Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2020. május 5. ÉDESANYÁMAT, MINT TANÍTÓT KÜLDÖM HOZZÁTOK A KONKOLYRÓL SZÓLÓ PÉLDABESZÉD

2020. május 05. 09:11 - Andre Lowoa

1990. június 8.

Uram segíts, hogy teljesíthessem fogadalmamat!

Béke legyen veled! Segítek neked, drága lélek. Fogadd kegyelmem Szentlelkét! Ne feledkezz meg tanításaimról! Ne feledd, hogy az én útjaim nem a te útjaid! Imádkozz a megkülönböztetés ajándékáért!

Könyörgök Uram, add meg nekem a felismerés, a megkülönböztetés adományát, hogy megvédjem Szavadat, és külön tudjam választani az igazat a hamistól, a gonoszt a jótól, az igazságot a hazugságtól!

Megadom a megkülönböztetés ajándékát, nem hagylak segítség nélkül. Maradj meg szeretetemben!

Figyelj rám!
Kiálts a nemzeteknek, hogy közel van eljövetelem! Hallja meg, akinek füle van, és lássa, akinek szeme van! Én, az Úr, végtelen irgalmamban leszállok hozzátok, hogy figyelmeztesselek és visszahívjalak magamhoz benneteket.

Figyeljetek rám!
Közvetlenül eljövetelem elõtt még nagyobb jeleket fogok adni az emberiségnek, mint ma. Legyetek éberek, mert minél nagyobbak lesznek jeleim, annál erõsebben támad rátok a Sátán haragja. Prófétákat támasztottam, hogy hirdessék az idõk végét, és Édesanyámat mint tanítót küldöm hozzátok, hogy tanítson benneteket szerte a világon. Azért küldöm õt, hogy ebben a pusztaságban ösvényt készítsen eljövetelemnek, hogy elõkészítse az utat nekem, Isteneteknek pusztaságotokon keresztül. Legyetek éberek, mert minél több hírnököt küldök, annál több hamis prófétát támaszt a Sátán. Imádkozzatok szeretteim, hogy fel tudjátok ismerni õket! Imádkozzatok, nehogy tévedésbe essetek! Figyelmeztettelek benneteket, hogy ne menjetek e hamis próféták után. Ne feledjétek: aki dicsõségemre jó magot vet, azt megjutalmazom. Arra is emlékeztetni akarlak benneteket, hogy az elvetett jó magok felnövekedve jó termést hoznának, de ellenségem nem restelli elküldeni hamis prófétáit, hogy földemre szórják magjaikat. “Hagyjátok, hadd nõjön föl mindkettõ az aratásig!”, ahogy a konkolyról szóló példabeszédemben mondtam 1 . Ne gyomláljátok ki õket, nehogy a konkolyt gyomlálva kitépjétek vele együtt búzámat is! Hagyjátok, hadd nõjön fel mindkettõ az aratásig! Aratáskor majd megmondom az aratóknak: Elõbb a konkolyt szedjétek össze, és kössétek kévébe, hogy tûzre kerüljön, a búzát pedig gyûjtsétek csûrömbe! Legyetek éberek, akkor mindig képesek lesztek felismerni és számontartani a különbséget! Legyetek okosak, és kérjetek, hogy vezesselek benneteket, és mindenki hallgasson tanácsomra! Vigyázzatok, mert ellenségem olyan, mint a megsebesített vadállat, még vadabb és veszélyesebb lett, mert érzi, hogy közeli már visszatérésem órája! Mivel még nagyobb jeleket fogok nektek adni, mint eddig, a Sátán - a nagy jelek elõestéjén - mindenütt zavart kelt köztetek szent helyeimen, hogy ellentétet szítson. Legyetek mindnyájan békében! Bízzatok bennem, és támaszkodjatok rám! Tegyetek meg mindent, amit tudtok, és a többit én fejezem be mûveimmel. Ne feledjétek, hogy nálam van minden ajtó kulcsa, és minden ajtót abban az órában nyitok ki, amikor én akarom!

A Szeretet szeret benneteket! Megáldalak benneteket. Szeressetek engem!

 


1 Mt 13,24-30
komment
süti beállítások módosítása