Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“Nem tudjátok sem a napot, sem az órát, ezért tehát úgy kell felkészítenetek a lelketeket, mintha az idő, Számomra, hogy eljöjjek, már a következő nap lenne.” 20170831

2019. augusztus 30. 17:42 - Andre Lowoa

“Drága szeretett leányom, ti röviddel egy robbanás előtt álltok, mely láttatni fogja, hogy Irgalmasságom egy olyan esemény során árad a világra, amely megváltoztatja majd a Föld arculatát.

Legyetek készen, amikor az idő eljön.

Eljövök – az Üzeneteken keresztül –, hogy felkészítselek benneteket. Nem tudjátok sem a napot, sem az órát, ezért tehát úgy kell felkészítenetek a lelketeket, mintha az idő, Számomra, hogy eljöjjek, már a következő nap lenne.

Legyetek mindig készen. Arra kérlek benneteket, hogy amikor Üzeneteimet először olvassátok, tartsátok tisztán, és nyissátok meg az elméteket, mert valószínűleg ez lesz az egyetlen olyan eset, amikor Mennyei Hangomnak tanúi lesztek addig a napig, amelynek megérkezésére mindenki várakozott.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/senki-sem-ismeri-a-jelenesek-konyvenek-valodi-tartalmat-csak-isten-ismeri/

 
 
Titeket pedig gyarapítson és gazdagítson az Úr a szeretetben egymás és mindenki iránt, mint ahogy mi is szeretünk titeket. Tegye állhatatossá szíveteket, hogy feddhetetlen szentségben állhassatok Istenünk és Atyánk elé, amikor Urunk, Jézus majd eljön, összes szentjének kíséretében.
Ez az Isten igéje.
1Tessz 3,7-13
Boldog az a szolga, akit hazatérő ura ebben a munkában talál. Bizony, mondom nektek: rábízza egész vagyonát.

Ha azonban az a szolga gonosz, és azt mondja magában: „Késik a gazdám!”, aztán verni kezdi szolgatársait, és együtt eszik-iszik a részegeskedőkkel; s megjön ennek a szolgának ura azon a napon, amikor nem várja, és abban az órában, amikor nem is sejti, – ura kegyetlenül megbünteti, és a képmutatók sorsára juttatja. Ott aztán sírás és fogcsikorgatás lesz.
Ezek az evangélium igéi.

Mt 24,42-51
komment
süti beállítások módosítása