Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Csak amikor elégedett vagyok, akkor fogom a leglátványosabb csodákat örökségül hagyni a világra, hogy tanúságot tegyen róla." 20170821

2019. augusztus 20. 17:56 - Andre Lowoa

 

“Ez a lelki tökéletességhez vezető út, azon képességetekben rejlik, hogy elfogadjátok a szükséges megtisztulást, annak biztosítására, hogy alkalmasak legyetek Színem elé kerülni.

Sok léleknek kell csupasszá fosztottnak lennie minden világi vonzalomtól, a zaklatottságtól, és a lelkek korrupciójától.

Azoknak mondom közületek, akiknek szerencséjük volt egy ilyen megtisztulás elviselésében: tudni fogjátok, hogy addig nem lesztek képesek átadni magatokat Szent Akaratomnak, ameddig kis csecsemővé nem váltok Szememben.

Amennyiben küzdötök egy ilyen megtisztulás ellen, nehéznek fogjátok találni, hogy megváltsátok magatokat Szememben.

Csak amikor elégedett vagyok, akkor fogom a leglátványosabb csodákat örökségül hagyni a világra, hogy tanúságot tegyen róla.”



Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-csak-amikor-elegedett-vagyok-akkor-fogom-a-leglatvanyosabb-csodakat-oroksegul-hagyni-a-vilagra-hogy-tanusagot-tegyen-rola/
 
„Ha tökéletes akarsz lenni, menj, add el mindenedet, és árát oszd szét a szegények között, így kincsed lesz a mennyben. Azután jöjj, és kövess engem!” 
komment
süti beállítások módosítása