Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2021. július 5. MINÉL KISEBB VAGY TE, ANNÁL NAGYOBB VAGYOK ÉN

2021. július 05. 07:22 - Andre Lowoa

1990. április 2.

Szeretném mindig megõrizni irántad való szeretetemet! Tudom, hogy képtelen vagyok felismerni hibáimat. Ezért jövök Hozzád, és kérlek, õrizz meg minden gonosz hajlamomtól! Ments meg a súlyos bûntõl! Engedd meg, édes Jahve, hogy Nálad keressek menedéket!

Lelkem kedvese, megadom neked azt a biztonságot, amiért sóhajtozol. Légy boldog! Mindig azt válaszd, ami nekem tetszik! Soha ne félj! Melletted vagyok. Szeretetet, engedelmességet, lemondást, alázatot, készségességet kérek tõled, mert ezekkel lefegyverzed a gyûlöletet, az engedetlenséget, a nagyzolást, a hiúságot és a gonoszságot. Örvendezz, Lélek! Ne nézz hátra! Tekints énrám, nézz a szemembe, és bízd rám magad! Eljövetelem közel van! Aki fél engem, az Urat, megérti, hogy Lelkem van rajtad, kedvesem. Én, aki felneveltelek, mindig emlékeztetni foglak szeretetemre. Légy boldog, légy boldog! Örvendj és örvendj, én mondom neked. Engedd, hogy Lelkem munkálkodjék benned! Rendkívüli gyengeséged ellenére is mindent véghez tudok vinni. Minél kisebb vagy, annál nagyobb vagyok én. Fogadd el kegyelmemet, és hagyj fel közömbösségeddel! Béke legyen veled mindig! Dédelgess szíveddel, ne hanyagolj el soha! Még sok mindent fogok neked tanítani. Megismertetlek az igazi tudással. Az én ajkamról fogsz tanulni. A Bölcsesség jön hozzád, Õ a Nevelõd. Bármit teszel, szeretettel tedd! Tedd széppé kertemet, ékesítsd fejemet, tégy rózsakoszorút a töviskorona helyébe! Én, az Úr, türelmetlenül várom dicsõségem napját!

komment
süti beállítások módosítása