Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A Kereszténység megtámadása egy lényeges okból történik, hogy lehetővé tegye olyan törvények könnyű bevezetését országotokban, amelyek a bűnt elnézik. 20171003

2019. október 02. 17:48 - Andre Lowoa

“Azoknak, akik azt mondják, hogy jó emberek, akik nem ártanak másoknak, de az életükben mégsem fogadnak el Engem, Jézust, tudniuk kell a következőket: ti nem Krisztus követői vagytok. Ha nem jöttök Hozzám, akkor Atyám Királyságában nem lehettek elfogadottak.

Az Atyám Királyságába való belépés előkészületet igényel. A Sátán olyan gyorsan megmozgathatja a dolgokat, megzavarva a lelkeket, hogy ez sokakat váratlanul érint.

A nagy nyugtalanság ezen ideje a világban, és annak hiánya, hogy Atyámat, a minden dolgot Megteremtő Istent tudomásul vegyék, csak egyetlen dolgot eredményezhet: katasztrófát.

Büntetések fognak kiáradni a világra, hogy megmentsék és megtisztítsák az emberiséget.

Ha az emberek a meghallást megtagadják, akkor nem fogják meghallani az Igazságot.

Az Igazság nemcsak a Földön menti meg az életüket, de Örök Életet is adni fog nekik.

Az Igazság elutasítása a halált eredményezi, mindkettőét: a test és a lélek halálát.

Eljött az idő az emberiség számára, hogy válasszanak. Én nem kényszeríthetem őket, hogy kövessenek Engem. Minden ajándék, kegyelem és csoda ellenére – melyek majd nekik adatnak -, továbbra is hátat fognak fordítani Nekem.

Nagy Irgalmasságom ellenére is, a halált részesítik előnyben az élet előtt.

Jézusotok”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-keresztenyseg-megtamadasanak-egy-fo-oka-van/

“Amikor már közel voltak Jézus szenvedésének és megdicsőülésének napjai, elhatározta, hogy Jeruzsálembe megy. Követeket küldött maga előtt. Ezek elindultak, betértek a szamaritánusok egyik falujába, hogy szállást készítsenek neki. De azok nem fogadták be Jézust, mert Jeruzsálembe tartott.

Ennek láttán a tanítványok, Jakab és János felháborodtak: „Uram, akarod-e, hogy lehívjuk az égből a villámot, hadd pusztítsa el őket?” De ő hozzájuk fordult és megfeddte őket: „Nem tudjátok, hogy milyen lelkület van bennetek. Az Emberfia nem azért jött, hogy az embereket elpusztítsa, hanem hogy megmentse.” Ezután másik faluba mentek.
Ezek az evangélium igéi.
Lk 9,51-56″

komment
süti beállítások módosítása