Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A pogány kellékek a Santa Maria in Traspontina templomban vannak kiállítva,---" az átfogó ökológia" jegyében. Uram irgalmazz!!!

2019. október 09. 08:17 - Andre Lowoa

 

Két napja osztottunk meg egy videófelvételt, amelyen egy hölgy a pán-amazóniai szinódust ünnepelve táncol a római Santa Maria in Traspontina templomban. A háttérben az oltár elé helyezve látszottak azok a kellékek, amelyeket múlt pénteken a vatikáni kertekben tartott "ökológiai szertartáson" körbetáncolva láttunk. Lásd: https://www.facebook.com/KatolikusValasz/posts/2550659634995143

A kellékek azóta is a Santa Maria in Traspontina templomban vannak kiállítva, az egyik mellékoltár lábához helyezve (lásd a képen). Még meghökkentőbb azonban egy drapéria, amelyet szintén a mellékoltárnál helyeztek el: ez egy Ferenc pápa Laudato Sí enciklikájából vett idézettel, képekkel, és blokk diagrammal próbálja elmagyarázni a híveknek az "átfogó ökológia" ideológiájának lényegét.