Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2020. május 30. Leszállok a ti időtökben, hogy lángra lobbantsam ezt a nemzedéket

2020. május 30. 07:00 - Andre Lowoa

Leszállok a ti időtökben, hogy lángra lobbantsam ezt a nemzedéket

  1. május 31.

Béke legyen veled, tanítványom! Az Én békémet adom neked. Tudod mit adtam neked? Tüzet adtam a kezedbe. Az Én tüzemet. Ez a tűz minden értelmet meghaladva beborítja azt, aki befogadja: lángra lobbantja, és felkelti benne a megtérés vágyát. Ó, igen. Egykor tüzet hoztam a földre, de most, a ti időtökben azért szállok le, hogy lángra lobbantsam ezt a nemzedéket, hogy megtérjen. Ó, mily áttetszővé válnak azok, akiket megérint és beborít ez a tűz!

Mindazok, akik elutasítanak téged, a félelem miatt teszik. Azt sem értik, miért utasítanak el téged, de a lelkük megérzi, hogy amit a kezedben hordozol, az valami más, az valami felfoghatatlan, képtelenek beazonosítani azt. De miért vakok ők? Azért, mert sohasem ismerték fel azoknak az illatát, akiket már megtisztított ez a tűz.

Tüzem[1], amelyet rád bíztam, hogy méltatlanságod ellenére a kezedben hordozd, mindenkinek fel fogja tárni a lelkét, és meg fogja mutatni a bűnbánat útját. Külön fogja választani azokat, akiket az Országomba meghívok azoktól, akik kívül maradnak.

Ez a tűz, mely némelyeteket megalázkodásra késztet, a Szentlélek közeledésével érkezik, és a nektek adott Szavam által jön közétek. Nem csoda tehát, hogy akik elutasítanak, azok félnek tőled. Próbáld megérteni ezt! Tüzem a nektek adott Szavamon keresztül nyilvánul meg, de ez a nemzedék, mondhatnám e nemzedék többsége képtelen felismerni sötétségében, hogy mit hordozol, hogy mivel bíztalak meg, és hogy mit jelent.

Képtelenek olvasni az idők jeleit. Elmulasztják megragadni ezt a lehetőséget, melyet felkínálok nekik a bűnbánatra. Ezért csak az alázatosak javát fogja szolgálni, akik megengedik, hogy ez a heves, anyagtalan tűz beborítsa őket. Azokat hívom, akik felismerik, hogy sebezhetők, és hogy szükségük van a megváltásra ahhoz, hogy előrelépjenek. Akik viszont a hívásommal szemben közömbösek maradnak, azok nem fognak egy asztalnál ülni velem. Az ő elméjük behódol korlátolt ismereteinek, így ők hasztalanul kívül rekednek. Sokan túl későn fogják keresni Országomat.

Tudd hát, Vassula, hogy nem hiába fáradozol, sokakat megnyertem már, akik a halál kapujában álltak.  Megáldalak, hogy újra csillogjon a szemed. IC

 

[1] Az Igaz Élet Istenben Üzenetek, melyek bűnbánatra vezetik az embereket, és visszavezetik őket Istenhez


 http://ichtys.hu/index.php/147-2018-majus-31

komment
süti beállítások módosítása