Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"... amikor az Emberfia eljön, talál-e hitet a földön?” 20161112

2019. november 11. 16:44 - Andre Lowoa


"Kedvesem!
Helyesen teszed mindazt, amit a testvéreinkkel, főleg az úton levőkkel cselekszel. Ezek dicsérték szeretetedet a hívek közössége előtt.
Jól teszed, ha Istenünkhöz méltóan ezentúl is gondoskodol a továbbutazókról. Hiszen az Úr nevéért keltek útra, és semmit sem fogadnak el a pogányoktól. Nekünk kell tehát befogadnunk őket, hogy együttműködjünk velük az igazság szolgálatában.
Ez az Isten igéje.
3Jn 5-8
...
Vajon Isten nem szolgáltat igazságot választottjainak, akik éjjel-nappal hozzá folyamodnak? Talán megvárakoztatja őket? Mondom nektek, hamarosan igazságot szolgáltat nekik. Csak az a kérdés, hogy amikor az Emberfia eljön, talál-e hitet a földön?”
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-11-12

VÖ.:
"Ezért köszöntenetek kell a Tisztítótűz ajándékát, mely a Nagyfigyelmeztetés alatt kerül megmutatásra számotokra, amikor vezeklésként bűneitekért meg kell tisztulnotok. Gyermekeim, nektek nem kell várnotok a halálig, hogy szembesülhessetek ezzel a megtisztulással.
...
Ez lesz a ti új és jogos otthonotok 1000 évre. Várjátok eljövetelemet szeretettel, reménnyel és örömmel! Nincs semmi, amitől félnetek kellene. Örvendjetek!"
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/dicsosegetek-pillanata-szemeim-elott-megmentesetek-pillanata/

IMA:

Keresztes Imahadjárat 28. imája

Ima Isten minden Keresztény Egyházának egyesítésére

...

Ne engedd, hogy különbözőségeink megosszanak bennünket a világban lévő eme nagy hitehagyás idején.

Keresztes Imahadjárat 38. imája

Ima Benedek pápáért és a szent papokért

...

Kérünk Téged, ó, Üdvösség Anyja, hogy tartsd távol a csalót Fiad követőitől, akik lelkük védelmére törekednek, hogy alkalmasak legyenek belépni az Új Paradicsom kapuin, a Földön."

http://masodikeljovetel.hu/napi-imak-12-nap-pentek




A MÉDIA KÖZLÉSE, MÉDIA-CSALÁS, hogy lehet mégis értelmezni az információt:
"Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy imáitok enyhítsék a világ ellenőrzésére irányuló terveket, amelyeket ez a gonosz csoport tervez. Hatalmat szereznek a Közel – Keleten és kísérleteket tesznek Európa ellenőrzésére, még mielőtt a világ más részeit is célba vennék. Azok az ellenségek, akiket a hírt adó médián (TV, rádió, újság) keresztül mutatnak nektek, nem igazi ellenségek. Ők ellenségeket hoznak létre ahhoz, hogy igazolhassák azokat a megtorlásokat, melyeknek mindig ugyanaz lesz a céljuk: az ellenőrzés, a birtoklás és a gazdagság felépítése."
http://masodikeljovetel.hu/egy-imacsoportokbol-allo-hadsereget-szeretnek-letrehozni
VÖ.:

A diktátor [diktatúra monológ]


(Szépen becsomagolták és egy filmszereplő szájába adták, mint hogyha ez CSAK EGY ÖTLET LENNE, HOLOTT JÓRÉSZT MÁR MEGVALÓSULT!!)


Képi megjelenítésben itt egy kis teszt, észrevesszük-e a valódi közlendőt!?
(A képekre kattintva meglátjuk a megfejtéseket):
http://subliminalmanipulation.blogspot.hu/2010/09/heres-fun-test-to-check-how-perceptive.html





"Olvassátok a Zsoltárokat és a Példabeszédeket és tegyétek fel a kérdést: érvényesek – e ezek a tanítások ebben a mostani világban az én életemre is? „Természetesen, igen."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/keszuljetek-a-figyelmeztetesre-a-lelek-megvilagositasa1/


"A hét szörnyeteg
16Hat dolog van, amit gyűlöl az Úr, s hét, ami utálattal tölti el szívét: 17A gőgös szem, a hamis nyelv, az ártatlan vért ontó kéz, 18az álnokságot tervező szív, a gonosz ügyben járó láb, 19a hazudozó, hamis tanú, s végül, aki viszályt kelt a testvérek között."
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld%206


http://jojjel.hu/nf/utkeresok/belyegek/rfid.php?mnuitem=04

komment
süti beállítások módosítása