Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“Ez az a felelősség, amit nektek, tanítványaimnak adok: térítsétek meg a lelkeket, akikre a legjobban vágyakozom” 20170827

2019. augusztus 26. 17:43 - Andre Lowoa

“Ezek azért adatnak nektek, hogy megerősítsék elhatározásotokat Szavam terjesztésében.

Égi Üzeneteim oxigénnel fogják táplálni a lelkeket – még a legfeketébbeket is -, amelyre szükségük van, hogy túléljék azt a sötétséget, amellyel a Sátán elárasztotta a világot.

Az ő láthatatlan, de erős befolyása még a legerősebb hívőket is meggyengíti, azokat, akik elkezdtek kételkedni a hitükben.

Amikor ezeket a kegyelmeket nektek adom, akkor Én ezt egy okból kifolyólag teszem.

Ti, tanítványaim, az a horgony vagytok, amivel ki fogtok húzni minden olyan lelket, akik céltalanul bolyonganak. Még akkor is ki kell tartanotok, ha az elején nem fognak rátok hallgatni.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ez-az-a-felelosseg-amit-nektek-tanitvanyaimnak-adok-teritsetek-meg-a-lelkeket-akikre-a-legjobban-vagyakozom/

“Az ő vállára teszem le Dávid házának kulcsát, amit kinyit, azt senki be nem zárja, s amit bezár, azt senki ki nem nyitja. Mint a szeget, szilárd helyre verem be, és dicsőséges trónjává lesz atyja házának.”

Ez az Isten igéje.
Iz 22,19-23

„Boldog vagy Simon, Jónás fia, mert nem a test és a vér nyilatkoztatta ki ezt neked, hanem az én mennyei Atyám. Ezért mondom neked, hogy te Péter vagy, és én erre a sziklára építem Egyházamat, s a pokol kapui nem vesznek erőt rajta. Neked adom a mennyek országának kulcsait: Amit megkötsz a földön, meg lesz kötve a mennyben is, és amit feloldasz a földön, fel lesz oldva a mennyben is.
Akkor lelkére kötötte a tanítványoknak, el ne mondják senkinek, hogy ő a Messiás.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 16,13-20″
komment
süti beállítások módosítása