Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A nagy összecsapás nyilvánvalóvá válik, és az ember el fog különülni az embertől. Testvér, testvér ellen szegül. Szomszéd, szomszéd ellen. 20170905

2019. szeptember 04. 17:32 - Andre Lowoa

KÉP: jesus vs sátán
hitehagyás,
Hazugság Királya,
Hazugság,
Isteni beavatkozás,
gyilkosság,
abortusz,

összeütközik,

összecsapás,

tábor,

 

"De ha elfogadjátok a gyilkosságot és az abortuszt, és nem szálltok szembe az ilyen gonoszsággal, akkor országotok Isten Keze által lesz megbüntetve.

Miközben a hitehagyás továbbra is mindenhol terjed, a másik oldalon a megtérés növekszik, és hamarosan a kettő összeütközik.

A nagy összecsapás nyilvánvalóvá válik, és az ember el fog különülni az embertől. Testvér, testvér ellen szegül. Szomszéd, szomszéd ellen.

Két tábor lesz. Azoké, akik szeretik Istent és azoké, akik nem.

...

A nagy összecsapás nyilvánvalóvá válik, és az ember el fog különülni az embertől. Testvér, testvér ellen szegül. Szomszéd, szomszéd ellen."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-nagy-osszecsapas-nyilvanvalova-valik-es-az-ember-el-fog-kulonulni-az-embertol-testver-testver-ellen-szegul/

"Testvéreim!
Ami az Úr eljövetelének idejét és óráját illeti, arról nem szükséges írnom. Hiszen jól tudjátok ti is, hogy az Úr napja úgy érkezik el, mint éjjel a tolvaj. Amikor azt mondogatják: „Béke és biztonság”, akkor éri őket hirtelen a pusztulás, akárcsak a várandós asszonyt a fájdalom. És nem lesz menekvés számukra!
De ti, testvérek, nem jártok sötétségben, hogy az a nap tolvaj módjára meglephetne titeket. Hiszen mindnyájan a világosság és a nappal fiai vagytok.
Nem vagyunk az éjszakáé, sem a sötétségé. Ne aludjunk hát, mint a többiek, hanem legyünk éberek és józanok! Isten ugyanis nem kárhozatra, hanem az üdvösség elnyerésére szánt minket Urunk Jézus Krisztus által, aki meghalt értünk, hogy akár élünk, akár meghalunk, vele együtt elnyerjük az életet.
Vigasztaljátok tehát egymást, és legyetek épülésére egymásnak, ahogyan meg is teszitek!
Ez az Isten igéje.
1Tessz 5,1-6.9-11"
TR:
Kara Sevda - bölüm 57:

komment
süti beállítások módosítása