Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Az Én létezésem és Isten, az Atya létezésének bizonyítéka, teljes mennyei dicsőségben lesz kinyilatkoztatva" 20161017

2019. október 16. 16:06 - Andre Lowoa

"Ennek az Irgalmasságnak a nagy cselekedete, Isten, a legmagasságosabb által lesz most bemutatva nektek. Örüljetek, mert most fény kerül a világba, mely megindítja a lelkeket és Isten, az Atya karjaiba vonzza őket.

Azért jövök vissza, hogy azt az életet adjam nektek, melyre azért van szükségetek, hogy képessé tegyen benneteket, hogy imádattal és dicsérettel nyissátok fel szemeiteket Isten, az Atya dicsősége előtt és hogy megköszönjétek neki azt az igazságosságot, melyet most a drága, de eltévedt gyermekeinek fog megmutatni.

Én, Jézus Krisztus, most azt készítem elő, hogy lehetővé tegyem számotokra, hogy tanúi lehessetek Irgalmasságom igazságának, melyet mindenhol, minden lélek látni fog, beleértve a legmegátalkodottabb bűnösöket és a hitetleneket is.

Az Én létezésem és Isten, az Atya létezésének bizonyítéka, teljes mennyei dicsőségben lesz kinyilatkoztatva minden férfi, nő és gyermek előtt."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/visszateresemet-megmentesetekre-a-fold-minden-sarkaban-erezni-fogjak/
VÖ.:
"... az eljövendő korokban Jézus Krisztusban kinyilvánítsa kegyelmének túláradó bőségét, irántunk való jóságából"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-17


"Esztelen, még az éjjel számon kérik tőled lelkedet. Kié lesz mindaz, amit szereztél?"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-17
LD MÉG:
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-07-31






HITÉLET:
Hagyaték - Az engesztelés útján - Natália nővér hagyatéka




HÍREK:

"Ez a békeszerződés belekeveri majd a nyugati országokat, míg Kína és Oroszország belekeverednek a világ dolgaiba.

Ők veszélyt jelentenek a Tízszarvú vadállat, Európa számára, és győzedelmeskedni fognak fölötte, hogy bevezessék a kommunizmust."

VÖ.:
http://frissvilag.com/magyarorszagra-nezve-is-felelmetes-dolgot-vazol-a-hamarosan-kitoro-orosz-eu-haborurol-egy-amerikai-ezredes/






"Olvassátok a Zsoltárokat és a Példabeszédeket és tegyétek fel a kérdést: érvényesek – e ezek a tanítások ebben a mostani világban az én életemre is? „Természetesen, igen."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/keszuljetek-a-figyelmeztetesre-a-lelek-megvilagositasa1/


15A saját ciszternádból igyad a vizet, csak azt, ami a saját kutadban buzog fel. 16Forrásaid ne csorduljanak ki, patakjaid vize se ömöljön a közösség terére. 17Egyes-egyedül a tieid legyenek, és rajtad kívül senki máséi. 18Legyenek áldottak a forrásaid, örülj ifjúkori feleségednek: 19kecses szarvasünő és bájos zerge! Veled beszélgessen, nyugodj meg a keblén, és szerelmétől légy szüntelen részeg. 20Miért kellene, fiam, másba bolondulnod, idegen nő testét ölelgetned? 21Mindenkinek útját tisztán látja az Úr, szemmel tartja az ösvényeidet. 22Saját gaztettei fogják meg a gonoszt, a saját bűnének hurka kötözi meg. 23Fegyelmezetlenség viszi halálba, nagy ostobasága dönti romlásba.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld5

komment
süti beállítások módosítása