulunk Hozzád. Könyörögve kérünk, siess segítségünkre good_counsel_saint_devotees_260.jpgjelen időnk-ben, amikor a gonosz, kihasz-nálva az emberek megtéveszthe-tőségét, romlásunkra törekszik, sötét tévútra vezetve az elméket és a szíveket.

Ó Bölcsesség Széke és Tengernek Csillaga! Világosítsd meg a kételkedés és tévedés áldozatait, hogy ne térítse el őket a jónak álcázott gonosz. Erősítsd meg őket a szenvedélyek és a bűn, ellenséges és romlásra vivő erőivel szemben.

Jó tanács Anyja! Esdd ki legsürgetőbb kérésünk meghallgatását – ezt és ezt – , és kérd számunkra Isteni Fiadtól nossasenhorabomconselho_genazzano_250.jpgaz erény szeretetét és az erőt, hogy a kétséges és nehéz helyzetekben az üdvösségünkhöz vezető utat tudjuk választani.

A Te kezed által támogatva, sértetlenül járhatunk az úton, melyet Jézus, a mi Megváltónk tanított igéjében és példájával, követve a te anyai Csillagod az élet csataterén keresztül, biztonságban, míg el nem érünk az üdvösség kikötőjébe, hogy az örökké tartó békét élvezhessük Veled. Ámen.

A Jó tanács Anyja-kegykép története is arról győz meg bennünket, hogy a keresztény ember nem csalatkozik, ha megpróbáltatásaiban a Boldogságos Szűz pártfogásába veti bizalmát. – Ünnepe holnap lesz, és a képre tekintve, feltétlen mondjuk el a fenti, vagy a "Most segíts meg Mária" imát!basilica_dell_incoronata_madre_del_buon_consiglio_530.JPG

komment
süti beállítások módosítása