Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2020. május 26. Az ösvényen, melyet kitapostam nektek, árnyéka sincs a bűnnek

2020. május 26. 07:29 - Andre Lowoa

Az ösvényen, melyet kitapostam nektek, árnyéka sincs a bűnnek

2013. január 11.

Vassulám, az Én békémet és áldásomat adom neked. Ne hagyd el az ösvényt, melyet kitapostam nektek.

Rosszak a cselekedeteim?

Nem, csak azt akarom mondani neked, hogy pillants bele a szívembe, és teljél el az Én szívem gazdagságával. Ne fárasszátok ki magatokat! Az Én jóságom gazdagsága és irgalom van a szívemben, mint lila királyi és szuverén ruhák, úgy mint az Én kincseim. Tehát ne kételkedj, az ösvényen, melyet kitapostam nektek, árnyéka sincs a bűnnek. Érted? Nézd, milyen dicsők a műveim! Add az erődet azoknak, akiknek szükségük van rá, bátorítsd és vigasztald meg Enyéimet. Légy állhatatos ebben a küldetésben, amit adtam neked, hogy megdicsőítsd szent nevemet, és folyton emlékeztesd Enyéimet arra, hogy amint az esthajnalcsillag feltűnik a felhők között, akkor megengedem, hogy mindenki megvizsgálja magát, mielőtt elérkezik az ítélet!

És az Én látogatásom napján néhányakat felmentek, mások szenvedni fognak attól, hogy elhanyagoltak Engem. Megint mások érezni fogják a nyílhegy szúrását. Ismét mások, akik próbára tesznek Engem, akik szándékosan lázadnak ellenem, és parancsaimat semmibe veszik, haláluk után szenvedni fognak.

Ah, Vassula! Ne aggódj azok miatt, akik erőszakosan próbálják kisebbíteni, vagy elpusztítani a szavamat és az Üzeneteket… Mondd ezt!

Igen. A Te hatalmad sokkal erőteljesebb, mint az egész pokolbéli együttvéve!

Teljesen igaz. Légy békében, áldd meg az Enyéimet, ne is figyelj az ellenségem hangját … a Csalóra. http://www.tlig.org/images/global/msg/heart.1.gif IC


http://ichtys.hu/index.php/139-2013-januar-11

komment
süti beállítások módosítása